Меню
Количка

Карнавални зъби

Производител: Carnival Toys Арт. номер: 13135-02
Невероятни вампирски зъби с формата на чене. Зъбите са лесни и удобни за употреба, както от деца така и от възрастни. Подходящи са за карнавали и маскаради, Хелоуин, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми. Идеалното допълнение към всеки вам..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Арт. номер: 16981-02
Карнавален комплект зъби за чудовище. Състои се от две части горно и долно чене. Комплектът вампирски зъби е изработен от мек нетоксичен силикон. Зъбите са лесни и удобни за употреба, както от деца така и от възрастни. Подходящи са за карнавали и маскаради, Хелоуин, коледни и новогодишни тържест..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 17396-02
Страхотни карнавални изкуствени зъби за чудовище, за горно чене. Невероятен и задължителен аксесоар към дегизировка за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. материал - силикон 2 различни модела в опаковка цената е за опаковка ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 17395-02
Страхотни карнавални изкуствени зъби за вампир, за горно чене. Невероятен и задължителен аксесоар към дегизировка за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Важно: продуктът не може да се употребява без лепило за зъби, което се предлага отделно и не е включено в цената ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 13139-02
Парти аксесоар - горна и долна част криви зъби. Подходящи за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Универсален размер...
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Арт. номер: 15454-02
Невероятен комплект от вампирски зъби и два отрязани пръста. Лесни и удобни за употреба, както от деца така и от възрастни. Подходящи за карнавали и маскаради, Хелоуин, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми...
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Арт. номер: 15360-02
Два броя предни заешки зъба. Изработени са от мека пластмаса. Лесни и удобни за употреба, както от деца така и от възрастни. Подходящи за карнавали и маскаради, Хелоуин, коледни и новогодишни тържества,детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми...
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Арт. номер: 15450-02
Невероятни шест модела зъби. Лесни и удобни за употреба, както от деца така и от възрастни. Подходящи за карнавали и маскаради, Хелоуин, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми.Важно: продуктите не могат да се употребяват без лепило за зъби, ко..
4.50лв. 3.30лв. без ДДС:3.30лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 13138-02
Страхотни карнавални изкуствени зъби. Подходящ аксесоар за карнавали и маскаради, Хелоуин парти, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми. изработени от безвреден PVC материал удобни и лесни за употреба ..
2.50лв. 1.80лв. без ДДС:1.80лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 13133-02
Парти артикул - горно чене с остри вампирски зъби, изработени от латекс. Много достоверни и реалистични, закрепят се лесно за естествените зъби, меки са и могат да се използват от деца. Подходящи за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. материал - латекс ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 13134-02
Карнавален комплект от 2 броя бели зъби. Много достоверни и реалистични остри зъби за вампир. Подходящи за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Закрепят се с театрално безрведно лепило Изработени от специален PVC материал Не се препоръчват за деца под 7 години, поради о..
9.50лв. без ДДС:9.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18141
Страхотни карнавални изкуствени зъби за вампир. Невероятен и задължителен аксесоар към дегизировка за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Изработени са от висококачвствен латекс Не се изисква лепило за поставянето на зъбите Лесни за употреба от деца и възрастни ..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17697
Страхотни карнавални изкуствени зъби за вампир, за горно чене. Невероятен и задължителен аксесоар към дегизировка за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Изработени са от висококачвствен латекс Не се изисква лепило за поставянето на зъбите Лесни за употреба от деца и в..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185827
Страхотни карнавални изкуствени зъби за вампир. Невероятен и задължителен аксесоар към дегизировка за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Изработени са от висококачествена термо пластмаса Изисква се лепило за поставянето на зъбите Лесни за употреба от деца и възрастни..
25.90лв. без ДДС:25.90лв.
Развалени криви зъби
Няма наличност
Арт. номер: 13141-02
Парти аксесоар - горна част криви и развалени зъби. Чудесно допълнение към всеки карнавален костюм. Подходящи за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Универсален размер...
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Развалени зъби
Няма наличност
Арт. номер: 13140-02
Парти аксесоар - горна част криви и развалени зъби. Чудесно допълнение към всеки карнавален костюм. Подходящи за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Универсален размер...
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Карнавални вампирски зъби
Няма наличност
Арт. номер: 16980-02
Невероятнен комплект вампирски зъби. Състои се от две части горно и долно чене. Комплектът вампирски зъби е изработен от мек нетоксичен силикон. Зъбите са лесни и удобни за употреба, както от деца така и от възрастни. Подходящи са за карнавали и маскаради, Хелоуин, коледни и новогодишни тържеств..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)

Последно разглеждани

Големи зъби, вампирски зъби, страшни зъби, развалени зъби, черни зъби и още и още карнавални зъби. Карнавалните зъби - това е един интересен артикули, който може да закупите от карнавален магазин Забава .

Зъбите са чудесно допълнение към карнавален костюм за образ, при който зъбите са специфичен отличителен белег. Например зомби, страшен орк, вампир, върколак и други.

За закрепване на изкуствените зъби се предлага специално лепило, което е безвредно и дерматологично тествано.

Карнавален магазин Забава предлага на своите клиенти бързо и коректно обслужване до дома или офис на куриер, безплатна доставка, високо качество на продуктите, конкурентни цени, широка гама от артикули.

Пазарувайте от карнавален магазин Забава!!!

Този сайт използва бисквитки