Меню
Количка

Украса за Годишнина

Няма добавени продукти в тази категория.

Годишнината от сватбата е празник, който традиционно отбелязваме, като по този начин си спомняме романтичното начало на нашата връзка и всички хубави мигове от брака. Всяка двойка има своя идеален сценарий за този ден. Обикновено те събират роднини и приятели у дома на обяд или на вечеря или просто отиват на ресторант, като при всички случаи в основата на всичко са празничната атмосфера и доброто настроение. И за да не бъде празникът банален, то можете да организирате тематично парти, изпълнено с много музика, танци, състезания и игри, които ще му придадат още по-запомнящ се облик.

Как да организирате парти за годишнина

Темата на партито, до голяма степен зависи от мястото за провеждането му, времето и разбира се средствата, с които разполагате. Преди да се спрете на който и да е вариант за вашия празник е добре да определите броя на гостите, които искате да поканите, датата и още други важни подробности. Ако вашата годишнина е през лятото, то тогава има много опции, между които можете да избирате, като организирате парти на открито в двора на вилата, край басейна, на плажа или в планината. Така ще имате много място, за организирането на различни игри и състезания. Но ако все пак се налага да сте на закрито, то помислете за подходяща декорация на помещението.

Покани за парти за годишнина

Както за всяко друго парти, така и за това за вашата годишнина трябва да подготвите покани за гостите, в които да ги уведомите за деня, мястото и часа на празненството. Те могат да бъдат във вид на сватбена торта или с изображенията на бели гълъбчета, венчални халки, върху сатенена възглавничка или дори ваша снимка. Поканата може да бъде и във формата на свитък, завързан с красива панделка и цвете. Всичко в дизайна ѝ зависи от вашето въображение. 

Подходящи теми за парти за годишнина

Годишнината от сватбата е ден, който можете да организирате, според предпочитанията си. Идеални теми за партито са например хавайско или морско парти, ретро парти, ориенталско парти и други. Какво може да включва всяко от тях?

Повторете деня на сватбата си

Много двойки избират опцията символично да повторят деня на сватбата си. Това е доста скъп начин, но е чудесен за тези, които обичат традициите. За целта можете да организирате ретро или хавайско парти на живописно място, където да произнесете отново обетите си пред роднините. След това организирайте обяд или вечеря у дома, като в менюто включите онези ястия, които харесвате. Украсете стаята според темата, като не забравяте да добавите и ваши снимки, направени по време на съвместния ви живот, добавете много балони, цветя и сувенири от местата, които сте посетили заедно.

Празненство с приятели

Ако сте решили да отпразнувате вашата годишнина с приятели, то за това има много варианти, между които можете да избирате. Един от тях е да наемете къща за гости или вила, където да устроите парти с барбекю. Запалете огън, осигурете за гостите си вкусна храна и много напитки и организирайте различни забавни игри и състезания.

Други подходящи места, където да отбележите вашата годишнина с приятели са:

– Караоке;

– Грил бар;

– Нощен клуб;

– Спа център;

– Аква парк и други.

Основното е да се съобразите с това, което обичате да правите и ще е забавно за цялата компания.

Празненство с децата

Ако сте от хората, които предпочитат на отпразнуват своята годишнина с децата си, то можете да организирате интересни забавления, които ще се харесат и на тях. Така ще можете да прекарате деня заедно цялото семейство. За целта можете да отидете в увеселителния парк, в зоологическата градина, на боулинг или картинг. Не пропускайте да похапнете вкусни бургери, пица, сладолед или по парче торта.

Който и от вариантите за парти да изберете не забравяйте да запечатате тези моменти, като направите красиви снимки, които ще запазите в сандъчето си със семейни спомени.

Този сайт използва бисквитки