Меню
Количка

Погача бебе момиче

Арт. номер: 16041-03
Висококачествени фолиеви балони за бебе. Подходящи са да се използват за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балоните са с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балоните измерени..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Производител: Grabo Арт. номер: 17800
Висококачествен италиански кръгъл фолиев балон с картинки на кукли Cry Babies. Подходящ е да се използва за рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, тематични украси и декорации от балони. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Диаметър измер..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 15845-03
Висококачествен фолиев балон под формата на шише с биберона и надпис It`s a  girl. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16562-03
Висококачествен фолиев балон под формата на сърце с надпис It`s a girl. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Ви..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 15634-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на жълто пате. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дн..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 14967-03
Фолиев балон под формата на букви, които образуват надпис - Girl. Подходящ е за тематични украси от балони за бебешко парти, рожден ден, честване на годишнини и юбилеи. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто състояние: 4..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16895-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16896-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16902-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 16734-03
Висококачествен фолиев балон под формата на златна коронка. Подходящ е за тематични украси и декорации на фирмени партита, коледни и новогодишни тържества, откриване на нови обекти, детски партита и рождени дни. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 16560-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на бебешки биберон. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Ви..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 11785-03
Висококачествен 4D италиански фолиев балон под формата на бебешка количка с надпис Baby Girl. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Арт. номер: 15846-03
Висококачествен фолиев балон под формата на бебешка количка. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина на б..
6.00лв. без ДДС:6.00лв.
Арт. номер: 16893-03
Балон 2 в 1 - прозрачен балон и фолиев балон с формата на мече. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други п..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Арт. номер: 11668-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на розово мече със специално място, на което може да се напише послание. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пъл..
15.50лв. без ДДС:15.50лв.
Арт. номер: 186734
Висококачествен фолиев балон - панделка.Подходящ е за тематични украси и декорации на бебешки партита, бебешки рожден ден, погача, кръщение, прощъпулник.Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балона измерени в ненадуто състояние: 85 * 60см Б..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Grabo Арт. номер: 11686-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на панда. Подходящ е да се използва за рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, тематични украси и декорации от балони. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто съ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 186791
Висококачествен фолиев балон под формата на облаче с надпис Baby shower. Подходящ е да се използва за рожден ден i тематични украси и декорации от балони на бебешки партита. Балонът е с клапа За пълнене с въздух и хелий Размери - 66* 62см Произведен е в Китай ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 16666-03
Фолиеви букви, които образуват надпис It`s a girl. Висококачествени с клапа, която позволява многократна употреба и пълнене с възддух.Подходящи са за изписване на бебе, бебешко парти, детски рожден ден, кръщене. Размери в надуто състояние: It`s a - 68 * 57 сантиметраGirl - 90 * 64 сантиметра..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Арт. номер: 16669-03
Фолиеви букви, които образуват надпис Baby girl.Висококачествени с клапа, която позволява многократна употреба и пълнене с възддух.Подходящи са за изписване на бебе, бебешко парти, детски рожден ден, кръщене. Размери в надуто състояние: Baby - 98 * 65 сантиметраGirl - 90 * 64 сантиметра..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Показва 1 до 20 от 645 (33 страници)

На 40-ия ден след раждането на момичето, се прави сладка погача, за да е сладък животът на детето оттук насетне. Самата питка се прави с мед и захар, често пъти с козуначено тесто. За разлика от питката за прощъпулник, тази няма украса. Вместо това се увива в бяла кърпа, която се завързва не много хлабаво и не много силно. Можете да направите този ден още по-специален, като преобразите дома си или ресторанта с тематична украса от Zabava.bg.

Бебешка въртележка

Децата имат нужда от непрестанно внимание и често се чувстват самотни в кошарката. Ако искате нетипична украса за вашето момиченце, преобразете дома си с въртележка за кошарка. Започнете от тавана – там ще пресъздадете въртележка с играчки. Изберете три розови балона гигант, напълнете ги с хелий и поставете един малък и бял в средата. Вържете пет розови и бели хартиени ленти, като за всеки край на лентата вържете по един бял или розов крушовиден балон, също пълен с хелий. Пуснете балоните да се издигнат, като гигантите са в средата, а по-малките – в различни краища на стаята. Свържете всеки малък балон с още една лента, на която да окачите фолиеви балони във формата на звезди, луни, слончета, лисичета, мечета. Използвайте многофункционална нано лента, за да залепите панделката на малките балони с горната част на фолиевия балон. За да накарате фолиевите балони да „висят“, подобно на истински играчки, без да се издигнат догоре, вържете около клапана връв, която е равна на неговото тегло.

Разноцветна арка

Когато подготвяте празнична погача за момиченце, можете да използвате всички цветове на дъгата, за да направите украсата. Пастелните балони „Макарон“ са любими на много майки. Арката се изгражда непосредствено върху стената или като използвате основа. Самите основи са със стойка – кръгли или като сърце; за маса или по-големи. Разноцветната арка се прави на отделни „гроздове“. Започвате с бледожълтите балони, като ги залепяте два по два, след което добавяте по няколко по-малки. Следващият грозд е розов, той е малко по-дълъг и претрупан. След това са лилавото, синьото, зеленото. Гроздовете са с различна дължина и големина. Залепят се на стената, така че по-големите да са назад, а по-малките да изпъкват. Колкото по-разчупена е визията, толкова по-добре. Важно е единствено да спазвате порядъка на цветовете и след зеленото отново да започнете с жълто.

Дъга

Вариация на разноцветната арка е дъга. Тогава балоните „Макарон“ се редят по-нагъсто, според цвета си, като в единия и другия край са обградени от малки и големи бели балони, които играят ролята на облачета. За фон използвайте пастелни ресни в същите цветове като балоните. Самите ресни са широки метър. За да ги поставите една до друга, използвайте техниката за плисе, като нагънете ресните една върху друга и ги застъпите със следващия цвят. В случай, че нямате възможност за цяла дъга, направете голям бял облак, от който се спускат разноцветни плисирани ресни.

Подарък

Всяко момиченце е безценен подарък. За да направите украса на тази тема, вземете персонализирана кутия за изненада. Изберете свободна стена в дома си или в ресторанта, където ще празнувате. Сложете кутията от дясната страна и започнете да лепите нагоре и наляво розови и бели балони. Започнете с по-малки, като постепенно добавяте и по-големи. Арката трябва да изглежда така, сякаш балоните току-що са излетели от кутията. Няколко от по-малките балони залепете вътре и по ръба на кутията или опитайте да ги свържете по някакъв начин с арката. В средата на арката добавете фолиев балон във формата на розово мече, розова панделка, бебешка количка или вързопче с бебе.

Парти сет

Парти сетовете са най-бързият начин да се погрижите за украсата. Ще откриете сет от седем части в бяло и розово със звезди и луна. Или парти сет в розово злато от 10 бр. Също така – парти сет от пет части с еднорог или фламинго.

Този сайт използва бисквитки