Меню
Количка

Розетки, фенери и помпони

Арт. номер: 18194
Декоративни парти хартиени помпони във формата на топка. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден или просто за забавление. Диаметър - 30 см Материал - хартия За много..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Арт. номер: 17314-04
Декоративни парти розетки във формата на кръг. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден или просто за забавление. материал - хартия за многократно използване цената е ..
2.60лв. без ДДС:2.60лв.
Арт. номер: 17313-04
Декоративни парти розетки във формата на кръг. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден или просто за забавление. материал - хартия за многократно използване цената е ..
1.80лв. без ДДС:1.80лв.
Арт. номер: 17312-04
Декоративни парти розетки във формата на топка. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден или просто за забавление. материал - хартия за многократно използване цената е..
2.60лв. без ДДС:2.60лв.
Арт. номер: 17307-04
Декоративни парти розетки във формата на сладолед. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден или просто за забавление. материал - хартия за многократно използване ценат..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 17308-04
Декоративни парти розетки във формата на бебешки биберон. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден, посрещане на бебе, бебешко парти. материал - хартия за многократно и..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 17309-04
Декоративни парти розетки във формата на бебешко шише. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден, посрещане на бебе, бебешко парти. материал - хартия за многократно изпо..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 18185
Декоративни парти розетки във формата на топка. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден или просто за забавление. Диаметър - 10см Материал - хартия За многократно изп..
1.90лв. без ДДС:1.90лв.
Арт. номер: 18195
Декоративни парти хартиени розетки във формата на топка. Перфектни за всяка украса, може да се поставят да висят от тавана - имат прикрепена връв към тях за лесно поставяне. Придайте настроение към всяко парти за рожден ден или просто за забавление. Диаметър - 10 см Материал - хартия За много..
1.70лв. без ДДС:1.70лв.
Арт. номер: 16649-04
Парти украса - хартиени помпони. Подходящи са за украса и декорации на сватби и кръщенета, рожден ден и тематични партита, фирмени и корпоративни мероприятия. Изработени са от хартия Цената е за един брой ..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Арт. номер: 16650-04
Парти украса - хартиени помпони. Подходящи са за украса и декорации на сватби и кръщенета, рожден ден и тематични партита, фирмени и корпоративни мероприятия. Изработени са от хартия Цената е за един брой ..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 18196
Декоративни парти гирлянди от хартиени помпони. Перфектни за всяка тематична украса и декорация. Придават много настроение и стил на всяко парти. Диаметър на един помпон - 15 см Материал - хартия За многократно използване Един гирлянд съдържа от 8 броя помпони ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 16613-04
Страхотен парти комплект от шест броя декоративни розетки с различна големина. Изработени са от хартия и могат да се използват многократно. Подходящи са за украси и декорации на детски рожден ден, кръщенета, изписване на бебе, бебешко парти, навършване на 1 годинка, тематични украси и декорации, к..
19.90лв. без ДДС:19.90лв.
Арт. номер: 16030-04
Луксозен парти комплект от шест броя декоративни розетки с различна големина Подходящи са за украси и декорации на детски рожден ден, кръщенета, изписване на бебе, бебешко парти, навършване на 1 годинка, тематични украси и декорации, коледно и новогодишно тържество. Комплектът съдържа: 2бр розе..
19.90лв. без ДДС:19.90лв.
Арт. номер: 15595-04
Страхотен парти комплект от шест броя декоративни розетки с различна големина. Подходящи за украси и декорации на детски рожден ден, кръщенета, изписване на бебе, бебешко парти, навършване на 1 годинка, тематични украси и декорации, коледно и новогодишно тържество. Изработени са от хартия голем..
17.90лв. без ДДС:17.90лв.
Парти комплект - декоративни розетки микс
Няма наличност
Арт. номер: 16031-04
Страхотен парти комплект от четири броя декоративни розетки с еднаква големина в различни цветове. Подходящи са за украси и декорации на детски рожден ден, кръщенета, изписване на бебе, бебешко парти, навършване на 1 годинка, тематични украси и декорации, коледно и новогодишно тържество. изработ..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Парти комплект - декоративни розетки сърца
Няма наличност
Арт. номер: 16032-04
Страхотен парти комплект от шест броя декоративни розетки с еднаква големина и различни цветове. Розетките сърца са изработени от хартия. Подходящи са за украси и декорации на детски рожден ден, кръщенета, изписване на бебе, бебешко парти, навършване на 1 годинка, тематични украси и декорации, кол..
14.50лв. без ДДС:14.50лв.
Украса за Хелоуин - Розетка паяк Украса за Хелоуин - Розетка паяк
Очаква доставка
Арт. номер: 185965
Страхотна украса за Хелоуин - розетка под формата на паяк. Подходяща за хелоуин украси и декорации, тематични партита и забави, детски градини и училищни пиеси. Изработена е от хартия ..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)

Последно разглеждани

Карнавален магазин Забава предлага голямо разнообразие от украса за парти - банери за парти, хартиени помпони, гирлянди, парти флагчета, балони, декоративни паяжини, табелки стикери, постери за стена и други аксесоари за украса за всякакви тематични партита.

Парти украса с Мини и Мики Маус, Бен Тен, Елза и Анна, Дора Изследователката, Нинджаго, Тролчетата, Смърфовете, Уинкс, Мечо Пух, Спайдърмен, Батман, Дарт Вейдър, Дисни принцеси, принцеса София, малката русалка, Маккуин Светкавицата и още много анимационни герои.

Парти украсата създава настроение и придава завършен вид на всяко тържество. Магазин Забава предоставя на своите клиенти голям набор от парти украса, бързо и коректно обслужване и големи отстъпки.

Този сайт използва бисквитки