Меню
Количка

Кръщение бебе момче

Арт. номер: 16041-03
Висококачествени фолиеви балони за бебе. Подходящи са да се използват за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балоните са с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балоните измерени..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Арт. номер: 15625-03
Висококачествен фолиев балон под формата на шише с биберона и надпис Baby boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 ..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16563-03
Висококачествен фолиев балон под формата на сърце с надпис It`s a boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Вис..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 15634-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на жълто пате. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дн..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 14966-03
Фолиев балон под формата на букви, които образуват надпис - Boy. Подходящ е за тематични украси от балони за бебешко парти, рожден ден, честване на годишнини и юбилеи. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто състояние: 40..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16895-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16897-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16902-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 15630-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на мече. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Вис..
5.00лв. без ДДС:5.00лв.
Арт. номер: 16734-03
Висококачествен фолиев балон под формата на златна коронка. Подходящ е за тематични украси и декорации на фирмени партита, коледни и новогодишни тържества, откриване на нови обекти, детски партита и рождени дни. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 16561-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на бебешки биберон. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Ви..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 11784-03
Висококачествен 4D италиански фолиев балон под формата на бебешка количка с надпис Baby Boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с ..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Арт. номер: 15846-03
Висококачествен фолиев балон под формата на бебешка количка. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина на б..
6.00лв. без ДДС:6.00лв.
Арт. номер: 14586-03
Висококачествен фолиев балон под формата на бебе. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в нена..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16892-03
Балон 2 в 1 - прозрачен балон и фолиев балон с формата на мече. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други п..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Арт. номер: 15626-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на шише с биберона и надпис Baby boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хел..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Арт. номер: 186735
Висококачествен фолиев балон - панделка. Подходящ е за тематични украси и декорации на бебешки партита, бебешки рожден ден, погача, кръщение, прощъпулник. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балона измерени в ненадуто състояние: 85 * 6..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 11690-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на синьо мече със специално място, на което може да се напише послание. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълн..
15.50лв. без ДДС:15.50лв.
Производител: Grabo Арт. номер: 11686-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на панда. Подходящ е да се използва за рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, тематични украси и декорации от балони. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто съ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 186791
Висококачествен фолиев балон под формата на облаче с надпис Baby shower. Подходящ е да се използва за рожден ден i тематични украси и декорации от балони на бебешки партита. Балонът е с клапа За пълнене с въздух и хелий Размери - 66* 62см Произведен е в Китай ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Показва 1 до 20 от 507 (26 страници)

Последно разглеждани

Светото кръщение се извършва преди момченцето ви да навърши една годинка. Християните вярват, че хората се раждат, носейки първородния грях в себе си, и затова трябва да се освободят от него. Наред с останалите задължителни елементи от кръщението, трябва да облечете детето в бели дрешки. Това ще е и цветът за вашето парти за кръщение на момченце – бяло.

Морска пяна

Темата, в която присъства най-много бял цвят, е морската пяна. За целта са ви нужни предимно малки и бели пастелни балони. Вземете още бели балони с хром ефект, а също и няколко в сребърно и бледозелено. Ако искате да пресъздадете голяма морска вълна, постройте голяма арка с тежести. Сглобена, нейните размери са 300 на 450 см, което я прави подходяща за просторни помещения и ресторанти. Балоните се редят върху арката на гроздове, като единственото правило е да има балони от най-различни размери. За целта не надувайте някои от балоните докрай или ги вържете през центъра, за да получите два балона. Арката е достатъчно широка, за да закачите син хартиен банер с надпис „Свето кръщение“. Същият банер ще откриете и в златно.

Златно и бяло

Като заговорихме за златно, това е вторият много подходящ цвят за свето кръщение. Като начало, ще откриете балони с щампа „Честито кръщение“. За тях са най-подходящи стойките за един балон. По този начин ще изпъкват на фона на останалата украса. Можете да използвате и пръчки с вендуза, за да разпределите балоните върху масата или няколко от близкостоящите мебели. Най-обичани са стойките с телескопична дръжка, тъй като позволяват да сложите допълнителна украса под балона от панделки, тюл или цветна хартия. Тази стойка е подходяща за балони гигант в хром злато.

От малките сетове ще откриете 7 бр. с цвят старо злато или комплект от 10 бр. съвършено бели балони, три които са с формата на сърце и звезда. Най-големите сетове са от 112 бр. В тях също доминира пастелно бяло, но има десет златни и десет прозрачни със златни конфети. Ако момченцето ви обожава прозрачните балони с конфети, на сайта на Zabava.bg ще откриете сет само с такива балони. Прозрачни балони можете да закупите отделно, а също да ги напълните с цветни конфети по ваш избор или да поставите в тях букет или плюшено мече. Прозрачните балони без конфети са интересно допълнение към арката, защото можете да ги напълните с по-малки, бели балони или да ги закачите така, че да изглеждат като огромни сапунени мехури, обкръжени от по-малки.

Тъмносиньо и бяло

Друг наситен цвят, много подхождащ за парти и за кръщение, е тъмносиньото. Особено балон с металически хром ефект. Колкото по-малки са металическите балони, толкова повече приличат на перлички, уловени и понесени от течението. За подобно съчетание е пожелателно да използвате стойка за 19 балона, като 16 са бели или с нюанс на слонова кост, докато само три са в тъмносиньо. Ако правите арка с тези цветове, можете да добавите най-отгоре фолиев балон с формата на сребърна луна или да залепите на няколко места 4D златни пеперуди за декорация. Когато арката е по-голяма, добавете и златното като втори, допълващ цвят. За фон използвайте сребърни ресни или фолиева стена в бяло или сребърно. Фолиевата стена създава усещане за пространство и е страхотен фон за снимки на гостите и кръстника.

Подготовка за кръщението

На гостите и кръстника пратете покани за кръщението на вашето момченце, а също така им дайте специална книжка, в която да напишат своите пожелания. Не забравяйте кутийките за кръщение. Това е комплект от три метални кутийки с еднакви размери и различно предназначение – „Моето пъпче“, „Първото ми зъбче“ и „Кичурче косичка“. Подаръците за гостите варират – от малки бурканчета с мед или порцеланови фигурки слончета, мечета, лебеди до подаръчен комплект златна роза с несесер.

Този сайт използва бисквитки