Меню
Количка

Прощъпулник бебе момче

Арт. номер: 16041-03
Висококачествени фолиеви балони за бебе. Подходящи са да се използват за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балоните са с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балоните измерени..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Арт. номер: 15625-03
Висококачествен фолиев балон под формата на шише с биберона и надпис Baby boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 ..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16563-03
Висококачествен фолиев балон под формата на сърце с надпис It`s a boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Вис..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 15634-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на жълто пате. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дн..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 14966-03
Фолиев балон под формата на букви, които образуват надпис - Boy. Подходящ е за тематични украси от балони за бебешко парти, рожден ден, честване на годишнини и юбилеи. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто състояние: 40..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16895-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16897-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16902-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 15630-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на мече. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Вис..
5.00лв. без ДДС:5.00лв.
Арт. номер: 16734-03
Висококачествен фолиев балон под формата на златна коронка. Подходящ е за тематични украси и декорации на фирмени партита, коледни и новогодишни тържества, откриване на нови обекти, детски партита и рождени дни. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 14588-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на бебешко краче. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Висо..
6.00лв. без ДДС:6.00лв.
Арт. номер: 16561-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на бебешки биберон. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Ви..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 11784-03
Висококачествен 4D италиански фолиев балон под формата на бебешка количка с надпис Baby Boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с ..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Арт. номер: 15846-03
Висококачествен фолиев балон под формата на бебешка количка. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина на б..
6.00лв. без ДДС:6.00лв.
Арт. номер: 14586-03
Висококачествен фолиев балон под формата на бебе. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в нена..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16892-03
Балон 2 в 1 - прозрачен балон и фолиев балон с формата на мече. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други п..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Арт. номер: 15626-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на шише с биберона и надпис Baby boy. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хел..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Арт. номер: 186735
Висококачествен фолиев балон - панделка. Подходящ е за тематични украси и декорации на бебешки партита, бебешки рожден ден, погача, кръщение, прощъпулник. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балона измерени в ненадуто състояние: 85 * 6..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 11690-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на синьо мече със специално място, на което може да се напише послание. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълн..
15.50лв. без ДДС:15.50лв.
Производител: Grabo Арт. номер: 11686-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на панда. Подходящ е да се използва за рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, тематични украси и декорации от балони. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто съ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Показва 1 до 20 от 501 (26 страници)

Всяка страна има свои обичаи, свързани с прохождането. В някои африкански племена, например, още с раждането на детето се решава какво ще върши, като порасне, и как ще помага на останалите. До пелените му се слагат инструменти и, след като проходи, следва майка си на полето, в гората или където работи, за да се учи на труд.

Прощъпулник се прави, след като вашето момченце проходи, без да има нужда някой да го държи и да му помага. Пред него се постила дълга кърпа, на която се търкулва питка. Момченцето тръгва след питката и в другия край го очакват наредени различни къщни предмети, олицетворяващи разнообразни професии. За да запечатате този специален миг с близките и семейството си, организирайте малко парти.

Посрещане на гостите

Има неща, които трябва да присъстват на всеки прощъпулник. Като например книга за пожелания в син цвят, в която всеки гост може да напише своите пожелания за вашето момченце и успехите в неговата бъдеща професия. Не по-малко забавен е комплектът за прекрасни спомени в синьо. В кутията са поместени три метални кутийки „Моето пъпче“, „Първото ми зъбче“ и „Кичурче косичка“. Заедно с кутийките ще откриете текстилна пътечка, която да постелите вместо кърпа пред детето. Пътечката е с принтове на стъпки и надпис „Стъпвай смело“. На сайта се предлагат и самостоятелни пътечки с пожелание: „На крачета се изправи, първи стъпки ти направи! Към мечтите си големи тичай ти без проблеми!“

Украса на стаята

„Стъпвай смело“ се предлага и като двуметров хартиен банер. Истински празничното настроение обаче идва с балоните. Ако не разполагате с много място, поставете два сета балони от двете страни на банера. Сетовете се предлагат с различно количество балони. Най-малките и най-запомнящите се сетове са с по пет броя – “Baby Boy” с фолиева бебешка количка и космонавт са в синьо. Други любими сетовете са с фолиева петичка и принтове на бебе момченце. Предлагат се още парти сет с мече и Соник също в син цвят. В случай, че момченцето обича животни, украсете със сет тигър, лъв, зебра, жираф или таралеж.

Малко по-големи са сетовете с четири мраморни/хромови и четири прозрачни балона с конфети. Цветовете са по-наситени и ярки. Самите балони са подходящи както за хелий, така и за въздух. Допълнете сетовете с пастелни балони с принт на бебешки стъпки. Още едно допълнение към подобен сет е тасел във формата на помпон. Таселът не само кара балоните да изглеждат като огромен букет, но също така добавя тежест, ако са пълни с хелий, за да не се издигнат до тавана, а да стоят на еднаква височина. Предлагат се тасели в пастелни нюанси и с металически ефект.

Най-големи сетове за прощъпулник на момченце са от 112 броя с включени ленти за арка и с лепилни точки. Когато имате свободна стена, реденето на балоните започва от пода, стига почти до тавана и продължава водоравно. Първо се редят най-големите балони, а върху тях се залепят по-малките. Ако редите над маса, която е опряна плътно до стената, арката е лунна – започва от единия край на масата и продължава до другия. В случай, че масата не е до стената, на сайта на Zabava.bg ще откриете основи за арка, които се закрепят за двата края.

По-простичък вариант на арката е гирлянда от балони Linkoloon. Всеки балон е с размери 29 см и с по една опашка от двете страни, които позволяват да се вържат един за друг. Балоните се предлагат в множество разцветки – можете да направите гирлянда от преливащите се цветове (бяло до тъмносиньо) или дъга с пастелни цветове. Ако направите две гирлянди, можете да ги увиете и залепите във формата на арка. В пролуките залепете хартиени розетки. Предлагат се розетки във формата на малка или голяма топка, като цвете, биберон и шише в синьо или като сладоледена фунийка.

Този сайт използва бисквитки