Меню
Количка

За нас

Парти магазин ЗАБАВА е мястото, на което ще откриете всичко необходимо за вашето парти, рожден ден или друг специален повод. За своите бизнес партньори Zabava.bg е подготвила специални цени на всичките си артикули.

В каквато и сфера да се развива вашият бизнес, възползвайте се от промоционалните цени на едро и разнообразете предлаганите от Вас продукти.

Богато разнообразие

Ако сте собственик на парти агенция, ние ви предлагаме голямо разнообразие от карнавални костюми и аксесоари, както за малки така и за големи. Zabava.bg ви е подготвила 70 различни партита за деца и възрастни. Ако нямате идея за ново парти, това е вашето място.

Ако сте собственик на сладкарница, обогатете асортимента си с нашите свещички, топери за торти и мъфини, тематични украси за торти, фонтани, а защо не и картонени торти, които ще пълните със собствената си продукция. Това ще ви направи различни в очите на клиента.

Собствениците на книжарници могат да обогатят своят асортимент с картички и покани за различни поводи, банери и флагчета, също така и парти комплекти, които ще привлекат нови клиенти.

Цветарските магазини могат да се възползват от артикулите за Свети Валентин, тематичните подаръци за Деня на майката или любимата учителка. Нашите материали от хартия могат да Ви вдъхновят да съчетаете цветя направени от хартия с естествени, така вашите букети ще бъдат уникални и единствени на пазара.

Фотостудиата ще открият богат избор от фолиеви стени, ресни, хартиени гирлянди и помпони, с които ще направят своите снимки неповторими.

Детските градини и училища могат да се възползват от нашите предложения, както за посрещане на учениците, тържествата през учебната година, така и за изпращане на завършващите деца.

Цени на едро

А може би сами искате да стартирате свой бизнес с карнавални стоки? Zabava.bg е правилното място. Балоните са най-продаваната стока. Те са популярни по всяко време на годината. На сайта на Zabava.bg ще откриете още: карнавални стоки и костюми, парти артикули, забавни подаръци, украса и декорации за различни поводи и много други.

Превърнете вашата работа в забавление със Zabava.bg.

Очакваме Ви в нашия онлайн магазин, за да споделим заедно усмивки, смях и невероятни моменти! 
Изпратете запитване и получете своята специална оферта с цени на ЕДРО още днес!

Магазин ЗАБАВА предлага богато разнообразие от парти артикули, карнавални стоки и костюми.

При нас ще откриете голямо разнообразие от перуки, карнавални зъби, бради и мустаци, забавни шапки и ку - ку щуротии за забавление на деца и възрастни.

Предлагаме и огромен избор от висококачествени фолиеви и латексови балони на водещи фирми като Grabo и Gemar.

Тук ще намерите и материали за украси и декорации на всякакви партита, рождени дни и юбилеи, сватби, кръщенета, корпоративни мероприятия и други тържества.

Карнавален магазин ЗАБАВА в зависимост от динамиката на пазара се съобразява с новите изисквания и интереси на своите клиенти.

Предимно се стремим да поддържаме разнообразен и постоянно обновен асортимент от карнавални и парти артикули в зависимост от новите тенденции на пазара на сравнително добри и конкурентни цени.

Приоритетите, които прилагаме в нашата дейност, са свързани с поддържане на високо качество на предлаганите продукти, сигурност, приемливи цени и съвременен стил на работа, ориентиран към потребителите.

Отделяме специално внимание на информираността на нашите клиенти. Стараем се да достигнем европейско ниво на обслужване, както и много добри гаранционни условия и това се оценява положително.

Благодарение на коректното отношение и постоянно нарастващият асортимент, магазин Забава печели все повече симпатизанти и редовни клиенти.

Удовлетворените, лоялни клиенти са наша основна цел, поради което отдаваме голямо значение на бързата обработка и доставка на поръчките.

Пазаруването в онлайн магазина е лесно, бързо и удобно. Можете да се убедите сами!

Zabava.bg - Вашият карнавален магазин за празнуване, смях и забавления!