Меню
Количка

Абсолвентска шапка

Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185936
Класическа абсолвентска шапка за завършващи абитуриенти, ученици и абсолвенти. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, училищни забави и тържества. Изработена е от филц Цвят - черен ..
17.90лв. без ДДС:17.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185935
Класическа абсолвентска шапка за завършващи абитуриенти, ученици и абсолвенти. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, училищни забави и тържества. Изработена е плат Цвят - черен ..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Арт. номер: 13620-02
Класическа абсолвентска шапка за завършващи абитуриенти, ученици и абсолвенти. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, училищни забави и тържества. Изработена е от твърд материал - филц Цвят - черен ..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Категорията "Абсолвентски шапки" е посветена на един от най-важните моменти в живота на всеки студент - завършването. В нашата колекция ще намерите висококачествени абсолвентски шапки, които са изработени с прецизност и внимание към традицията. Тези шапки не само символизират постигнатите академични успехи, но и добавят официален и празничен акцент към всяка абсолвентска церемония. Достъпни в различни размери и цветове, нашите абсолвентски шапки са съобразени с нуждите и изискванията на различните образователни институции, като по този начин гарантират, че всеки абсолвент ще изглежда безупречно в този тържествен момент. Независимо дали търсите традиционен дизайн или нещо по-съвременно, нашата колекция предлага идеалния аксесоар за отбелязване на този значим етап от живота ви.