Меню
Количка

Прощъпулник бебе момиче

Арт. номер: 16041-03
Висококачествени фолиеви балони за бебе. Подходящи са да се използват за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балоните са с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балоните измерени..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Производител: Grabo Арт. номер: 17800
Висококачествен италиански кръгъл фолиев балон с картинки на кукли Cry Babies. Подходящ е да се използва за рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, тематични украси и декорации от балони. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Диаметър измер..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 15845-03
Висококачествен фолиев балон под формата на шише с биберона и надпис It`s a  girl. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16562-03
Висококачествен фолиев балон под формата на сърце с надпис It`s a girl. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Ви..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 15634-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на жълто пате. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дн..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 14967-03
Фолиев балон под формата на букви, които образуват надпис - Girl. Подходящ е за тематични украси от балони за бебешко парти, рожден ден, честване на годишнини и юбилеи. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто състояние: 4..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16895-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16896-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
2.00лв. без ДДС:2.00лв.
Арт. номер: 16902-03
Фолиев балон с формата на мече. Подходящ е за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други поводи. Балонът е с клапа Насит..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 16734-03
Висококачествен фолиев балон под формата на златна коронка. Подходящ е за тематични украси и декорации на фирмени партита, коледни и новогодишни тържества, откриване на нови обекти, детски партита и рождени дни. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 14588-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на бебешко краче. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Висо..
6.00лв. без ДДС:6.00лв.
Арт. номер: 16560-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на бебешки биберон. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Ви..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 11785-03
Висококачествен 4D италиански фолиев балон под формата на бебешка количка с надпис Baby Girl. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Арт. номер: 15846-03
Висококачествен фолиев балон под формата на бебешка количка. Подходящ е да се използва за бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на бебешки тържества. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина на б..
6.00лв. без ДДС:6.00лв.
Арт. номер: 16893-03
Балон 2 в 1 - прозрачен балон и фолиев балон с формата на мече. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, коледно и новогодишно парти, романтични изненади и други п..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Арт. номер: 11668-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на розово мече със специално място, на което може да се напише послание. Подходящ е да се използва за кръщене, бебешко парти, рожден ден, изписване на бебе, тематични украси и декорации от балони на различни тържества. Балонът е с клапа За пъл..
15.50лв. без ДДС:15.50лв.
Арт. номер: 186734
Висококачествен фолиев балон - панделка.Подходящ е за тематични украси и декорации на бебешки партита, бебешки рожден ден, погача, кръщение, прощъпулник.Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Размери на балона измерени в ненадуто състояние: 85 * 60см Б..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Grabo Арт. номер: 11686-03
Висококачествен италиански фолиев балон под формата на панда. Подходящ е да се използва за рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, тематични украси и декорации от балони. Балонът е с клапа За пълнене с хелий или с въздух Издръжливост с хелий - до 28 дни Височина измерена в ненадуто съ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 186791
Висококачествен фолиев балон под формата на облаче с надпис Baby shower. Подходящ е да се използва за рожден ден i тематични украси и декорации от балони на бебешки партита. Балонът е с клапа За пълнене с въздух и хелий Размери - 66* 62см Произведен е в Китай ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 16666-03
Фолиеви букви, които образуват надпис It`s a girl. Висококачествени с клапа, която позволява многократна употреба и пълнене с възддух.Подходящи са за изписване на бебе, бебешко парти, детски рожден ден, кръщене. Размери в надуто състояние: It`s a - 68 * 57 сантиметраGirl - 90 * 64 сантиметра..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Показва 1 до 20 от 655 (33 страници)

Понеделник, сряда или неделя са идеалните дни да организирате прощъпулник за вашето малко момиченце. Единственото условие е то да може да ходи, без да има нужда от вашата помощ. Този празник е важен и с още нещо – избирането на бъдеща професия. В някои семейства се избират първо предмети, свързани с професиите на родителите, бабите и дядовците, така че на момиченцето да се даде шанс да наследи някого от тях.

Започнете украсата за прощъпулника с окуражителен банер в розово с надпис „Стъпвай смело!“ За питката можете да използвате обикновен бял месал или да потърсите на сайта пътечка с принтове на бебешки стъпки и пожелание. Подобна пътечка ще намерите като част от комплект за всички важни моменти в живота на вашето малко момиченце. Комплектът се състои от метална кутия, в която, освен постелката, има още три малки кутии – за пъпчето, за къдричка от косата и за първото паднало зъбче.

Двойки арки

Тъй като прохождането е едно от най-важните събития в живота на всяко момиче, както и старт към израстването, направете украса от двойка арки. Първата арка е по-малка, разположена над пътечката за прохождане. Арката трябва да е достатъчно голяма, за да може да мине детето под нея, както и широка, в случай че опита да се задържи за някой от балоните. Най-лесният начин да създадете малка арка е като използвате две стойки с тежести. Стойките са с пет или седем пръчки (предлагат се и такива с LED светлини). На пръчките окачете балони с хелий, а най-горните свържете с лента. Използвайте двойно лепящо тиксо, за да изградите арката – започнете от пода, минете покрай балоните с хелий, сложете по-малките на върха и продължете с другата стойка, докато отново стигнете пода. На върха на арката можете да завържете златна или розова корона с хелий.

Втората арка се намира в края на пътечката и е два или три пъти по-голяма. Тя е изградена на стена или над масата, върху която сте наредили предметите за всяка професия. Когато момиченцето стигне това място, тя ще избере своята бъдеща професия. За втората арка използвайте няколко по-малки сета или един голям. При малките сетове имате по-богат избор от фолиеви балони. Любим избор са сетовете с луна и звезди, с еднорог и сърца, с фламинго, сетовете от розово злато или в пастелно розово. За широка стена се препоръчват пет сета. В двата края – два фолиеви, до тях – два пастелни, а в средата – един луксозен, който да дава тон на цялото тържество.

Букет от балони

Можете да направите букет с балони по три начина – с обикновени балони, с моделиращи и с прозрачен. За обикновените балони са ви нужни три-четири цвята – бял, розов, лилав и златен. Белите и розовите балони са пастелни. Надуват се предварително и се връзват на тройки и на двойки. Всяка тройка и двойка се увиват едни в други, за да се получат цветчета с пет венчелистчета. Лилавите балони са с металически ефект. Те се връзват по същия начин, а после на едните и на другите се поставя в центъра по един златен балон. Ако той не е достатъчно малък, го надувате наполовина и го връзвате през средата, така че да го промушите през балоните и тичинката да е видна от двете страни. Готовите цветя се събират на общ „букет“ върху масата, на пода или на стената.

С моделиращи балони се създават по-малки букети, подходящи за украса на празничната трапеза. Те са чудесни за снимки на питката за прощъпулника. За дръжките задължително ви трябват зелени балони в пастелен цвят. От цветята най-лесно се правят маргаритките, но можете да пробвате да направите рози, лалета или зюмбюли. Букетът вържете с панделка, също направена от моделиращ балон, или ги поставете в малка вазичка.

С прозрачните балони се правят най-лесните букети. Просто взимате един истински букет цветя, поставяте го в балона и го надувате. Получава се нещо като шикозен стъклен глобус.

Този сайт използва бисквитки