Меню
Количка

Моделиращи балони

Производител: Gemar Арт. номер: 11534-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в черен цвят . Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11528-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в оранжев цвят . Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриван..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15928-03
Моделиращи балони за изработване на различни фигури. Здрави и еластични, произведени от италианската фирма Гемар, изработени от натурален, 100% разградим латекс. Балоните са подходящи са за пълнене с въздух, издържат 12-16 часа, в зависимост от атмосферните условия. За да бъдат надути е нео..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11533-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят безцветен. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, открива..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11532-03
Моделиращи италиански латексови балони в червен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11522-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят циклама. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15939-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят старо злато. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откри..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11523-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят сребрист металик. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11529-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят слонова кост. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откр..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15944-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят мока. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15943-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят мента. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване н..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15946-03
Моделиращи балони за изработване на различни фигури. Здрави и еластични, произведени от италианската фирма Гемар, изработени от натурален, 100% разградим латекс. Подходящи са за пълнене с въздух, издържат 12-16 часа, в зависимост от атмосферните условия. За да бъдат надути е необходима ръчна помпа и..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15927-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят  корал. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откри..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11518-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят златен металик. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, от..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15926-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят бебешко синьо. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, отк..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15925-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят бебешко розово. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, от..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15937-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят аквамарин цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, от..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11521-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в тъмносин цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриван..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15941-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в тъмнолилав цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, открив..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11525-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в син цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15930-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в светлозелен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откри..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11527-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в розов цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване н..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15931-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят розово злато. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откр..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15929-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в светлосин цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, открива..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 16713-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на обекти, кол..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15932-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в лилав цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване н..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15938-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в кафяв цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване н..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11530-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в зелен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване н..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11526-03
Моделиращи балони за изработване на различни фигури. Здрави и еластични, произведени от италианската фирма Гемар, изработени от натурален, 100% разградим латекс. Балоните са подходящи са за пълнене с въздух, издържат 12-16 часа, в зависимост от атмосферните условия. За да бъдат надути е нео..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15936-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в бежов цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване н..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15942-03
Моделиращи италиански латексови балони в светло червен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриване на..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Арт. номер: 16930-03
Висококачествени моделиращи балони в цвят старо злато с хром ефект за изработване на различни фигури и арки от балони. Здрави и еластични Наситени хром цветове За пълнене с въздух За работа с тях е необходима ръчна помпа или специален компресор за моделиращи балони Размер в надуто състояние: ..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Арт. номер: 16931-03
Висококачествени моделиращи балони в сребърен цвят с хром ефект за изработване на различни фигури и арки от балони. Здрави и еластични Наситени хром цветове За пълнене с въздух За работа с тях е необходима ръчна помпа или специален компресор за моделиращи балони Размер в надуто състояние: 120..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Арт. номер: 16927-03
Висококачествени моделиращи балони в син цвят с хром ефект за изработване на различни фигури и арки от балони. Здрави и еластични Наситени хром цветове За пълнене с въздух За работа с тях е необходима ръчна помпа или специален компресор за моделиращи балони Размер в надуто състояние: 120 см ..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Арт. номер: 16928-03
Висококачествени моделиращи балони в зелен цвят с хром ефект за изработване на различни фигури и арки от балони. Здрави и еластични Наситени хром цветове За пълнене с въздух За работа с тях е необходима ръчна помпа или специален компресор за моделиращи балони Размер в надуто състояние: 120 см..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15945-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в цвят перуника. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, откриван..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15940-03
Пет броя моделиращи италиански латексови балони в тъмнозелен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Подходящи са за направата на фигури и арки от балони, тематични украси и декорации, рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни мероприятия, фирмени партита, открив..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15947-03
Здрави и еластични балони, произведени от италианската фирма Гемар, изработени от 100% разградим латекс. При правилна работа с тях се реализират невероятни мащабни проекти, фигури, арки, надписи, стени от балони. Подходящи са за рожде ден, стватба, кръщение, първи юни, тематично парти и други пово..
13.50лв. без ДДС:13.50лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15948-03
Здрави и еластични балони, произведени от италианската фирма Гемар, изработени от 100% разградим латекс. При правилна работа с тях се реализират невероятни мащабни проекти, фигури, арки, надписи, стени от балони. Подходящи са за рожде ден, стватба, кръщение, първи юни, тематично парти и други пово..
15.00лв. без ДДС:15.00лв.
Моделиращи балони - Хром в цвят циклама - 5бр
Няма наличност
Арт. номер: 16929-03
Висококачествени моделиращи балони в цвят циклама с хром ефект за изработване на различни фигури и арки от балони. Здрави и еластични Наситени хром цветове За пълнене с въздух За работа с тях е необходима ръчна помпа или специален компресор за моделиращи балони Размер в надуто състояние: 120 ..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Показва 1 до 40 от 40 (1 страници)

Карнавален магазин Забава предлага различни цветове и големини моделиращи балони на водещи италиански фирми.

При правилното използване на моделиращи балони могат да се създадат невероятни неща.

Няма нещо, което да не може да се направи от балони. В ръцете на професионалисти моделиращите балон и оживяват.

  • Балоните са изработени от висококачествен натурален латекс
  • Балоните са 100% разградими
  • Използват се предимно за направата на различни фигури и букети
  • За работа с моделиращи балони е необходима ръчна помпа или специален компресор за балони