Меню
Количка

Шапки на Дядо Коледа

Арт. номер: 13720-02
Светеща коледна шапка изработена от полар. Подходяща е за коледни и новогодишни празници. Може да се използва като допълнение към всякакви коледни костюми. Удобна е за употреба както от деца така и от възрастни. Размери на шапката: Вътрешна обиколка - 52 см Височина на шапката - 35 см ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 186196
Стархотна коледна шапка. Изработена e от сатен с малък бял пискюл, украсена със звезди. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене. Разме..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 13719-02
Луксозна, мека, коледна шапка изработена от червен плюш и декорирана с красив, бял пух. Идеална за коледни и новогодишни партита и тържества, корпоративни мероприятия и забави, карнавали и маскаради. Шапката е подходящ аксесоар към всякакви коледни костюми, както дамски така и мъжки. Размери на ш..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17661
Стархотен комплект за Дядо Коледа - шапка с брада. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене, както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработе..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17657
Невероятна коледна шапка със светещ помпон. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от луксозен полар Вътрешна обиколка на шапката - 54..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Арт. номер: 13727-02
Невероятна коледна шапка, покрита със златни брокатени орнаменти и светещи звездички. Изработена е от мек полар. Подходяща е за коледно и новогодишно парти, детски тържества и училищни забави. Размери на шапката: Дължина на шапката - 42 см Вътрешна обиколка - 64 см ..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 186216
Стархотна коледна шапка с надпис Merry Christmas. Изработена е от плътен плюш с малък бял пискюл. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 186197
Стархотна коледна шапка. Изработена от филц с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене и лесно ..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 13715-02
Класическа червена коледна шапка. Изработена е от полар в червено и бяло с малък бял пискюл на върха. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за ..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17655
Светеща шапка за Коледа. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от полар Вътрешна обиколка на шапката - 56 см Дължина на шапката - 80..
16.90лв. без ДДС:16.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18615
Стархотна шапка с брада на Дядо Коледа. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене, както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработена от синте..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Арт. номер: 186156
Луксозна шапка за Коледа. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене Изработена е от кадифе Вътрешна обиколка на шапката - 56 см Дължина на шапката - 150 см ..
24.90лв. без ДДС:24.90лв.
Коледна шапка със звездички
Няма наличност
Арт. номер: 13724-02
Луксозна коледна шапка изработена от кадифе в бяло и червено и декорирана с брокатени, златни звездички. Предлага се в два варианта - сребърен и златен. Подходяща е за коледните и новогодишните празници. Може да бъде допълнение към всякакви коледни костюми. Удобна е за употреба както от деца так..
3.00лв. без ДДС:3.00лв.
Светеща коледна шапка със снежинки Светеща коледна шапка със снежинки
Няма наличност
Арт. номер: 13726-02
Страхотна коледна шапка от кадифе, покрита с брокатени орнаменти и декоративни светещи звездички. Шапката се предлага в два варианта със златни и със сребърни брокатени орнаменти. Подходяща е за коледно и новогодишно тържество. Размер на шапката: Дължина на шапката - 35 см Вътрешна обиколка -..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Kоледна шапка с пайети в червен цвят Kоледна шапка с пайети в червен цвят
Очаква доставка
Арт. номер: 186190
Стархотна коледна шапка с пайети. Изработена от полар с малък бял помпон. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене. Размери на шапкат..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Карнавална коледна шапка
Очаква доставка
Арт. номер: 186122
Стархотна коледна шапка. Изработена е от полар с малък бял пискюл, украсена с лъскави орнаменти. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носен..
3.00лв. без ДДС:3.00лв.
Карнавална коледна шапка 25923
Очаква доставка
Производител: Smiffys Арт. номер: 186728
Луксозна коледна шапка. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от луксозен мъхест полар Вътрешна обиколка на шапката - 54 см Дължина ..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)

Шапката на Дядо Коледа е толкова важна за Коледа, колкото и тортата за рождените дни.

По-добре не чакайте - по-добре пазарувайте сега - шапките на Дядо Коледа идват в града! Zabava.bg е вашата дестинация за коледно оборудване, декорации и парти консумативи. Най-добрият начин да покажете любовта си към Коледа е като носите аксесоари на коледна тематика, а няма как да сбъркате с неповторимия аксесоар на Дядо Коледа - пухкавата червена шапка с пухкав бял помпон!

С нашия огромен асортимент от шапки на Дядо Коледа в различни стилове и цветове можете да намерите перфектните аксесоари за коледен костюм за вашето събитие! Те са меки и удобни за носене, забавни и весели, създаващи настроение и коледен дух. Имаме шапки на Дядо Коледа в различни теми, за да паснат на Дядо Коледа от всички форми и размери, и разбира се, на всички негови малки помощници! Нашите ярко оцветени шапки на Дядо Коледа са идеални и за малки момиченца и са забавен вариант на класиката! Освен това нашите модерни шапки с пайети са идеални за костюм на дръзка госпожа Клаус. Разнообразете го с нашите шантави шарени шапки на Дядо Коледа или ленти за глава на тема Дядо Коледа! Имаме дори опция за карнавална шапка на Дядо Коледа за различни коледни събития.

Не можете да се наситите на шапки на Дядо Коледа тази Коледа?

Ето няколко идеи за начини, по които можете да включите известните червени шапки в празничния си декор! За креативна тема за коледната елха окачете шапките на Дядо Коледа на клоните на дървото като украшения или използвайте да създадете свой собствен връх за дърво с шапка на Дядо Коледа с една от нашите луксозни шапки. За да вдъхнете празничен дух на приятелите си в офиса, закачете по една шапка на Дядо Коледа на работното място или в кабината на всеки от тях или ги раздайте на коледното парти на работното място!

"Хо, хо, хо! Весела Коледа!" Това ще кажат гостите на коледното ви парти, докато се развеселяват на партито, носейки парти шапки с формата на Дядо Коледа или разноцветни шапки на Дядо Коледа. Разположете ги на празничното си фото кътче за очарователни коледни снимки. За да впечатлите наистина приятелите си, направете им персонализирани шапки на Дядо Коледа, които да носят на празничното си тържество!

Създайте зашеметяващ костюм на Дядо Коледа!

Създайте традиционен костюм на Дядо Коледа с една от нашите плюшени червени шапки или добавете собствен стил към костюма си на Дядо Коледа, като изберете коледна шапка декорирана с очички, носле, вежди и мустаци - коледно джудже или невероятна коледна шапка, покрита със златни брокатени орнаменти и светещи звездички! Не пропускайте да разгледате пълния ни избор от костюми и аксесоари за Дядо Коледа, за да създадете коледен образ, който ще накара всички да кажат: "Това наистина ли е той?" Носете луксозния си плюшен костюм на Дядо Коледа на парти събитие "Среща с Дядо Коледа" или изненадайте малчуганите със специално посещение в коледната вечер до трапезата!

Разгледайте невероятната колекция от шапки на Дядо Коледа на zabava.bg, която предлага страхотно разнообразие от празнични стилове.