Меню
Количка

Брада за Дядо Коледа

Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18616
Луксозен комплект на Дядо Коледа. Състои се от разкошна къдрава брада с мустаци, перука с красиво оформени букли и вежди. Невероятно реалистична и достоверна перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сц..
85.90лв. без ДДС:85.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186154
Луксозен комплект на Дядо Коледа. Състои се от разкошна къдрава брада с мустаци, перука с красиво оформени букли и вежди. Невероятно реалистична и достоверна перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сц..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Перука с брада за Дядо Коледа делукс в цвят слонова кост 02369
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17640
Луксозен комплект на Дядо Коледа в цвят слонова кост. Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли. Невероятно реалистична и достоверна перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуи..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Перука с брада за Дядо Коледа делукс в бял цвят 02368
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17641
Луксозен комплект на Дядо Коледа в снежно бял цвят. Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли. Невероятно реалистична и достоверна перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин,..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17748
Луксозен комплект на Дядо Коледа в цвят - слонова кост. Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли. Невероятно реалистична и достоверна перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хело..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17749
Луксозен комплект на Дядо Коледа в бял цвят. Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли. Невероятно реалистична и достоверна перука и брада, с които можете да се пресъздадете образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин, те..
66.90лв. без ДДС:66.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 186015
Луксозна брада в бял цвят подходяща за Дядо Коледа. Може да се използва за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави.Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена е от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакв..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 186014
Луксозна брада в бял цвят подходяща за Дядо Коледа. Може да се използва за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави. Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена е от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват ника..
55.90лв. без ДДС:55.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 16087-02
Страхотен комплект на Дядо Коледа.Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и силно къдрава перука в бял цвят и втъкани нишки от сребърно ламе, които прадават допълнително блясък и разкош на комплекта. Невероятно реалистична и достоверна перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на ста..
62.90лв. без ДДС:62.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17661
Стархотен комплект за Дядо Коледа - шапка с брада. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене, както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработе..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18615
Стархотна шапка с брада на Дядо Коледа. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене, както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработена от синте..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Арт. номер: 17850
Комплект за Дядо Коледа в бял цвят. Състои се от брада с мустаци и къса силно къдрава перука. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични облекла, детски гради..
25.90лв. без ДДС:25.90лв.
Арт. номер: 187659
Брадата на Дядо Коледа е една от най-разпознаваемите черти в него. Тя е символ на доброта, щедрост и вечна магия. Брадата на Дядо Коледа е дълга, бяла и пухкава. Тя е като облачен пух от най-чистия сняг, който тихо застива в невероятни къдрици. Всяка къдрица е като вълшебна, в нея светлината се отр..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Арт. номер: 187660
Брадата на Дядо Коледа е една от най-разпознаваемите черти в него. Тя е символ на доброта, щедрост и вечна магия. Брадата на Дядо Коледа е дълга, бяла и пухкава. Тя е като облачен пух от най-чистия сняг, който тихо застива в невероятни къдрици. Всяка къдрица е като вълшебна, в нея светлината се отр..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 186016
Брада с мустаци в бял цвят за Дядо Коледа. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави.Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви термични обработк..
28.90лв. без ДДС:28.90лв.
Арт. номер: 12906-02
Страхотна бяла, къдрава брада за Дядо Коледа или образа на старец. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. В задната част на брадата има ластик, което улеснява поставянето и употребата на продукта Брадата е мека и удобна за из..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 12912-02
Чудесен комплект за дядо Коледа. Състои се от разкошна къдрава брада с мустаци и дълга чуплива перука в бяло. Подходящ за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични облекла, детски градини и училищни забави. Изработен е от синтетичен косъм, мек и удобен за употреба Дължи..
28.50лв. без ДДС:28.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17645
Луксозна брада в цвят слонова кост. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества, Дядо Коледа и други. Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви термични обработ..
31.90лв. без ДДС:31.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17646
Луксозна брада в бял цвят. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества, Дядо Коледа и други. Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви термични обработки Брада..
31.90лв. без ДДС:31.90лв.
Комплект перука с брада за магьосник 42205
Няма наличност
Производител: Smiffys Арт. номер: 16800-02
Ракошен комплект на магьосник. Състои се от дълга бяла перука и дълга бяла брада с мустаци.Страхотна много стилна и достоверна изкуствена коса и брада.Подходящи са за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави. Перуката и брадата са изработени ..
45.90лв. без ДДС:45.90лв.
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

Брадата на Дядо Коледа е незаменим детайл на даряващия старец

Това е важна и отличителна черта на външния му вид. За брадата на добрия старец има строги изисквания. Тя трябва да е сива на цвят, дълга, с пухкава и ъгловата форма. Брадата трябва да има и пухкави мустаци. Дядо Мраз трябва да носи брада като символ на мъжественост и мъдрост. 

Нашите продукти - брада за Дядо Коледа са идеалното допълнение към костюмите на Дядо Коледа. Предлагаме и очарователни комплекти от брада и перука, за да облечем любимите помощници на Дядо Коледа. Разполагаме с голямо разнообразие от бради и перуки на Дядо Коледа, изработени от косъм или от синтетичен косъм, така че можете да намерите перфектния комплект брада и перука на Дядо Коледа, който да отговаря на всеки бюджет. За автентичен вид на Дядо Коледа предлагаме най-добрите варианти, с които ще изглеждате още по-убедително.

Какви видове бради за Дядо Коледа ще намерите на нашия сайт ?

Повечето от нашите комплекти за брада и перука на Дядо Коледа са с мустаци, за да се гарантира, че те запазват формата си по време на употреба. Проверете всяко описание, за да разберете кой стил брада и мустаци е подходящ за вас.

Историята на брадата е толкова дълга, колкото и историята на човечеството. Какво се е случило с него в миналото и какво символизира?

Отношението към брадата е било различно при различните народи в различните времена. В древния свят той е бил възприеман като божествен знак, символ на мъжественост, издръжливост и мъдрост.

Египетските фараони, подражавайки на боговете, носели дълги, тесни и фалшиви бради като символ на благородство и специален статут.

Нашият Дядо Коледа е важна фигура, както в исторически, така и в буквален смисъл. Той просто не може да бъде без брада, това би било неприлично!

През вековете образът му се е променял, но дългата му брада и коса не са се поддали на влиянието на времето. Затова е станало обичайно тези атрибути на неговия образ винаги да са били украшение на дядото. Брадата на Дядо Коледа е символ на неговата сила, мъдрост, зрялост, интелект, а също и на задълбоченост и магия. По този начин неговата символика, преминала през вековете, е напълно запазена по отношение на днешния Дядо Коледа.

Каква трябва да е брадата на веселия старец ?

Брадата на Дядо Коледа трябва да е дълга и буйна. В повечето случаи липсва пищна къдравост. Вятърът може да я разроши. Цветът му варира от снежнобял до сребрист (като сив). На един внушителен старец много му отива такава украса, никой няма да оспори това!

Съществуват различни материали и варианти на брадата. Най-често тя е много дълга и широка (напълно скрива долната част на лицето). Той задължително се допълва с буйни мустаци. Що се отнася до материала, мнозина знаят, че Дядо Коледа има брада от памук. Някога, по съветско време, този материал беше наистина най-евтиният и най-популярният. Но в днешно време памучната брада няма да впечатли никого. Най-популярните материали са изкуствен косъм, вълна и синтепон. 

Нашите продукти са невероятно реалистични и достоверни, с които може да се пресъздаде образа на добрия старец.

Разгледайте невероятната колекция от брада за Дядо Коледа на zabava.bg, която предлага страхотно разнообразие от празнични стилове.