Меню
Количка

Брада за Дядо Коледа

Перука с брада и вежди за Дядо Коледа X1524 Перука с брада и вежди за Дядо Коледа X1524
безплатна доставка
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18616
Невероятен супер луксозен комплект за Дядо Коледа. Състои се от разкошна дълга къдрава брада с мустаци, перука с красиво оформени букли и вежди. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, ..
79.90лв. без ДДС:79.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186154
Невероятен супер луксозен комплект за Дядо Коледа. Състои се от разкошна къдрава брада с мустаци, перука с красиво оформени букли и вежди. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуи..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Перука с брада за Дядо Коледа делукс в цвят слонова кост 02369
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17640
Невероятен супер луксозен комплект за Дядо Коледа в цвят слонова кост.Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли.Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маск..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Перука с брада за Дядо Коледа делукс в бял цвят 02368
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17641
Невероятен супер луксозен комплект за Дядо Коледа в снежно бял цвят.Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли.Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскар..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17748
Невероятен супер луксозен комплект за Дядо Коледа в цвят слонова кост. Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнав..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17749
Невероятен супер луксозен комплект за Дядо Коледа в бял цвят. Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и дълга перука с красиво оформени букли. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и мас..
66.90лв. без ДДС:66.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 186014
Луксозна брада в бял цвят подходяща за Дядо Коледа. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави.Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви термични..
55.90лв. без ДДС:55.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 16087-02
Страхотен комплект за Дядо Коледа.Състои се от разкошна дълга брада с мустаци и силно къдрава перука в бял цвят и втъкани нишки от сребърно ламе, които прадават допълнително блясък и разкош на комплекта. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на ста..
53.90лв. без ДДС:53.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16800-02
Ракошен комплект за магьосник. Състои се от дълга бяла перука и дълга бяла брада с мустаци, изработени от синтетичен косъм.Страхотни много стилни и достоверни изкуствена коса и брада.Долната част на перуката, която се поставя върху главата представлява разтеглива, мрежеста шапка, което прави големин..
45.90лв. без ДДС:45.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17661
Стархотен комплект за Дядо Коледа - шапка с брада. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработен..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18615
Стархотна шапка с брада за Дядо Коледа. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработена от синтет..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Арт. номер: 17850
Комплект за Дядо Коледа в бял цвят. Състои се от брада с мустаци и дълга перука с бретон. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични облекла, детски гра..
25.90лв. без ДДС:25.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 186016
Брада с мустаци в бял цвят подходяща за Дядо Коледа. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави.Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви термичн..
28.90лв. без ДДС:28.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17645
Луксозна брада в цвят слонова кост подходяща за Дядо Коледа. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави.Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви..
31.90лв. без ДДС:31.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17646
Луксозна брада в бял цвят подходяща за Дядо Коледа. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави.Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви термични..
31.90лв. без ДДС:31.90лв.
Бяла брада Бяла брада
Няма наличност
Арт. номер: 12906-02
Страхотна бяла, къдрава брада за Дядо Коледа или образа на старец. Дължина - 30 сантиметра в дългата част и ширина - 18 сантиметра.Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. В задната част на брадата има ластик, което улеснява постав..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Брада и перука за Дядо Коледа
Няма наличност
Арт. номер: 12912-02
Чудесен комплект за дядо Коледа. Състои се от разкошна къдрава брада с мустаци и дълга чуплива перука в бяло. Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба. Дължината на брадата е 40 сантиметра в дългата си част. Перуката е без бретон и е дълга 50 сантиметра. Подходящи са за дядо Коле..
28.50лв. без ДДС:28.50лв.
Луксозна брада с мустаци за Дядо Коледа 06840
Очаква доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 186015
Луксозна брада в бял цвят подходяща за Дядо Коледа. Подходяща е за всякакви дегизировки, карнавали, Хелоуин парти, новогодишни и коледни тържества и други забави.Разкошна много стилна и достоверна брада. Изработена от синттичен косъм В задната част е с ластик Не се препоръчват никакви термични..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)

Брадата на Дядо Коледа е незаменим детайл на даряващия старец

Това е важна и отличителна черта на външния му вид. За брадата на добрия старец има строги изисквания. Тя трябва да е сива на цвят, дълга, с пухкава и ъгловата форма. Брадата трябва да има и пухкави мустаци. Дядо Мраз трябва да носи брада като символ на мъжественост и мъдрост. 

Нашите продукти - брада за Дядо Коледа са идеалното допълнение към костюмите на Дядо Коледа. Предлагаме и очарователни комплекти от брада и перука, за да облечем любимите помощници на Дядо Коледа. Разполагаме с голямо разнообразие от бради и перуки на Дядо Коледа, изработени от косъм или от синтетичен косъм, така че можете да намерите перфектния комплект брада и перука на Дядо Коледа, който да отговаря на всеки бюджет. За автентичен вид на Дядо Коледа предлагаме най-добрите варианти, с които ще изглеждате още по-убедително.

Какви видове бради за Дядо Коледа ще намерите на нашия сайт ?

Повечето от нашите комплекти за брада и перука на Дядо Коледа са с мустаци, за да се гарантира, че те запазват формата си по време на употреба. Проверете всяко описание, за да разберете кой стил брада и мустаци е подходящ за вас.

Историята на брадата е толкова дълга, колкото и историята на човечеството. Какво се е случило с него в миналото и какво символизира?

Отношението към брадата е било различно при различните народи в различните времена. В древния свят той е бил възприеман като божествен знак, символ на мъжественост, издръжливост и мъдрост.

Египетските фараони, подражавайки на боговете, носели дълги, тесни и фалшиви бради като символ на благородство и специален статут.

Нашият Дядо Коледа е важна фигура, както в исторически, така и в буквален смисъл. Той просто не може да бъде без брада, това би било неприлично!

През вековете образът му се е променял, но дългата му брада и коса не са се поддали на влиянието на времето. Затова е станало обичайно тези атрибути на неговия образ винаги да са били украшение на дядото. Брадата на Дядо Коледа е символ на неговата сила, мъдрост, зрялост, интелект, а също и на задълбоченост и магия. По този начин неговата символика, преминала през вековете, е напълно запазена по отношение на днешния Дядо Коледа.

Каква трябва да е брадата на веселия старец ?

Брадата на Дядо Коледа трябва да е дълга и буйна. В повечето случаи липсва пищна къдравост. Вятърът може да я разроши. Цветът му варира от снежнобял до сребрист (като сив). На един внушителен старец много му отива такава украса, никой няма да оспори това!

Съществуват различни материали и варианти на брадата. Най-често тя е много дълга и широка (напълно скрива долната част на лицето). Той задължително се допълва с буйни мустаци. Що се отнася до материала, мнозина знаят, че Дядо Коледа има брада от памук. Някога, по съветско време, този материал беше наистина най-евтиният и най-популярният. Но в днешно време памучната брада няма да впечатли никого. Най-популярните материали са изкуствен косъм, вълна и синтепон. 

Нашите продукти са невероятно реалистични и достоверни, с които може да се пресъздаде образа на добрия старец.

Разгледайте невероятната колекция от брада за Дядо Коледа на zabava.bg, която предлага страхотно разнообразие от празнични стилове.

Този сайт използва бисквитки