Меню
Количка

Бебешки костюми за хелоуин

Производител: Carnival Toys Арт. номер: 16534-01
Невероятен карнавален костюм за палячо.Изработен е от мек полар тип болана.Представлява цветен гащеризон с качулка.Много удобен и лесен за употреба от деца.Подходящ е за детско парти, детски градини, сценични и театрални облекла, училищни забави, Хелоуин, карнавали и маскаради.Детският костюм за пал..
35.90лв. 25.60лв. без ДДС:25.60лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 16531-01
Невероятен карнавален костюм за кравичка.Изработен е от мек полар тип болана.Представлява гащеризон с качулка, която е с формата на глава на кравичка.Много удобен и лесен за употреба от деца.Подходящ е за детско парти, детски градини, сценични и театрални облекла, училищни забави, Хелоуин, карнавали..
35.90лв. 25.60лв. без ДДС:25.60лв.
Арт. номер: 15172-01
Невероятен карнавален костюм за жираф. Изработен е от мек полар, в кафяв цвят. Представлява гащеризон с качулка, която е с формата на глава на жираф. Много удобен и лесен за употреба от деца. Подходящ е за детско парти, детски градини, сценични и театрални облекла, училищни забави, Хелоуин, карнавал..
39.90лв. без ДДС:39.90лв.
Арт. номер: 14915-01
Страхотен карнавален костюм на жълто куче. Изработен е от мек полар, представлява гащеризон с качулка, която е с формата на кучешка глава. Подходящ за детско парти, детски градини, сценични и театрални облекла, училищни забави, рожден ден, коледно и новогодишно тържество. Детският костюм за жълто к..
39.90лв. без ДДС:39.90лв.
Арт. номер: 14922-01
Невероятен карнавален костюм за драконче. Изработен е от мек полар, в зелен цвят и лилави бодли. Представлява гащеризон с качулка, която е с формата на глава на дракон. Много удобен и лесен за употреба от деца. Подходящ е за детско парти, детски градини, сценични и театрални облекла, училищни заба..
39.90лв. без ДДС:39.90лв.
Арт. номер: 14914-01
Страхотен карнавален костюм на заек, предлага се в три цвята: бял, сив и бяло с розово. Изработен е от мек полар, представлява гащеризон с качулка, която е с формата на заешка глава. Подходящ за детско парти, детски градини, сценични и театрални облекла, училищни забави, рожден ден, коледно и нового..
39.90лв. без ДДС:39.90лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Запечатайте незабравим спомен с вашето бебе

Може би сте нов родител и търсите идеи за бебешки костюми за първи път, който новото попълнение в семейството ви ще носи. Нека бъдем честни – с бебетата в костюми за Хелоуин се получават най-добрите тематични снимки. Има снимки, които ще публикувате във Фейсбук, има снимки, които ще рамкирате и ще окачите из цялата къща, а след това винаги има и онези глупави и сантиментални снимки, които ще сложите в албуми и ще пазите завинаги. Всички тези снимки са ритуал на преминаване за един родител. Надяваме се, че можем да направим тези спомени изключително специални за вас, като предлагаме най-качествените бебешки костюми. Създайте очарователни спомени, които ще можете да показвате на детето си, когато порасне. Нашите бебешки костюми се предлагат в широка гама от размери и теми, които ще направят първия Хелоуин на вашето бебе точно такъв, какъвто трябва!

Какви костюми за бебета ще намерите в нашия онлайн магазин ?

А може би сте родител от известно време и обичате да обличате бебето си за забавление, докато сте на гости на баба и дядо. Независимо от причината, поради която искате бебешки костюм, смятаме, че нашата селекция от бебешки костюми за Хелоуин ще ви помогне да намерите точно това, което търсите. За ваш късмет имаме всички костюми за бебета, с които да превърнете идеите си за в реалност. От сладки костюми на животни до сладък, но люспест дракон, костюмите за новородено за Хелоуин и тематичните бебешки костюми са идеалният начин да направите бебето си уютно и удобно, докато създавате нови спомени за фотоалбума си. Също така разполагаме с най-сладките костюми на животни, образи на герои и други очарователни и удобни костюми, които ще осигурят на бебето уют, докато родителите могат да се отпуснат и да се насладят на малките моменти на радост в живота. Бебешките костюми за Хелоуин не трябва да са страшни, а сладки! Те ще ви създадат прекрасни спомени и много смях. 


Този сайт използва бисквитки