Меню
Количка

Маска на Дядо Коледа

Маска за Дядо Коледа Маска за Дядо Коледа
Няма наличност
Арт. номер: 14717-02
Много сполучлива и достоверна маска на Дядо Коледа, с червена шапка, с бяла брада и мустаци, бели вежди и бяла коса. Подходяща е за коледни и новогодишни тържества и програми. Мека е и удобна за носене, в задната си част е с ластик  Размерът на маската е универсален, може да се използва ка..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Пълно преобразяване с маска на Дядо Коледа

Латексовата маска на Дядо Коледа ще ви превърне в най-обичания герой от новогодишната нощ, очакван с нетърпение от възрастни и деца. С него ще приличате поразително на този зимен герой, само не забравяйте да се снабдите с чантата за подаръци. Никой няма да ви разпознае в този вид: маската с прорези за очите и устата напълно покрива лицето ви. Свързва се с качулка, която се нахлузва върху главата. Този аксесоар "2 в 1" със сигурност ще създаде забавна празнична атмосфера и ще подобри настроението на вас и околните. 

Шегата настрана, Коледа наближава. Някои ще се радват, че Дядо Коледа и Снежанка ще дойдат в домовете им, докато други ще трябва сами да се заемат с тяхното "оживяване". Важно е да се подготвите добре за това отговорно начинание. Един от етапите на подготовка е изборът на маска. 

Обикновено е с червена шапка, с бяла брада и мустаци, бели вежди и бяла коса, което е много удобно. Желателно е цветът и текстурата му да съответстват на косата на перуката.

Размерът на маската по принцип е универсален, може да се използва както от деца така и от възрастни.

Уверете се, че се чувствате удобно в него. Излишно е да споменаваме, че в него има отвор за очите, носа и устата ви.

Ако децата последователно вярват в съществуването на Дядо Коледа и в реалността на неговия образ, по-възрастните момчета се интересуват от въпроса: Дядо Коледа има истинска брада или не? Най-смелите от тях дори се опитват да го издърпат подло, за да видят дали ще падне. Затова трябва да обърнете внимание на здравината и надеждността на закрепването на маската. Тя трябва да бъде добре фиксирана, да не провисва и да не се притиска. Тогава никое дете няма да откъсне парче от брадата на дядото или да я откъсне напълно!

Добрата маска изисква специални грижи (не чак толкова :) ).

Тя трябва да бъде внимателно съхранена и да не се мачка. 

Готови ли сте да сложите маската си? Знаем, че сте прекарали много време в избора на перфектния костюм, така че сме сигурни, че няма да искате да пестите, когато става въпрос за покриване на лицето ви. Затова сме се погрижили за вас с топ маски за Коледа от най-популярните теми и жанрове. Допълнете ефекта на костюма си с една от тези автентични маски и сме сигурни, че ще отнесете голямата награда! 

Сезонът на Коледа е време, изпълнено с магия . Това е време за трансформация, която ви позволява да станете добрия старец , който се стремите да бъдете, или да се преобразите в помощника на Дядо Коледа , на което не можете да не се възхищавате. Да се преобразите в любимия си герой е нещо повече от това да намерите перфектния костюм и да разкрасите нещата си. Понякога това включва работа с аксесоари за костюми или комбиниране на части от множество визии, за да създадете нещо вдъхновено! 


Така че планирайте празника си и го направете още по-празничен с някой от нашите маски на Дядо Коледа!

Разгледайте невероятната колекция от брада за Дядо Коледа на zabava.bg, която предлага страхотно разнообразие от празнични стилове.