Меню
Количка

Помпи за Балони

Арт. номер: 186472
Транспортен чувал за балони. Специален ненаелектризиращ балоните и е перфориран. Перфектен аксесоар улесняващ транспортирането на украси и декорации от балони. Дължина - 160см Широчина - 75см ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 18228
Ръчна двуходова помпа за работа с балони. Страхотно средство, което улеснява направата на всякакви украси и декорации от балони. Снабдена с накрайник за лесно надуване на различни балони Изработена от PVC материал Произведена в Италия ..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Арт. номер: 18229
Ръчна едноходова помпа за работа с балони. Страхотно средство, което улеснява направата на всякакви украси и декорации от балони. Изработена от PVC материал Произведена в Италия..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 15924-03
Професионална ръчна двуходова помпа за балони. Предназначена е за многократна употреба. Помпата е удобна за надуване на различни видове балони - кръгли, моделиращи и фолиеви. изработена е от качествена пластмаса произведена в Италия ..
21.90лв. без ДДС:21.90лв.
Арт. номер: 11536-03
Помпа за надуване на балони с въздух. Подходяща е за надуване на всякакви размери кръгли, фолиеви и моделиращи балони. изработена е от пластмаса лесна и удобна за употреба ..
4.00лв. без ДДС:4.00лв.
Арт. номер: 18223
Метални клещи - разширител за пълненен на балони с конфети и други елементи. Много удобно и практично средство за работа с балони. Дължина на клещите: 21см..
34.90лв. без ДДС:34.90лв.
Компресор за моделиращи балони Компресор за моделиращи балони
безплатна доставка
Арт. номер: 17374-03
Електрическа професионална помпа за надуване на моделиращи балони. Опаковката съдържа: адаптер за зареждане акумолаторна литиева батерия удобна чанта за носене на рамо Размер на помпата - 15,5 см. х 12 см. х 6 см Тегло - 0.900кг Цената е за 1 брой ..
280.00лв. без ДДС:280.00лв.
Компресор за балони Компресор за балони
-33 %
Арт. номер: 15821-03
Електрическа помпа за надуване на балони с въздух. Мощен компресор за балони, който позволява надуването едновременно на два балона. Машината има допълнително две малки приставки, за надуване на по-малки латексови и различни по големина фолиеви балони. Лесно и бързо надува всички размери кръгли б..
90.00лв. 59.90лв. без ДДС:59.90лв.
Ръчна помпа за балони Ръчна помпа за балони
Няма наличност
Арт. номер: 11826-03
Ръчна помпа за надуване на балони с въздух. Изработена е от пластмаса, лесна и удобна за употреба. Подходяща е за надуване на всякакви размери кръгли, фолиеви и моделиращи балони...
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Приспособление за поставяне на малки балони в голям балон
безплатна доставка Няма наличност
Арт. номер: 16767-03
Приспособление за балони, с което могат да се поставят малки балони в голям балон. Прекрасен уред с който могат да се постигнат зашеметяващи украси и декорции с балони. За да се работи с този уред на лице трябва да е и компресор за балони, с който да се постигне бърз и точен ефект...
110.00лв. без ДДС:110.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Декорация с балони с лекота и прецизност: Открийте колекцията помпи за балони на Zabava.bg

Балоните са животът на всеки празник, като добавят цвят, жизненост и докосване на магия към всяко събитие. Процесът на надуване на балони обаче често може да отнеме много време и труд. С подбрана колекция от висококачествени помпи за балони Zabava.bg гарантира, че вашите аранжировки с балони ще оживеят с лекота, прецизност и ефективност, освобождавайки ви да се съсредоточите върху творческите аспекти на планирането на събитието.

Силата на прецизността

Колекцията от помпи за балони на Zabava.bg е създадена, за да промени начина, по който подхождате към декорацията с балони. Прецизността е в основата на тези помпи, като ви позволява да постигнете последователно и равномерно напомпване на балоните си. Вече няма да се притеснявате за неравномерни размери или изтичане на въздух - помпите на Zabava.bg доставят точното необходимо количество въздух, в резултат на което балоните изглеждат зашеметяващо и професионално.

Предефиниране на ефикасността

Отминаха дните на ръчно надуване на всеки балон, което ви оставя без дъх и умора. Помпите за балони на Zabava.bg променят правилата на играта по отношение на ефективността. С възможностите за бързо надуване можете да надувате балони за част от времето, което би ви отнело използването на традиционните методи. Тази ефективност не само ускорява процеса на декориране, но и намалява стреса и физическото натоварване на организаторите на събития.

Лесно използване

Дори да сте начинаещи в планирането на събития или декорацията с балони, помпите за балони на Zabava.bg правят процеса изключително лесен за употреба. Тези помпи са проектирани с ергономични характеристики, което гарантира, че всеки може да работи с тях без усилие. Независимо дали сте опитен професионалист в областта на събитията, или за първи път украсявате балони, тези помпи ще бъдат добре дошли във вашия инструментариум.

Удобство на една ръка разстояние

Тези помпи са леки, преносими и лесни за пренасяне, което ви позволява да създадете декорация за балони, където ви е необходимо. Компактният дизайн гарантира, че можете лесно да съхранявате помпите, когато не ги използвате.

Гаранция за качество

Zabava.bg се гордее с това, че предлага помпи за балони, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Всяка помпа е изработена от издръжливи материали, което гарантира дълготрайност и надеждна работа. Тези помпи са създадени, за да издържат на многократна употреба, което ги прави ценна инвестиция както за професионалните организатори на събития, така и за хората, които често организират събирания.

Задължително оборудване за планиращите събития

За планиращите събития времето е от съществено значение. Помпите за балони на Zabava.bg не само спестяват време в процеса на декориране, но и подобряват цялостното преживяване на събитието. С перфектно надутите балони, украсяващи мястото на провеждане, можете да създадете атмосфера, която да завладее и възхити гостите, оставяйки трайно впечатление.

Помпите за балони на Zabava.bg

Когато става въпрос за повишаване на нивото на декорацията с балони, колекцията от помпи за балони на Zabava.bg е задължителен инструмент в арсенала ви за планиране на събития. С прецизност, ефективност и удобство за потребителя на преден план, тези помпи гарантират, че вашите балони са перфектно напомпани, което ви позволява да се съсредоточите върху създаването на незабравими преживявания на събитието. Кажете сбогом на дните на трудоемко надуване на балони и приемете удобството и професионализма, които предлагат помпите за балони на Zabava.bg.