Меню
Количка

Шапки и Диадеми за Коледа

Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18338
Карнавална шапка на елен. Подходяща е за карнавали, маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми, коледно и новогодишно парти. Удобна за носене Изработена от текстил и плюш Подходяща както за възрастни така и за деца..
26.50лв. без ДДС:26.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186132
Луксозна диадема с нежни рогца и ушички на сърна. Внася много стил и предизвиква усмивки. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави. Изработена е от PVC материал и кадифе ..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186133
Луксозна диадема с красиви рога на северен елен. Внася много стил и предизвиква усмивки. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави. Изработена е от PVC материал и кадифе ..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186151
Карнавална диадема с рога на северен елен. Внася много стил и предизвиква усмивки. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави. Изработена е от: PVC материал 91% полиестер 9% полиетилен ..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186135
Карнавална диадема с рога на северен елен. Внася много стил и предизвиква усмивки. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави. Изработена е от: PVC материал 91% полиестер 9% полиетилен ..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 187679
Шапка на монахиня - Символ на смирение и преданост. Шапката за монахиня е важен елемент от облеклото на монахините. Тя е символ на смирение и преданост, отразявайки духовната им атмосфера и посвещение. Шапката на монахиня обикновено има класически и прост дизайн, с фокус върху функционалността и п..
35.90лв. без ДДС:35.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16107-02
Страхотна извита шапка за джудже на Дядо Коледа. Мека и удобна е за носене. Изработена е от плътен филц. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми.Вътрешна обиколка на шапката - 56смРазгледайте цялата категор..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 187959
Черен класически цилиндър - елегантност, блясък и мистерия. Този цилиндър от черно кадифе и филц е вълнуващо съчетание от класически стил и модерна изтънченост. Характеристики: Изработен от кадифе и филц, които придават елегантност Игра на светлина: Изисканата повърхност на цилиндъра пречупва ..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 187941
Черен сатенен цилиндър - елегантност, блясък и мистерия. Този черен цилиндър от сатен е вълнуващо съчетание от класически стил и модерна изтънченост. Характеристики: Изработен от фин сатен: който придава елегантен и луксозен вид Игра на светлина: изисканата повърхност на цилиндъра пречупва све..
64.90лв. без ДДС:64.90лв.
Арт. номер: 13720-02
Светеща коледна шапка изработена от полар. Подходяща е за коледни и новогодишни празници. Може да се използва като допълнение към всякакви коледни костюми. Удобна е за употреба както от деца така и от възрастни. Размери на шапката: Вътрешна обиколка - 52 см Височина на шапката - 35 см ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 186196
Стархотна коледна шапка. Изработена e от сатен с малък бял пискюл, украсена със звезди. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене. Разме..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 186195
Стархотна лъскава коледна шапка. Изработена от сатен с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 186193
Стархотна лъскава коледна шапка. Изработена от сатен с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 13719-02
Луксозна, мека, коледна шапка изработена от червен плюш и декорирана с красив, бял пух. Идеална за коледни и новогодишни партита и тържества, корпоративни мероприятия и забави, карнавали и маскаради. Шапката е подходящ аксесоар към всякакви коледни костюми, както дамски така и мъжки. Размери на ш..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187861
Лъскава шапка - цилиндър: перфектният аксесоар за карнавални костюми. Добре дошли в света на карнавалната елегантност с нашата лъскава шапка - цилиндър в изискан черен цвят! Този карнавален аксесоар е неизменен символ на стил, който ще направи вашия облик неповторим и запомнящ се. Цилиндърът е изр..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17663
Невероятна коледна луксозна диадема. Нежна и елегантна диадемка с кокетни еленови рогца. Подходяща за коледно и новогодишно парти, карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла. Изработена от PVC материал и изкуствена кожа Височина на рогата - 23 см Мек..
11.90лв. без ДДС:11.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17470
Невероятна луксозна шапка за малка вълшебница или фея. Подходяща за карнавали и маскаради, сценични и театрални костюми, Хелоуин, коледни и новогодишни тържества, забавни фотосесии, детски рожден ден. Изработена от картон и кадифе Вътрешна обиколка на шапката - 54 см Височина на шапката - 30 с..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Арт. номер: 12893-02
Красива шапка тип бомбе с извита нагоре периферия в лилав цвят. Украсена изцяло с пайети. Подходяща за карнавали и маскаради, сценични и театрални костюми, диско партита, коледни и новогодишни тържества, забавни фотосесии, шегаджийски подарък и други поводи. Размер: универсален...
13.90лв. без ДДС:13.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17661
Стархотен комплект за Дядо Коледа - шапка с брада. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене, както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработе..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Арт. номер: 187638
Комплект бели ангелски криле и ореол - Възнесете се до небесата! Комплектът от бели ангелски криле и ореол е вълшебна комбинация от нежност и елегантност, която ще ви превърне в истински ангел. Крилата са изработени с изключителна грижа и внимание към детайлите, представлявайки перфектната хармо..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17657
Невероятна коледна шапка със светещ помпон. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от луксозен полар Вътрешна обиколка на шапката - 54..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17659
Коледна шапка с плитки. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от полар Вътрешна обиколка на шапката - 54 см Дължина на шапк..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17658
Стархотна коледна шапка с плитки. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от луксозен мъхест полар Вътрешна обиколка на шапкат..
16.90лв. без ДДС:16.90лв.
Арт. номер: 13727-02
Невероятна коледна шапка, покрита със златни брокатени орнаменти и светещи звездички. Изработена е от мек полар. Подходяща е за коледно и новогодишно парти, детски тържества и училищни забави. Размери на шапката: Дължина на шапката - 42 см Вътрешна обиколка - 64 см ..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 186216
Стархотна коледна шапка с надпис Merry Christmas. Изработена е от плътен плюш с малък бял пискюл. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 186197
Стархотна коледна шапка. Изработена от филц с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене и лесно ..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17654
Невероятна луксозна шапка на коледен елф. Подходяща е за коледно и новогодишно тържество, карнавал, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от плюш Вътрешна обиколка на шапката - 53 см Височ..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Арт. номер: 13715-02
Класическа червена коледна шапка. Изработена е от полар в червено и бяло с малък бял пискюл на върха. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени партита. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за ..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17655
Светеща шапка за Коледа. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от полар Вътрешна обиколка на шапката - 56 см Дължина на шапката - 80..
16.90лв. без ДДС:16.90лв.
Арт. номер: 13014-02
Коледна диадема с декоративна фигурка снежен човек. Изработена от пластмаса и мек полар. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, тематични партита, детски градини и училищни забави. Диадемата е удобна и лесна за употреба, весела е и не убива когато се постави върху главата...
4.00лв. без ДДС:4.00лв.
Арт. номер: 13006-02
Коледна диадема с декоративни фигурки върху пружина. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, посрещане на Дядо Коледа и Снежанка. Предлага се в различни варианти. Размер: универсален...
4.00лв. без ДДС:4.00лв.
Арт. номер: 13007-02
Коледна диадема с декоративна фигурка - Дядо Коледа върху пружина и бял пух. Изработена от пластмаса и мек полар. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, тематични партита, детски градини и училищни забави. Диадемата е удобна и лесна за употреба, весела е и не убива когато се постави върху гла..
4.00лв. без ДДС:4.00лв.
Арт. номер: 16103-02
Забавна диадема с еленски рога. Изработена е от пластмаса и текстил. Подходяща е за коледно и новогодишно парти, карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла...
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 16102-02
Забавна диадема с еленски рога. Изработена е от пластмаса и текстил. Подходяща е за коледно и новогодишно парти, карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла. ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 15478-02
Забавна диадема с еленски рога и шапчица. Изработена е от пластмаса и текстил. Подходяща за коледно и новогодишно парти, карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла. Размери: 30 х 26 сантиметра. Продуктът се предлага в зелен и червен цвят.Разгледайте ц..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 15481-02
Красива диадема с еленски рога целите покрити с пайети. Изработена е от пластмаса и текстил. Подходяща за коледно и новогодишно парти, карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла. Размери: 24 х 20 сантиметра. Продуктът се предлага в кафяв и червен цвят...
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 15482-02
Невероятна диадема с красиви разклонени еленски рога и ушички, декорирани със звънчета.Изработена от пластмаса и текстил. Подходяща за коледно и новогодишно парти, карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла. Продуктът се предлага в кафяв и червен цвят.Разме..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 13016-02
Коледна диадема с декоративни фигурки снежен човек на пружинки. Изработена от пластмаса и мек полар. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, тематични партита, детски градини и училищни забави. Диадемата е удобна и лесна за употреба, весела е и не убива когато се постави върху главата...
4.00лв. без ДДС:4.00лв.
Арт. номер: 13011-02
Коледна диадема с декоративна фигурка Дядо Коледа. Изработена от пластмаса и мек полар. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, тематични партита, детски градини и училищни забави. Диадемата е удобна и лесна за употреба, весела е и не убива когато се постави върху главата...
4.00лв. без ДДС:4.00лв.
Арт. номер: 13721-02
Атрактивна, тематична коледна шапка с надпис - Merry ChristmasИзработена е от червен плътен полар. Подходяща е за посрещане на Коледа, коледни партита и забави, Коледа в детската градина, фирмени мероприятия.Размери на шапката: Дължина на шапката - 26 смВътрешна обиколка - 50 см..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Показва 1 до 40 от 140 (4 страници)

Заповядайте в нашето празнично царство на коледни шапки и диадеми, където всяка шапка и диадема са създадени, за да добавят магия и веселба към вашите празнични традиции! В тази категория ще откриете невероятно разнообразие от стилове и дизайни, подходящи за всякакви вкусове и възрасти. Независимо дали търсите нещо традиционно, забавно или елегантно, нашата колекция със сигурност има перфектната шапка или диадема за вас.

Шапка за джудже на Дядо Коледа

С тези шапки вие или вашите деца можете лесно да се превърнете в най-верните помощници на Дядо Коледа. Те са идеални за тематични партита или семейни снимки.

Тази шапка е изработена от мек и удобен материал, обогатен с ярки цветове и забавни елементи, като например изкуствени уши или бродирани елементи, които придават автентичен и игрив вид на елфовете от работилницата на Дядо Коледа. Идеална за коледни партита, семейни събирания или дори корпоративни събития, тази шапка добавя щипка вълшебство и веселба към всяка ситуация. Подходяща както за деца, така и за възрастни, тази шапка е чудесен начин да внесете усмивки и радост във всяка среда.

Червено детско бомбе

Сладко и стилно, това бомбе е перфектен начин да добавите коледен дух към детската зимна облека.

Светеща коледна шапка със снежинки

Празнична и весела, тази светеща шапка е уникален акцент за всяко коледно събитие, осигурявайки допълнителен блясък и радост. Тази уникална шапка комбинира традиционния коледен дизайн с модерна светлинна технология, която оживява, когато я носите. Изработена от меки и удобни материали, тя е украсена с елегантни бродирани снежинки и вградени LED светлини, които светят в тъмното, създавайки вълшебна и празнична атмосфера. Перфектна за вечерни празнични събития, улични паради или дори за добавяне на малко екстра блясък към вашата вечерна разходка, тази шапка със сигурност ще привлече погледите и ще разпространи радост и празнично настроение.

Коледни диадеми

От диадеми с елфи и елени до такива с традиционни коледни мотиви, нашите диадеми са идеалният аксесоар за всеки празничен ансамбъл.  Идеални за жени и деца, тези диадеми са налични в различни дизайни, включително традиционни коледни символи като елхички, снежинки, и дори игриви елементи като малки елени и елфи. Изработени са от висококачествени материали и са украсени с бляскави камъни и блестящи детайли, които ги правят идеални за празнични събития, семейни снимки или дори като част от ежедневната ви празнична облека. Тези диадеми са не само красиви, но и удобни за носене, което ги прави перфектни за дълги празнични вечери.

Шапка рога елен

Било то за участие в коледен парад или просто за забавление у дома, тези шапки са класически избор за внасяне на празнично настроение. Със своята игрива и характерна форма, тази шапка е идеална за добавяне на щипка веселба към всяка коледна облекло. Изработена от меки и удобни материали, тази шапка е снабдена със стилни и реалистични еленски рога, които със сигурност ще привлекат погледите на всяко събитие. Тя е подходяща както за възрастни, така и за деца, и е чудесен избор за коледни партита, семейни събирания или дори като забавен аксесоар за офис празници.

Шапка на Дядо Коледа

Традиционната "Шапка на Дядо Коледа" е незаменима част от всяка коледна традиция. Нашата версия на този класически аксесоар е изработена от висококачествени, меки материали, които осигуряват топлина и удобство, докато добавят празнично настроение към всяка облекло. С нейната ярко червена цветова схема и белезникав пухкав край, тази шапка е перфектният аксесоар за коледни събития, украса на празнични партита или дори като финален допир към вашия костюм на Дядо Коледа. Подходяща за възрастни и деца, тази шапка е идеален начин да разпространите празничен дух и радост навсякъде, където отидете.

Коледни шапки със светещи помпони

Добавете малко светлина и веселба към вашите празнични тържества с тези уникални и забавни шапки.

Диадеми с елфи и елени

Перфектни за детски парти игри или като стилно допълнение към вашия празничен образ, тези диадеми са гарантиран начин да привлечете вниманието.

Шапки за мъже, жени и деца

Нашата колекция предлага разнообразие от размери и стилове, за да удовлетвори нуждите на всеки член на семейството.

Всяка шапка и диадема от нашата колекция е изработена с внимание към детайла и съсредоточена върху качеството, за да осигурим, че ще получите само най-доброто за вашите празнични тържества. Разгледайте нашите предложения и намерете идеалния аксесоар, който ще донесе радост и усмивки на лицата на всички през този специален сезон!