Меню
Количка

Карнавални магически пръчки

Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187090
Карнавален аксесоар - тризъбецът на богът на морето Нептун. Подходящ парти артикул за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Изработен е от PVC материал Дължина - 120см ..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17692
Красива мажоретна пръчка със златен диамант в единия край. Много достоверен жезъл за мажоретака. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчица..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186568
Страхотен комплект за магьосник - чирак тип Хари Потър. Много достоверни магьоснически артибути, задължителни аксесоари за всеки уважаващ се Хари Потър. Комплекта се състои от вратовръзка, вълшебна пръчка и очила. Подходящ е за тематични магьоснически партита, карнавали и маскаради, Хелоуин, детк..
28.90лв. без ДДС:28.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18377
Страхотен магически жезъл за магьосници и вълшебници. Много реалистична и достоверна пръчка за магии тип Хари Потър. Подходяща за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми. Магическият жезъл е изработен от PVC материал - издава звук и светлина Изключително лек и удобен за уп..
21.90лв. без ДДС:21.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18128
Прекрасен царски скиптър. Много достоверен жезъл за крале, царе и други благородници. Подходящ е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на скиптъра - 48 см ..
28.90лв. без ДДС:28.90лв.
Арт. номер: 15993-02
Страховит магически жезъл за зли магьосници и вълшебници. Много реалистична и достоверна пръчка за магии. Подходяща за Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми. Магическият жезъл е изработен от PVC материал. Изключително лек и удобен за употреба както от деца така и от възрастни...
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185868
Прекрасен кралски скиптър. Много достоверен жезъл за крале, царе и други благородници. Подходящ е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на скиптъра - 34 см..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Арт. номер: 187649
Корона и жезъл за принцеса - ключ към вълшебния свят на детската фантазия Короната и жезълът за принцеса са повече от просто аксесоари - те са символи на мечти, вълшебство и вътрешна сила. Този комплект е идеалният начин да превърнете всяко малко момиченце в истинска принцеса. Короната е изработ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 187648
Корона и жезъл за принцеса - ключ към вълшебния свят на детската фантазия Короната и жезълът за принцеса са повече от просто аксесоари - те са символи на мечти, вълшебство и вътрешна сила. Този комплект е идеалният начин да превърнете всяко малко момиченце в истинска принцеса. Короната е изработ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 187647
Корона и жезъл за принцеса - ключ към вълшебния свят на детската фантазия Короната и жезълът за принцеса са повече от просто аксесоари - те са символи на мечти, вълшебство и вътрешна сила. Този комплект е идеалният начин да превърнете всяко малко момиченце в истинска принцеса. Короната е изработ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18123
Красива сребърна пръчица с нежни камъчета. Много достоверен жезъл на принцеса. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчицата - 25 см ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18125
Елегантна сребърна пръчица с бял пух. Много достоверен жезъл за принцеса или кралица. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчицата - 25 см ..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17664
Приказна пръчица, украсена с обръщащи се пайети, които се превръщат от синьо или жълто в сребристо. Много достоверна магическа пръчка на фея или принцеса. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни па..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18419
Красива пръчица с розова звезда и ресни. Много достоверна магическа пръчка на принцеса или фея. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от текстил и PVC материал Дължина н..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18418
Красива пръчица със златна звезда и ресни. Много достоверна магическа пръчка на принцеса или фея. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от текстил и PVC материал Дължина..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18417
Красива пръчица със сребърна звезда и ресни. Много достоверна магическа пръчка на принцеса или фея. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от текстил и PVC материал Дължи..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18416
Красива пръчица със звезда и ресни. Много достоверна магическа пръчка на принцеса. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчицата - 45 см ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17679
Красива пръчица със златна звезда. Много достоверна магическа пръчка на принцеса. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчицата - 45 см ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17665
Красива пръчица тип кралски жезъл. Много достоверна магическа пръчка на принцеса или кралица. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчицата ..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18124
Красива елегантна златна пръчица с нежни камъчета. Много достоверен жезъл на принцеса. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчицата - 25 см..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18402
Страхотен комплект на принцеса. Състои се от красива корона с марабу и скиптър. Комплекта е подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски аниматори, училищни забави, театрални костюми. Изработен е от PVC матриал и синтетичен косъм Дължина на скиптъра - 44 см ..
15.50лв. без ДДС:15.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18126
Карнавален залтен скиптър за египетски фараон. Много достоверен жезъл със змия в единия край. Подходящ е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчицата -..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Комплект пеперудка Комплект пеперудка
Няма наличност
Арт. номер: 13207-02
Диадема и вълшебна пръчка с пеперуди - различни цветове. Подходящ за детско парти, детски градини, Хелоуин, карнавали и маскаради, коледно и новогодишно тържество, и други забави. Разполагаме с различни цветове. Размер: универсален...
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Кралски скиптър 1914K Кралски скиптър 1914K
Очаква доставка
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18127
Прекрасен кралски скиптър. Много достоверен жезъл за крале, царе и други благородници. Подходящ е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на скиптъра - 48 см ..
8.90лв. без ДДС:8.90лв.
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)

Карнавален магазин Забава предлага карнавални магически пръчки за магьосник, пръчка за фея, пръчка за фокусник, светеща пръчка с пеперуда и други. Магическите пръчки са важен аксесоар към някои карнавални костюми за постигане на по - голяма достоверност на образа, който се цели.

Карнавален магазин Забава разполага с богато разнообразие на карнавални костюми, карнавални и парти аксесоари, карнавални шапки и ку-ку щуротии, карнавален грим и специални ефекти, карнавални перуки, парти очила, карнавални маски и домина.

Магазинът предлага на своите клиенти добро и коректно обслужване, ниски цени и големи отстъпки при пазаруване на количества, бърза доставка до дома или офис на куриер, възможност за преглед и тест преди плащане на поръчката. Карнавален магазин Маската предлага на совите клиенти всякакви пръчици за всякакви поводи.

Този сайт използва бисквитки