Меню
Количка

Пера за декорация

Арт. номер: 17400-04
Пакет от естествени перца за декорация, оцветени в различни цветове. Използвайте ги за да разнообразите своите дрехи и аксесоари, за опаковане на подаръци, поставяне в балони. Подходящи са и за изработване на интериорни украси за рождени дни, детско парти, сватби, сюнети и други . Ярки наситени..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Материали за декорация - Естествени пера 100бр
Няма наличност
Арт. номер: 17295-04
Пакет от 100 броя естествени перца за декорация, оцветени в различни цветове. Използвайте ги за да разнообразите своите дрехи и аксесоари, за опаковане на подаръци, поставяне в балони. Подходящи са и за изработване на интериорни украси за рождени дни, детско парти, сватби, сюнети и други . Ярки..
3.80лв. без ДДС:3.80лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

В категорията "Пера за Декорация" ще намерите разнообразие от пера, идеални за създаване на уникални и впечатляващи декоративни елементи. Независимо дали търсите пера за декорация на дрехи, големи пера за грандиозни проекти или екзотични пера от различни птици, тук ще откриете всичко необходимо за вашите креативни начинания.

Пера за декорация на дрехи

Нашите пера за декорация на дрехи са перфектни за добавяне на елегантност и стил към вашия гардероб. Те са внимателно подбрани и обработени, за да осигурят дълготрайност и красив външен вид. С тях можете лесно да трансформирате всяко облекло в уникално и изискано.

Големи пера за декорация

Пера за декорация Големите пера са идеални за създаване на внушителни декоративни проекти. Те могат да се използват за украса на интериора, сценични декорации, костюми и други креативни идеи. Тези пера придават драматичен и луксозен вид на всяко пространство или изделие.

Щраусови пера за декорация

Щраусовите пера са известни със своята мекота и внушителен размер. Те са изключително популярни за създаване на луксозни и елегантни декорации. Можете да ги използвате за украса на интериор, костюми, аксесоари и много други. Техният неповторим вид ще добави класа и стил на всяка обстановка.

Паунови пера за декорация

Пауновите пера са символ на красота и екзотичност. Техните ярки и иридисцентни цветове ги правят идеални за различни декоративни проекти. Те могат да се използват за създаване на изящни аранжировки, украси за дрехи, аксесоари и други креативни идеи, добавяйки уникален и възхитителен акцент.

Гъши пера за декорация

Гъшите пера са изключително популярни заради своята универсалност и разнообразие от размери и цветове. Те са идеални за различни видове декорации, включително украса на дрехи, аксесоари, интериорни аранжировки и художествени проекти. Техният мек и деликатен вид ще добави финес и елегантност на всяко творение.

Разгледайте нашата колекция от пера за декорация и открийте идеалните елементи за вашите креативни проекти. Ние предлагаме висококачествени продукти, които ще вдъхновят вашето въображение и ще превърнат всяка ваша идея в реалност.