Меню
Количка

Изкуствена кръв

Парти чук с кръв
-15 %
Арт. номер: 15986-02
Страхотен парти артикул под формата на чук, покрит изцяло с пръски кръв. Реалистичен и правдоподобен "уред за убиване". Чукът е подходящ за хелоуин парти, карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, шегаджийски подарък между приятели или просто като декор. Парти артикулът е изработен от PVC..
10.50лв. 8.93лв. без ДДС:8.93лв.
Маска Писък с изкуствена кръв Маска Писък с изкуствена кръв
-15 %
Арт. номер: 13315-02
Оригинална и атрактивна маска от филма "SCREAM" с помпичка изкуствена кръв. Маската е от твърда PVC материя, с черна качулка, покриваща цялата глава. Само натиснете помпичката и лицето на маската ще се облее в кръв. Подходяща за Хелоуин, карнавали и маскаради, страшно парти, рожден ден, театрални и ..
7.50лв. 6.38лв. без ДДС:6.38лв.
Арт. номер: 13142-02
Парти комплект - ефект за лице, изработен от PVC материал и тубичка с течност, имитираща кръв. Подходящи за Хелоуин, страшно парти, карнавал, маскен бал, театрални и сценични ефекти, и други забави. ..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Бутафорно оръжие с кръв
-15 %
Арт. номер: 13566-02
Реалистично бутафорно оръжие изработено от PVC материал. Подходящ аксесоар към всеки костюм за Хелоуин. Размер: 5о сантиметра...
7.50лв. 6.38лв. без ДДС:6.38лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187161
Вампирските зъби и капсулите с изкуствена кръв са магичен аксесоар, който пренася хората в света на вампирите и мрачната романтика, свързана с тях. Те са символ на мистерията и властта на вечността и добавят зловещ и изискан вид на носителя си. Те се поставят върху естествените зъби и създават илюз..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185870
Карнавален грим - изкуствена кръв. Подходящ е за всякакви дегизировки и макиажи. Продуктът, който се предлага представлява абсолютно безвредни, дерматологично тествани боички на водна основа за лице и тяло. Препоръчително е за пълна безопасност преди да се използва карнавалния грим да се нанесе м..
11.90лв. без ДДС:11.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 14530-07
Изкуствена кръв. Нанася се върху кожата и имитира кървава рана.Подходяща за Хелоуин, страшни партита и други. Да не се използва за устата - за тази цел използвайте капсулите кръв! Флаконът съдържа 28 милилитра течност. Дерматологично тествана. Препоръчва се преди употреба да се намаже външната част ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Изкуствена кръв Blood Изкуствена кръв Blood
Няма наличност
Арт. номер: 15305-02
Тубичка с изкуствена кръв. Използва се директно върху кожата. Лесно се почиства и отстранява. Осигурено забавление за всяко Хелоуин парти, рожден ден, детски фестивал, маскаради и карнавали, театрален и сценичен грим. Внимание препоръчва се преди употреба част от изкуствената кръв да се нанесе върху..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Бутафорни оръжие - нож с кръв Бутафорни оръжие - нож с кръв
-15 % Няма наличност
Арт. номер: 15364-02
Парти артикул - нож изцапан с кръв. Изработен е от пластмаса. Подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, детски рожден ден, детски градини и училищни забави. Дължина на ножа с дръжката: 74 сантиметра...
9.50лв. 8.08лв. без ДДС:8.08лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

В категорията "Изкуствена кръв" ще откриете широк избор от продукти, създадени да удовлетворят всички ваши нужди за театрални, кино, козметични или специални ефекти. Нашата изкуствена кръв е висококачествена и безопасна за употреба, идеална за различни поводи и професионални приложения.

Кино и телевизионна изкуствена кръв

Използвана в професионалната кино и телевизионна индустрия, тази изкуствена кръв предлага най-високо ниво на реалистичност и дълготрайност. Създадена да изглежда перфектно на камера, тя е подходяща за всякакви сцени, включително близки планове и специални ефекти.


Изкуствена кръв за козметични и грим ефекти

Идеална за Хелоуин, костюмни партита и фотосесии, нашата изкуствена кръв за грим ефекти е безопасна за кожата и лесна за използване. Тя е перфектна за създаване на разнообразни визии, от страшни и драматични до забавни и креативни.

Изкуствена кръв за специални ефекти

За професионални гримьори и любители на специалните ефекти, предлагаме изкуствена кръв с различни текстури и цветове. Тя е подходяща за създаване на сложни и детайлни ефекти, които добавят дълбочина и реализъм на всяка сцена или проект.

Театрална изкуствена кръв

Изкуствена кръв

Специално създадена за театрални постановки и сценични изпълнения, тази изкуствена кръв има автентичен вид и консистенция. Тя е лесна за нанасяне и премахване, като същевременно осигурява реалистичен ефект, който ще впечатли всяка публика.

Изкуствена кръв за медицински и учебни цели

Нашата изкуствена кръв е също така подходяща за медицински симулации и учебни демонстрации. Тя предоставя реалистичен вид и усещане, което е от съществено значение за обучението и практиката в медицинските институции.

Независимо от вашите нужди и цели, нашата категория "Изкуствена кръв" предлага продукти, които ще ви помогнат да постигнете най-реалистични и впечатляващи резултати. Изберете качеството и професионализма, за да създадете ефекти, които оставят трайно впечатление!