Меню
Количка

Widmann S.R.L.

Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18099
Страхотна лента за глава - венец с бели цветя. Подходящ за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработен е от текстил Еластичен и лесен за употреба от деца и възрастни ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18098
Страхотна лента за глава - венец с многоцветни цветя. Подходящ за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработен е от текстил Еластичен и лесен за употреба от деца и възрастни..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187221
Венецът от цветя с плитка е чаровен и нежен аксесоар, който предизвиква чувства на радост и хармония. Този прекрасен венец е великолепно съчетание от природата и изкуството. Изработен със страст и талант, венецът е като цветен пъзел, който събира най-изящните цветове и форми. Плитката представлява..
29.90лв. без ДДС:29.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187109
Прекрасен костюм на цвете: Превърнете всеки момент в магическо приключение! Този едноцветен гащеризон е идеален за: Детски градини: Децата ще се влюбят в неговата нежност и игривост; Празници: Превърнете всяко тържество в незабравимо преживяване; Игри на открито: Костюмът е удобен и функционал..
51.90лв. без ДДС:51.90лв.
Детски карнавален костюм - Цвете 34675-2 Детски карнавален костюм - Цвете 34675-2
Топ Оферта
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187964
Този очарователен пролетен карнавален костюм ще превърне вашето дете в истинска принцеса на цветята! Изработен от нежен плат и органза, които нежно се развяват от вятъра. Цветовете на пролетната градина оживяват. Изящната диадема, украсена с цветя допълва прелестния външен вид. Тя придава на малка..
55.90лв. без ДДС:55.90лв.
Детски карнавален костюм - Цвете 34675-1 Детски карнавален костюм - Цвете 34675-1
Топ Оферта
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187963
Този очарователен пролетен карнавален костюм ще превърне вашето дете в истинска принцеса на цветята! Изработен от нежен плат и органза, които нежно се развяват от вятъра. Цветовете на пролетната градина оживяват. Изящната диадема, украсена с цветя допълва прелестния външен вид. Тя прид..
55.90лв. без ДДС:55.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187030
Украса за парти - флагчета с черепи. Подходящи са за детски рожден ден, пиратско парти, Хелоуин, страшно парти и други поводи. Създава много настроение и придава тържественост. Изработен от PVC материал Предназначен за многократно използване Дължина - 600см ..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187170
Мистериозена, открояваща се и олицетворяваща духа на приключението - хартиената розетка с пиратски череп е израз на интрига и стил, който носи със себе си есенцията на пиратската романтика и непокорството на морските бездните. Тази уникална розетка е изработена от качествена хартия, внимателно укра..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187174
Хартиенота розетка Ананас с надпис "Aloha" е изключително забавна и екзотична декорация, която внася настроение на радост и тропическа атмосфера. Това уникално ветрило се отличава със своите ярки цветове и весели детайли, които подсказват за лятото и отпуската. Изработено от нежна и лека хартия, ве..
8.90лв. без ДДС:8.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187169
Мистериозен, открояващ се и олицетворяващ духа на приключението - хартиеният фенер с пиратски череп е израз на интрига и стил, който носи със себе си есенцията на пиратската романтика и непокорството на морските бездните. Този уникален фенер е изработен от качествена хартия, внимателно украсена с д..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187084
Страхотна парти украса - хавайски гирлянд от цветя. Създава много настроение и придава тържественост. Подходящ е за тематични украси на рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, хавайско парти, градинско парти и други тържества. Изработен е от PVC материал - 30% и полиестер 70% Дължина -..
8.90лв. без ДДС:8.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187124
Надписът "Алоха" е ярък и весел аксесоар, който допълва атмосферата на всяко парти със своята топлина и приветливост. Свързан с известното хавайско поздравление "Алоха", надписът създава усещане за приятелство, радост и добро настроение. Надписът може да бъде допълнен с различни елементи, които да..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187075
Страхотна парти украса - гирлянди за морско парти. Създават много настроение и придават тържественост. Подходящи са за тематични украси на рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, градинско парти и други тържества. Изработени от хартия Дължина - 300см За многократна употреба ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187074
Страхотна парти украса - гирлянди за морско парти. Създават много настроение и придават тържественост. Подходящи са за тематични украси на рожден ден, фирмени и корпоративни мероприятия, градинско парти и други тържества. Изработени от хартия Дължина - 300см За многократна употреба ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187026
Тематичен банер - ALOHA за хавайско парти. Създава много настроение и придава тържественост. Подходящ е за тематични украси на рожден ден и други поводи. Изработен от хартия Дължина - 80см За многократна употреба ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18411
Страхотен комплект за Мики Маус. Подходящ за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, Хелоуин, моминско и ергенско парти. Комплектът за Мики Маус съдържа: Диадема с уши Бели ръкавициЧерно носле за мишкаКомплекта е изработен от текстил, дунапрен и PVC мтериал..
17.90лв. без ДДС:17.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187090
Карнавален аксесоар - тризъбецът на богът на морето Нептун. Подходящ парти артикул за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Изработен е от PVC материал Дължина - 120см ..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18445
Kарнавална маска тип домино с формата на котешка муцунка. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита. Изработена е от текстил и PVC материал В задната част е с връзки ..
8.90лв. без ДДС:8.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18444
Kарнавална маска тип домино с формата на котешка муцунка. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита. Изработена е от текстил и PVC материал В задната част е с връзки ..
8.90лв. без ДДС:8.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18344
Луксозни карнавални шапки за животни. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобни за носене Изработени от текстил Подходящи както за възрастни така и за деца..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18102
Забавна карнавална диадема с прасешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18104
Забавна карнавална диадема с магарешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18103
Забавна карнавална диадема с уши и рога на крава. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
5.00лв. без ДДС:5.00лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18101
Забавна карнавална диадема със заешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18050
Комплект от 6 броя мустаци. Страхотен аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъм Поставят се чрез самозалепваща се лента Лесни и удобни са за употреба Не се препоръчва термична обработ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18049
Невероятни сладурски котешки мустачки.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъм Лесни и удобни за употреба Не се препоръчва термична обработка..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18339
Карнавална шапка за гарван. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Подходяща както за възрастни така и за деца..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18342
Луксозна карнавална шапка за панда. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от текстил Подходяща както за възрастни така и за деца..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18356
Карнавална шапка за моряк. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от текстил ..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18343
Луксозна карнавална шапка за мечка. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от текстил Подходяща както за възрастни така и за деца..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18340
Карнавална шапка за коте. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Подходяща както за възрастни така и за деца..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18338
Карнавална шапка на елен. Подходяща е за карнавали, маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми, коледно и новогодишно парти. Удобна за носене Изработена от текстил и плюш Подходяща както за възрастни така и за деца..
26.50лв. без ДДС:26.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 183401
Карнавална шапка за вълк. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от текстил и синтетичен косъм Подходяща както за възрастни така и за деца..
29.90лв. без ДДС:29.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18018
Страхотна карнавалн шапка с формата на глава на таралеж. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Универсален размер - може да се използва както от деца така и от възрастни..
19.90лв. без ДДС:19.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186558
Карнавална шапка - рибка. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от полиестер Подходяща както за възрастни така и за деца Вътрешна обиколка на шапката - 56см ..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18020
Страхотна карнавалн шапка с формата на глава на петел. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Универсален размер - може да се използва както от деца така и от възрастни..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18017
Страхотна карнавалн шапка с формата на глава на папагал. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Универсален размер - може да се използва както от деца така и от възрастни..
11.90лв. без ДДС:11.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186557
Карнавална шапка - рибка. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от полиестер Подходяща както за възрастни така и за деца Вътрешна обиколка на шапката - 56см ..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18019
Страхотна карнавалн шапка с формата на глава на лисица. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Универсален размер - може да се използва както от деца така и от възрастни..
16.90лв. без ДДС:16.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18015
Страхотна карнавалн шапка с формата на глава на конче. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Универсален размер - може да се използва както от деца така и от възрастни..
11.90лв. без ДДС:11.90лв.
Показва 1 до 40 от 625 (16 страници)

Търсите ли оригинална маскировка, с която да учудите всичките си приятели на карнавала?

Widmann Srl е фирма с над 60 години опит и професионализъм - един от основните европейски играчи в маркетинга и производството на артикули и костюми за партита и забавления. В Милано през 1951  г. Дина и Федерико Видман започват дейността на компанията Widmann, представляваща  на територията на Италия известни немски фабрики за играчки и управляваща малък бизнес на едро за ежедневни нужди. През 70-те години на миналия век бизнесът от играчки, все повече се ориентира към производството на артикули за карнавал и празници. С оглед на постигнатия успех, на изградения добър и пълен асортимент и във визията за Обединена Европа, през 90-те години на миналия век, Widmann започва да изнася в повечето европейски страни, започвайки пътя си на растеж, довел я до това да се превърне в успешна фирма днес.

Асортимент

 Асортиментът на компанията се състои от над 13 000 продукта за Хелоуин, Коледа, Нова година, момински партита, летни и тематични партита и много други събития. Сред факторите за успех на продуктите на Widmann е съотношението „Качество – Представяне – Цена“ и печелившата идентичност на марката. Всяка година за над 20 обработени продуктови линии, включително костюми, шапки, перуки, козметика, аксесоари и декорации, компанията разработва стотици нови продукти, вдъхновени от съвременните тенденции и изисквания на клиентите. Комбинирайки богат асортимент от вдъхновяващи костюми и аксесоари, креативен маркетинг и най-съвременна информационна технология, Widmann снабдяват парти индустрията, както магазините за търговия на дребно, така и онлайн доставчиците, с всичко необходимо, за да бъдат успешни.

Основна визия

Основната визия на  да Widmann  е да направи асортимента си все по-всеобхватен, иновативен и адаптиран към нуждите на националните и международни клиенти. Widmann със своите многообразни артикули, може да ви даде всичко необходимо за идеалното парти или бал с маски: костюми, маски, перуки, карнавален грим, бижута и много други. Магия, маскировка, фантазия и игра са само няколко съставки за един прекрасен карнавал: празнуването на най-лудото събитие на годината с Widmann ще бъде наистина забавно! Компанията към днешна дата е  европейски лидер в индустрията за модно облекло и парти артикули, активен в 42 страни, където предоставя всичко, за да превърне почти всяко парти или събитие в завладяващо, креативно и приятно изживяване, което никога няма да бъде забравено. Карнавалният онлайн магазин Zabava.bg е един от основните вносители на карнавални стоки на фирма Widman за България.

 В уютния шоурум на компанията, представянето на продуктите се ръководи от обучен персонал, който предлага ценни съвети на клиентите. Централата се намира в Бусто Гаролфо, в провинция Милано, само на 20 минути от международното летище Малпенса и международния изложбен комплекс Fiera Milano и заема площ от 20 000 m2. Складовете имат капацитет за съхранение от 50 000 палета, като са напълно компютъризирани и се управляват от усъвършенствана система WMS (Warehouse Management System), използвана за максимално ускоряване на подготовката и доставката на поръчките. В момента във фирмата работят 70 души. Продажбата се управлява от 30 външни агенти. Продуктите на Widmann  се разпространяват и продават в целия Европейски съюз и много други страни по света! В онлайн магазина на Zabava.bg можете да откриете и изберете от разнообразието от артикули на марката.