Меню
Количка

Carnival Toys

Производител: Carnival Toys Арт. номер: 15126-02
Симпатична шапка с форма глава на мишка. Изработена е от филц, текстил и тел. Подходяща за детски градини, училищни забави, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Размер: универсален...
11.90лв. без ДДС:11.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 15140-02
Симпатична шапка с форма глава на жаба. Изработена е от филц, текстил и тел. Подходяща за детски градини, училищни забави, карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла. Размер: универсален...
11.90лв. без ДДС:11.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185781
Чудовищна карнавална маска за пират. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс и текстил Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физион..
35.90лв. без ДДС:35.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185910
Карнавален аксесоар - чорапи за жена пират. Подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, детски градини и учшлищни забави. Изработени от разтеглива плътна силонова материя Размер - универсален ..
16.90лв. без ДДС:16.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 14164-02
Страхотен хавайски сутиен под формата на черупки от миди. Подходящ за карнавален костюм на русалка, хавайско парти, Хелоуин, карнавали и маскаради, театрални и филмови костюми, ергенско и моминско парти, шегаджийски подарък между приятели. Изработен от PVC материал Лесен и удобен за употреба..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17650
Къси бели ръкавици. Подходящ аксесоар към коледен костюм, карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, училищни забави и тематични партита. Изработени са от еластично трико Цвят - бял Дължина - 22 см ..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Карнавална маска на заек 00964
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 187677
Карнавална латексова маска на заек: Забавен и реалистичен образ. Карнавална латексова маска на заек е идеалният начин да се превърнете в неотразим участник във всяко парти или събитие. Тази уникална маска представлява изразителен и реалистичен образ на заек, който ще ви накара да се чувствате ..
89.90лв. без ДДС:89.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185758
Карнавална маска за хипопотам. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива из..
76.90лв. без ДДС:76.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185756
Карнавална маска за тигър. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествена дишаща материя Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло главата и лицето ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185764
Забавна карнавална маска за тигър. Много достоверна и реалистична тигърска глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от мек материал - EV..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185755
Карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествена дишаща материя Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло главата и лицето ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185778
Карнавална маска за пират. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествена дишаща материя Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло главата и лицето ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17507
Забавна карнавална маска за панда - По от едноименния филм "Кунг-фу панда". Много достоверна и реалистична физиономия на панда. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между при..
55.90лв. без ДДС:55.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185750
Карнавална маска за орел. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло ..
81.90лв. без ДДС:81.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185762
Невероятна карнавална маска за носорог. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия П..
67.90лв. без ДДС:67.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17506
Забавна карнавална маска за мишката Реми от едноименния филм "Рататуи". Много достоверна и реалистична физиономия на съсел.Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели...
71.90лв. без ДДС:71.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185754
Карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествена дишаща материя Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло главата и лицето ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185760
Луксозна карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от PVC материал и синтетичен косъм Много достоверна, реалистична физиономия Покрива само лицето Маската е идеален нестандартен подарък за..
29.90лв. без ДДС:29.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185759
Карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от PVC материал Много достоверна, реалистична физиономия Покрива само лицето Маската е идеален нестандартен подарък за шегаджии..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17508
Забавна карнавална маска за лисица - Ник от едноименния филм "Зоотрополис". Много достоверна и реалистична физиономия на хитър лисунгер. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък ..
44.90лв. без ДДС:44.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185751
Карнавална маска за кон. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло г..
61.90лв. без ДДС:61.90лв.
Карнавална маска за зебра 01400
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185765
Невероятна карнавална маска за зебра. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс и синтетичен косъм Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалисти..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Карнавална маска за жираф 01492
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185752
Карнавална маска за жираф. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185748
Карнавална маска за агне. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло ..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17505
Забавна карнавална маска за петел. Много достоверна и реалистична физиономия на петле. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели. Изработена от висококачествен л..
59.90лв. без ДДС:59.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17696
Забавна карнавална маска - магаре. Много достоверна и реалистична магарешка глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от 100% вискококаче..
81.90лв. без ДДС:81.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17522
Забавна карнавална маска за куче. Много достоверна и реалистична кучешка физиономия. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели. Изработена от висококачествен лат..
79.90лв. без ДДС:79.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17698
Забавна карнавална маска - извънземно. Много достоверна и реалистична физиономия. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от PVC материал Пок..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17512
Забавна карнавална маска за заек. Много достоверна и реалистична физиономия. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели. Изработена от мек материал EVA Покрива с..
18.90лв. без ДДС:18.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17504
Забавна карнавална маска за жаба. Много достоверна и реалистична жабешка физиономия. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели. Изработена от висококачествен лат..
71.90лв. без ДДС:71.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17511
Забавна карнавална маска тип домино за бухал. Много достоверна и реалистична физиономия. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели. Изработена от мек материал EV..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17462
Карнавална шапка за мажоретка. Много стилна и достоверна шапка, която е идеален завършек на всяка мажоретна униформа. Подходяща за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични постановки, тематични купони и партита, облекла на танцови формации и състави. Изработена от филц Шапката е в ..
18.90лв. без ДДС:18.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17461
Карнавална шапка за мажоретка. Много стилна и достоверна шапка, която е идеален завършек на всяка мажоретна униформа. Подходяща за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични постановки, тематични купони и партита, облекла на танцови формации и състави. Изработена от филцШапката е в си..
18.90лв. без ДДС:18.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17692
Красива мажоретна пръчка със златен диамант в единия край. Много достоверен жезъл за мажоретака. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други вълшебни партита. Изработена е от PVC материал Дължина на пръчица..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185903
Страхотна карнавална диадема за Мини Маус. Подходящ аксесоар за тематично парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, коледно и новогодишно тържество. Изработена е от PVC материал и текстил ..
13.90лв. без ДДС:13.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185904
Страхотна карнавална диадема за Мини Маус. Подходящ аксесоар за тематично парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, коледно и новогодишно тържество. Изработена е от PVC материал и текстил ..
13.90лв. без ДДС:13.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185895
Страхотна карнавална диадема за Мини Маус. Подходящ аксесоар за тематично парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, коледно и новогодишно тържество. Изработена е от PVC материал и текстил ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17464
Карнавална диадема с уши и рога, която е подходящ аксесоар към карнавални костюми за животни. Подходяща за карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, тематични партита и забави. Много реалистични и достоверни ушички и рогца. Изра..
2.90лв. без ДДС:2.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17699
Забавни карнавални детски маски за животни. Много сладурски и реалистични физиономии. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработени са от мек EVA мате..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185801
Невероятна черна брада с мустаци за пират. Перфектен аксесоар за мъже и идеален завършек на всеки карнавален костюм за пират. Брадата и мустаците са подходящи за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични облекла, всякакви дегизировки и щури купони. Изработени са от синтетичен косъм ..
19.90лв. без ДДС:19.90лв.
Показва 1 до 40 от 435 (11 страници)

Carnival Toys е изцяло италианска кфирма,  ориентирана и специализирана в производството, продажбите и разпространението на различни – карнавални костюми, шапки, маски, перуки, аксесоари и декорации за всеки празничен повод, които са безопасни, екологични и със сертифицирано качество. Carnival Toys е единствената европейска компания в търговията с карнавални артикули с висока стойност и качество, произвеждаща голямо количество асортимент от нейното  производствено предприятие. Сайта Zabava.bg е техен дългогодишен партньор, предлагащ продуктите им на българския пазар.

Създаване на компанията

Компанията е възникнала през 1970 г. в малък склад в град Годо, провинция Равена, където основателят Пиетро Магнети, започнал да се занимава с производството на карнавални маски, използвайки дървени форми, боядисвайки ги с аерограф. В средата на 70-те години, той се насочил към сериграфията и компанията придобила нови технологии. Благодарение на тях производственият процес се засилил с бързи темпове. След това изборът на продукти  се разширил и започнало производството на перуки. Към днешна дата, за цялото ръководство носи отговорност неговия син Диего Мингети. Carnival Toys разполага с 35 служители с работно място във фабрика от около десет хиляди квадратни метра. Фирмата произвежда и продава своите костюми и аксесоари от линията Made in Italy, като в същото време непрекъснато предлага  иновации, предлагайки своите продукти по цял свят.

Продуктова гама

В своя каталог, фирмата разполага с богата гама от над 5000 артикула, които са с мащабна дистрибуция и продажби в цяла Европа и други различни  страни по света. Carnival Toys има глобална търговска мрежа от  агенти, отговарящи за наблюдението на италианските и чуждестранните пазари. Carnival Toys внимателно подбира серията си от артикули, за които предлага актуални промоции. В сайта на българския партньор Zabava.bg,  можете да сортирате богат избор от техни продукти, разделени между костюми, перуки, шапки, маски и всякакви  пълни комплекти костюми за тематични партита.  Carnival Toys постоянно предлага нови артикули според празненствата и новостите.

Сертификати и безопасност

 Безопасността, вниманието към околната среда и сертифицираното качество на продукцията са ценностите, присъстващи в направата и продажбата на всеки продукт на Carnival Toys. Компанията винаги е обръщала внимание на проблемите на околната среда и нейната цел е да предложи на пазара линия от хартиени продукти ECONFETTI, получени със сертифицирана хартия и опаковани в PLA торбички. PLA е пластмасов материал, получен от растителни суровини,  който е биоразградим и компостируем. Линия ESTREAMERS пък се занимава с производството на стримери, получени от същия тип сертифицирана хартия  и опаковани със  свиваемо фолио, получено чрез  производствен процес с ниско въздействие върху околната среда. Всичко това е благодарение на използването на суровини от растителен произход, намаляващи емисиите на въглероден диоксид в атмосферата. По този начин Carnival Toys гарантира на своите клиенти произхода на рециклираната хартия, демонстрирайки по  този начин своя активен принос и отговорност  към намаление на изсичането на горите.

Структура

Компанията разполага и с екип за проектиране и създаване на висококачествени шивашки карнавални костюми, доставяйки  на пазара все нови продукти, характеризиращи се с безспорния си италиански подпис, които лесно може да откриете в магазините на дългогодишния им български партньор - Zabava.bg. Също така бихте могли да си закупите и  от разнообразието от карнавални шапки, детски карнавални крила, карнавални диадеми, карнавален грим и  още много други артикули.