Меню
Количка

Коледни Фигури

Арт. номер: 186215
Невероятни коледни топки за елха - ръчна изработка. Подходящи за коледно и новогодишно парти, коледен подарък, коелдни украси и декорации. Изработени са от PVC материал Декорирани са със сатенени панделки и дантела Всяка топка е униклана и неповторима Вътрешната декорация се състои от изкуств..
39.90лв. без ДДС:39.90лв.
Коледна фигурка - пееща шапчица Коледна фигурка - пееща шапчица
Няма наличност
Арт. номер: 15522-04
Чудесна сувенирна фигурка - пееща коледна шапчица. Подходяща за коледно и новогодишно парти, тематични украси и декорации. Размери: 8 * 8 * 10 сантиметра...
7.50лв. без ДДС:7.50лв.
Коледна фигурка - малка пееща елха
Няма наличност
Арт. номер: 17026-04
Чудесна сувенирна фигурка - пееща коледна елха. Подходяща за коледно и новогодишно парти, тематични украси и декорации. Пеещата елхичка се предлага без батерии...
13.50лв. без ДДС:13.50лв.
Коледна фигурка - голяма пееща елха
Няма наличност
Арт. номер: 17027-04
Чудесна сувенирна фигурка - пееща коледна елха. Подходяща за коледно и новогодишно парти, тематични украси и декорации. Пеещата елхичка се предлага без батерии...
17.50лв. без ДДС:17.50лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

За какво служат коледните фигурки ?

В навечерието на Коледа много хора се втурват да купуват фигурки както за подаръци, така и за украса на дома. В тази статия ще ви разкажем за видовете фигурки и как да ги избирате.

Понастоящем на пазара на съвременни стоки се предлагат голям брой фигурки за Коледа. Те започват да изобилстват в магазините особено в края на ноември - началото на декември. Тези декоративни фигурки обикновено са малки сувенирни орнаменти със символи на Коледа.

Ако говорим за видовете коледна украса, те са разнообразни. На първо място, те могат да се различават помежду си по материал. Най-често такива фигури и фигурки са изработени от порцелан или полистоун, но често по рафтовете можете да намерите такива продукти, изработени от дърво или обикновена пластмаса.

Фигурките се различават по размер. Например, големите фигурки ще струват повече, а малките са по-евтини. Цената на продукта обаче не зависи само от неговия размер. Така че една малка статуетка, върху която дълго и старателно е работил със собствените си ръце майсторът, най-вероятно ще струва значително повече от украсата, направена на производствената машина.

Освен това коледните фигурки могат да имат свои специфични характеристики. Днес по рафтовете има много фигурки с подсветка или музика. Сред най-интересните модели на фигурки с новогодишна тематика са стъклените топки, в които можете да видите малка фигурка, например снежен човек, елен, елха, джинджифилов човек или Дядо Коледа. Ако разклатите балона, ще изглежда, че вали сняг.

Какви модели може да купите от онлайн магазин Zabava.bg ?

Някои от моделите се предлагат и с музика, а понякога дори с осветление. Малките фигурки-лампи могат да се нарекат оригинални. Например една малка коледна пееща елха би била чудесна украса за вашия дом.

Друга добра идея е фигурка под формата на малка, празнично украсена коледна шапчица. Ще намерите коледна шапчица, която може да се включва и изключва и която свири определена мелодия.

Фигурките под формата на новогодишни елфи и джуджета, бебета или ангели също са интересно решение за декорация на интериора. Често те се продават по двойки или поотделно, но придружени от коледна елха или като "приятели" под формата на малки елени.

Коледните човечета-играчки също могат да се използват за празнична украса. Те могат да включват и малки влакове с много вагони и коледна украса, както и червени камиони с Дядо Коледа, обикновено придружени от музика и осветление.

Подходящи са и обичайните фигурки на Дядо Мраз, коледна елха или снежен човек. В момента има много различни варианти на такива фигурки. Сред тях можете да намерите нещо оригинално: Дядо Коледа на шейна с елени, снежни човеци в интересни дрехи, фигурки на коледни елхи, покрити със сняг. Трябва само да изберете това, което подхожда на вашия интериор.

Декоративните играчки под формата на новогодишни фигурки ще бъдат не само добра декорация на интериора за Коледа, но и чудесно допълнение към подаръка, което ще добави атмосфера към него.

Когато избирате такива фигурки за себе си, преди всичко трябва да се основавате на собствените си предпочитания, както и на особеностите на вашия интериор. Помислете къде можете да поставите фигурата, която ви харесва.

Разгледайте невероятната колекция от коледни фигурки на zabava.bg, която предлага страхотно разнообразие от празнични стилове.