Меню
Количка

Маски на Животни

Арт. номер: 14720-02
Страхотна сладурска маска на кученцето Чейс от филмчето Пес патрул. Маската е светеща и е изработена от пластмаса. В задната част има ластик за по - удобно закрепяне и носене. Подходяща е за детски рожден ден, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, театрални и сценични кос..
7.50лв. без ДДС:7.50лв.
Арт. номер: 15407-02
Страхотна сладурска маска на кученцето Ръбъл от филмчето Пес патрул. Маската е светеща и е изработена от пластмаса. В задната част има ластик за по - удобно закрепване и носене. Подходяща е за детски рожден ден, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, театрални и сценични к..
7.50лв. без ДДС:7.50лв.
Арт. номер: 14721-02
Страхотна сладурска маска на куче Робо от филмчето Пес патрул. Маската е светеща и е изработена от пластмаса. В задната част има ластик за по - удобно закрепяне и носене. Подходяща е за детски рожден ден, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми...
7.50лв. без ДДС:7.50лв.
Арт. номер: 15410-02
Страхотна сладурска маска на кученцето Зума от филмчето Пес патрул. Маската е светеща и е изработена от пластмаса. В задната част има ластик за по - удобно закрепване и носене. Подходяща е за детски рожден ден, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, театрални и сценични ко..
7.50лв. без ДДС:7.50лв.
Арт. номер: 14755-02
Стрхотна маска на тигър с бяла пухена грива. Изработена е от латекс, мека и удобна за носене. В задната част е с ластик за по - добро закрепяне. Подходяща за карнавали и маскаради, сценични костюми и театрални облекла, детски градини и училищни забави, Хелоуин, детски рожден ден. Размер: универсален..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 16012-02
Страхотна сладурска маска на кученцето Чейс от филмчето Пес патрул. Маската е изработена от пластмаса, в задната част има ластик за по - удобно закрепване и носене. Подходяща е за детски рожден ден, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми...
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 15535-02
Карнавална маска имитираща лице на череп. Изработена е от висококачествен латекс, чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа. Много достоверна смразяваща гримаса. Ужасяваща и всяваща погнуса физиономия. Покрива цялата глава. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, ..
41.90лв. без ДДС:41.90лв.
Арт. номер: 15604-02
Карнавална маска котешка муцунка - тип домино. Подходяща за карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, театрални и сценични костюми, коледно и новогодишно тържество, детски рожден ден. Размер: универсален. Предлага се в различни цветове...
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Арт. номер: 13339-02
Детска маска за куче.Маската е изработена от пластмаса. Подходяща да се използва за Хелоуин, детски градини, рожденни дни и други тържества...
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Арт. номер: 186114
Шест броя карнавални маски на животни. Създават много настроение и придават тържественост на всяко детско парти. Подходящи са за тематични партита, рожден ден, карнавали и маскаради. Изработени са от картон За многократна употреба 6 броя в опаковка..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187017
Забавна карнавална маска на вълк. Много достоверна и реалистична вълча глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи и други забави. Изработена е от латекс Покрива само лицето С ластик в задната част ..
34.90лв. без ДДС:34.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185763
Невероятна карнавална маска за щраус. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Пок..
67.90лв. без ДДС:67.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185758
Карнавална маска за хипопотам. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива из..
76.90лв. без ДДС:76.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185756
Карнавална маска за тигър. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествена дишаща материя Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло главата и лицето ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185764
Забавна карнавална маска за тигър. Много достоверна и реалистична тигърска глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от мек материал - EV..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185755
Карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествена дишаща материя Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло главата и лицето ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17507
Забавна карнавална маска за панда - По от едноименния филм "Кунг-фу панда". Много достоверна и реалистична физиономия на панда. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между при..
55.90лв. без ДДС:55.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185750
Карнавална маска за орел. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло ..
81.90лв. без ДДС:81.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185762
Невероятна карнавална маска за носорог. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия П..
67.90лв. без ДДС:67.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17506
Забавна карнавална маска за мишката Реми от едноименния филм "Рататуи". Много достоверна и реалистична физиономия на съсел.Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели...
71.90лв. без ДДС:71.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185754
Карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествена дишаща материя Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло главата и лицето ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185760
Луксозна карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от PVC материал и синтетичен косъм Много достоверна, реалистична физиономия Покрива само лицето Маската е идеален нестандартен подарък за..
29.90лв. без ДДС:29.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185759
Карнавална маска за лъв. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от PVC материал Много достоверна, реалистична физиономия Покрива само лицето Маската е идеален нестандартен подарък за шегаджии..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17508
Забавна карнавална маска за лисица - Ник от едноименния филм "Зоотрополис". Много достоверна и реалистична физиономия на хитър лисунгер. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък ..
44.90лв. без ДДС:44.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185751
Карнавална маска за кон. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло г..
61.90лв. без ДДС:61.90лв.
Карнавална маска за зебра 01400
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185765
Невероятна карнавална маска за зебра. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс и синтетичен косъм Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалисти..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17502
Страхотна карнавална маска за заек - Джуди Хопс от филма "Зоотрополис" . Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини. Изработена от мек материал EVA Маската е с ластик в задната част Покрива само ли..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Карнавална маска за жираф 01492
безплатна доставка
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185752
Карнавална маска за жираф. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло..
95.90лв. без ДДС:95.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185748
Карнавална маска за агне. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен латекс Чудесно прилепва към лицето, като създава ефекта на втора кожа Много достоверна, реалистична физиономия Покрива изцяло ..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18066
Забавна карнавална маска - прасе. Много достоверна и реалистична прасешка глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от мек материал - EVA..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16968-02
Забавна карнавална маска за прасе. Много достоверна и реалистична прасешка глава. Изработена е от PVC материал. Покрива изцяло лицето без задната част на главата. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, к..
13.90лв. без ДДС:13.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 17266-02
Невероятна карнавална маска с формата на глава на орел. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Много достоверна и реалистична орлова глава с клюн и козина Изработена от ви..
44.90лв. без ДДС:44.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16971-02
Забавна карнавална маска за овца. Много достоверна и реалистична овча глава. Изработена е от 100% вискококачествен латекс. Покрива изцяло лицето и главата. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно ..
69.90лв. без ДДС:69.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18065
Забавна карнавална маска - овца. Много достоверна и реалистична овча глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от мек материал - EVA Пок..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18069
Забавна карнавална маска - мечка. Много достоверна и реалистична мечешка глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от мек материал - EVA ..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18084
Забавна карнавална маска - магаре. Много достоверна и реалистична магарешка глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от PVC материал - E..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17696
Забавна карнавална маска - магаре. Много достоверна и реалистична магарешка глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от 100% вискококаче..
81.90лв. без ДДС:81.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18062
Забавна карнавална маска - куче. Много достоверна и реалистична кучешка глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от мек материал - EVA ..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18063
Забавна карнавална маска - куче. Много достоверна и реалистична кучешка глава. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, театрални и сценични персонажи, коледно и новогодишно тържество и други забави. Изработена е от мек материал - EVA ..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17522
Забавна карнавална маска за куче. Много достоверна и реалистична кучешка физиономия. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, весели и забавни партита, Хелоуин, детски градини, шегаджийски подарък между приятели. Изработена от висококачествен лат..
79.90лв. без ДДС:79.90лв.
Показва 1 до 40 от 78 (2 страници)

За какво може да ви трябва маска ?

Има много причини да се нуждаете от маска. Може да се окаже, че костюмът ви за Хелоуин ще изглежда по-добре с латексова маска на животно, отколкото с боя за лице. Може да искате да предизвикате вълнение в офиса с реалистични маски на животни, които се съчетават добре с изисканите ви костюми. Или пък вие и децата ви просто искате нещо по-яко от синя хартиена маска за лице, която да носите при следващото си ходене по партита. Каквато и да е причината, ние имаме всичко - от маски за глава на животни до маски за деца, които ще ви свършат работа!

Комбинирайте с костюм

Играете си с идеи за костюми и не можете да решите коя маска за лице на животно би била най-подходяща? Продължете да четете за бърз преглед на разнообразието, което предлагаме!

Нека преминем направо към същината. Хелоуин и маските вървят ръка за ръка, обикновено заради фактора на страха или автентичността, които те добавят към уравнението. Независимо дали търсите страшни животински маски, за да изглеждат костюмите ви на върколак и маймуна напълно бесни, или просто се нуждаете от сладък нос на мишка, за да изравните визията си, ние можем да ви помогнем. Преобразете ансамбъла си от три малки прасенца с 3D свински носове вместо с розова боя. Ужасете мошениците, които бъркат в кофите за боклук, като си сложите маска на енот с шарнирна връзка и изкуствена кожа. С всичко - от маски на слонове до клюна на любимата ви птица - ще намерите варианти, с които да подобрите визията на костюма си.

Искате ли игрив начин да помогнете за ограничаване на микробите? Имаме животни, които могат да направят и това! Тази колекция прави носенето на покривало за лице забавно, като можете да избирате между различни варианти - от животински щампи до носове на анимационни котета и животински муцуни!

Все още не сте сигурни? Опитайте тези идеи !

Превърнете всяко движение, което правите на вашето парти, в комедийно събитие с маска на пиле. Или съберете приятелите си и си сложете еднакви маски на шимпанзета - всичко, което трябва да направите, е да решите кой не говори, не вижда или не чува.

Не можете да разберете как да нарисувате животинския нос върху своя?

Пропуснете бъркотията! В нашата селекция има много човки, муцуни, малки котешки нослета и кучешки буци.

Знаете какво искате, но не го намирате тук?

Не се страхувайте! Винаги допълваме колекциите си от костюми и аксесоари, така че проверявайте често, за да видите дали рядкото животно, което сте търсили, се е присъединило към екипа! А след като намерите това, което ви трябва, ще чакаме да чуем как сте използвали дивия си избор!

Изображението на животно е най-популярно на новогодишните партита и други представления . Най-лесният начин да се превъплътите в любимото си животно е да носите маска с неговия лик. Освен това маската, за разлика от костюма, е по-удобна за използване и ще можете да я слагате и сваляте в подходящия момент.

В магазин  Забава ще намерите маски на много разумна цена, които определено ще зарадват всички. Някои маски приличат на лента за глава, а други покриват изцяло лицето. Изберете маска според вкуса си - диви, домашни или дори измислени животни!

Този сайт използва бисквитки