Меню
Количка

Балони за декорация

Производител: Gemar Арт. номер: 11499-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фигури и арки о..
0.25лв. без ДДС:0.25лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14852-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в черен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14853-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в червен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на ф..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14854-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят циклама. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на ..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14860-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят слонова кост. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направат..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14862-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в светло червен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направа..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14849-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят праскова. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15964-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят перуника. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15962-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят мента. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15961-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят люляк. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14851-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в бургунди цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15956-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в бебешко розов цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направа..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15954-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в аквамарин цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата н..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14866-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в тъмносин цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14865-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в тъмнорозов цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата ..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14867-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в тъмнозелен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата ..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14864-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в тъмножълт цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата н..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11498-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в син цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фигу..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14861-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в светлосин цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата н..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15960-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в светлолилав цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14863-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в светлозелен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11497-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в розов цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14858-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в прозрачен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата н..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15966-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят сребро. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на ф..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 15959-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в златен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на ф..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14857-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в лилав цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14856-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в кафяв цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14870-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в зелен цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11496-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в жълт цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фиг..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 11495-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в бял цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фигу..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Производител: Gemar Арт. номер: 14850-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в бежов цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фи..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Балони Linkoloon цвят розово злато GL13 29см - 5бр
Няма наличност
Производител: Gemar Арт. номер: 15965-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят розово злато. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направат..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Балони Linkoloon цвят мока GL13 29см - 5бр
Няма наличност
Производител: Gemar Арт. номер: 15963-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят мока. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фиг..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Балони Linkoloon цвят старо злато GL13 29см - 5бр
Няма наличност
Производител: Gemar Арт. номер: 15958-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят старо злато. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Балони Linkoloon цвят бебешко синьо GL13 29см - 5бр
Няма наличност
Производител: Gemar Арт. номер: 15955-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в бебешко син цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Балони Linkoloon цвят горчица GL13 29см - 5бр
Няма наличност
Производител: Gemar Арт. номер: 14855-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят горчица. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на ..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Балони Linkoloon сив цвят GL13 29см - 5бр
Няма наличност
Производител: Gemar Арт. номер: 14859-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в сив цвят. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на фигу..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Балони Linkoloon цвят тюркоаз GL13 29см - 5бр
Няма наличност
Производител: Gemar Арт. номер: 14869-03
Специални италиански латексови балони Linkoloon в цвят тюркоаз. Произведени от фирмата Гемар, с високо качество, здрави и еластични. Особеното при тях е, че в двата си края имат опашки и могат да се завързват един за друг, при което се образуват разноцветни гирлянди. Подходящи са за направата на ..
2.40лв. без ДДС:2.40лв.
Показва 1 до 38 от 38 (1 страници)

Карнавален магазин "Забава" предлага балони за декорация Linkoloon. Балоните Linkoloon са на италианската фирма Gemar.

  • балони с два края, което позволява да се завързват един за друг и ги прави подходящи за направата на гирлянди и арки от балони за всякакви поводи и тържества
  • изработени от висококачествен натурален латекс и са 100% разградими
  • балоните Linkoloon са с различни цветове и размери, а също така има и такива с печат за рожден ден и други празненства
  • за надуването им не е необходима на всяка цена ръчна помпа или компресор, но с тях работата ще е по-лесна, особено ако става въпрос за големи количества балони
  • могат да бъдат напълнени въздух и с хелий, който се задържа около 12 часа в тях, в зависимост от атмосферните условия

За направата на тематични украси и декорации от балони е необходим правилен подбор на качествени балони по цветове и размери, правилен избор на машини, помпи и аксесоари за работа с балони, и правилно оразмеряване на надутите балони.