Меню
Количка

Маски с Плодове и Зеленчуци

Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185753
Детска карнавална маска тип домино за зеленчук - тиква. Подходяща е за училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, страшно парти, театрални и сценични костюми. Изработена е от висококачествен филц Много достоверна, реалистична физиономия Покрива само част от лицето В задната част е с лас..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Какви видове маски на плодове и зеленчуци ще откриете?

Внесете малко естествена сладост в любимия си празник с нашата селекция от маски на плодове и зеленчуци! Селекцията ни от здравословни зеленчукови и плодови маски предлага всичко - от детски маски на ягоди до маски за възрастни на авокадо, на които може да се наслади цялото семейство. Така че давайте напред, разбъркайте захарната треска на празника с плодови маски за възрастни и деца! 

Защо маска на плод или зеленчук да изберете?

Чувствате ли се малко неразположени? Разбираме ви. Всички живеем изключително напрегнат живот. Балансирането на професионалния живот, социалния живот, страстните проекти и малко време за почивка може лесно да подлуди човек! Но какво ще кажете за това да се развихрите с различен привкус? Точно така, не се побърквайте, а се измъкнете от тиквата си! Дивотата с вкус на тиква винаги ще направи нещата интересни. Не е нужно винаги да държите здравия си разум под контрол. В този страховит сезон позволете на грижата за себе си да се понесе към дивата страна със страховита маска на тиква!

Когато се отправяте към нощта в края на октомври, можете да покажете, че сте в духа, когато сложите маска на тиква, която е с широка, леко откачена усмивка. Леката маска приляга върху цялата ви глава. Усмивката има тънка черна мрежа, за да можете лесно да дишате и да говорите през цялата нощ. Назъбените черни дупки за очите ви позволяват да виждате с ограничено зрение, така че макар да не шофирате, докато носите тази маска, ще можете да виждате достатъчно добре, за да изскочите и да изплашите приятелите си в точния момент! И ако това не е духът на сезона, не знаем какво е! 

Трябва да сте живели под камък, за да не знаете, че плодовете и зеленчуците са светците на света на здравословните храни.Така че, ако си търсите хумористична маска, тази маска е е един добър избор. Приятелите ви ще се забавляват толкова много с тази визия, че може дори да си спечелите нов прякор.

В наши дни живеем в цифрова епоха. Хората общуват с няколко плъзгания на телефона и изведнъж думите им се изпращат по целия свят на хора, които може би никога не са виждали. Честно казано, това е доста невероятно. Но времето минава бързо. Ето защо имаме емоджита, за да можете да пренасяте мислите си още по-бързо и под формата на картинка! Но понякога пропускаме радостта от истинските срещи. Важно е да работим усилено, за да поддържаме тези взаимоотношения активни. Ето защо емотиконите се разраснаха още повече, за да можете да ги носите направо на лицето си! Е, в случая с маските на плодове и зеленчуци можете да извадите някои емотикони от цифровото им скривалище и да ги покажете на целия свят! Тези маски са с размери, които пасват почти на всеки, и са оформени така, че да приличат на... ами на гигантски плодове и зеленчуци, разбира се! 

Предимствата

Хората ще се усмихват и клатят глави, когато се появите с тези комични маски. Перфектно пресъздавайки този странен емотикон, вие ще покажете на всички какво ви е на ума. Любимият ви плод или зеленчук, разбира се!