Меню
Количка

Карнавални уши

Арт. номер: 13221-02
Комплектът съдържа диадема с уши, папионка и опашка. Изработени от плюш и пластмаса. Подходящ за детско парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини, коледно и новогодишно тържество, детски рожден ден, кръщене и други забави. Размер: универсален. ..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 15304-02
Парти комплект за Мини Маус. Изработен е от пластмаса и текстил. Комплектът съдържа: страхотна диадема с черни уши и панделка на точки, черна опашка и черна папионка. Подходящ за детско парти и рожден ден, Хелоуин, карнавали и маскаради, коледно и новогодишно тържество и други забави. ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 13201-02
Комплект за леопард, изработен от плюш и пластмаса. Състои се от диадема с уши, папионка и опашка. Подходящ за детско парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини, коледно и новогодишно тържество, детски рожден ден, кръщене и други забави...
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Арт. номер: 13200-02
Комплектът се състои от диадема с уши, папионка и опашка. Изработени от пластмаса и плюш. Подходящ за детско парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини, коледно и новогодишно тържество, детски рожден ден, кръщене и други забави. Размер: универсален. ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18411
Страхотен комплект за Мики Маус. Подходящ за карнавали и маскаради, театрални и сценични постановки, Хелоуин, моминско и ергенско парти. Комплектът за Мики Маус съдържа: Диадема с уши Бели ръкавициЧерно носле за мишкаКомплекта е изработен от текстил, дунапрен и PVC мтериал..
17.90лв. без ДДС:17.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18102
Забавна карнавална диадема с прасешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18104
Забавна карнавална диадема с магарешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18103
Забавна карнавална диадема с уши и рога на крава. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
5.00лв. без ДДС:5.00лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18101
Забавна карнавална диадема със заешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 186480
Страхотна карнавална диадема за Мини Маус. Подходящ аксесоар за тематично парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини и училищни забави, коледно и новогодишно тържество. Изработена е от PVC материал и текстил ..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18433
Забавна карнавална диадема със заешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал и текстил Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Арт. номер: 186473
Забавна карнавална диадема със заешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини. Изработена е от PVC материал и текстил Удобна и лесна за употреба от деца и възрастни..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17464
Карнавална диадема с уши и рога, която е подходящ аксесоар към карнавални костюми за животни. Подходяща за карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, театрални и сценични постановки, детски рожден ден, тематични партита и забави. Много реалистични и достоверни ушички и рогца. Изра..
2.90лв. без ДДС:2.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187888
Диадема с уши на мече - чар и игривост за всеки повод. Вдъхновете се от вълшебството на карнавала с тази чаровна диадема с уши на мече, която ще ви превърне в истинска звезда на всяко карнавално събитие. Този елегантен аксесоар е перфектният начин да подчертаете вашата индивидуалност и да се наслад..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Арт. номер: 15298-02
Страхотна диадема с розови ушички на прасенце, декорирана с пух. Подходяща за карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла, Хелоуин и всякакви забавни поводи. Изработена е от пластмаса и текстил.Размер: универсален...
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 13036-02
Диадема с черни уши на Мики Маус. Изработена от PVC материал. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, коледно и новогодишно тържество и други забави...
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 15313-02
Страхотна диадема с големи заешки уши. Подходяща за карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла, Хелоуин, ергенско и моминско парти, плейбой купони и всякакви забавни поводи. Изработена е от пластмаса и текстил. Размер: универсален...
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 12999-02
Парти аксесоар - светеща диадема с ушички. Универсален размер. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, коледно и новогодишно тържество и други забави. Предлагат се без батерии, в различни цветове...
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 15314-02
Невероятна луксозна диадема за лисица. Подходяща за карнавали и маскаради, детски градини и училищни забави, сценични и театрални облекла, Хелоуин, ергенско и моминско парти и всякакви забавни поводи. Изработена е от пластмаса и текстил. Размер: универсален...
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Арт. номер: 14555-02
Чудесни островърхи уши - подходящо допълнение към костюм на елф. Изработени са от висококачествен силикон, което улеснява поставянето върху ушите. Подходящи са за употреба както от деца така и от възрастни. Лесно се закрепят, удобни са и могат да се ползват многократно...
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 13375-02
Ушите Джъмбо са направени от винил и са лесни за поставяне и удобни за носене. Подходящи за дегизиране за Хелоуин, парти, карнавал, скечове и всякакви забавления. Размер: универсален..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17680
Перфектни карнавални оркски уши. Подходящи за карнавали и маскаради, театрални и сценични облекла, Хелоуин, коледно и новогодишно парти, детски рожден ден и други партита. Изработени от висококачествен латекс Размер: универсален Дължина на ушите - 13 см..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18100
Елегантна карнавална диадема с елфски уши. Подходяща е за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, забавни партита между прятели, ергенско и момиснко парти, училищни забави и детски градини, коледно и новогодишно парти. Изработена е от текстил и PVC материал Удобна е и лесн..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18373
Страхотни остри уши на елф. Подходящи са за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, щури партита и скечове, коледно и новогодишно тържество. Изработени са от мек латекс Лесни и удобни за употреба както от деца така и от възрастни ..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187153
Комплектът - Черно блестящо зайче е вълшебно съчетание от игривост, нежност и сексапил. Този чаровен комплект ще ви превърне в истинска икона на стил и привлекателност. Комплектът е перфектен избор за карнавални партита, маскаради или еротични игри. Той не само ви превръща в чаровни и сексапилни за..
25.90лв. без ДДС:25.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 187152
Комплектът - Бяло блестящо зайче е вълшебно съчетание от игривост, нежност и сексапил. Този чаровен комплект ще ви превърне в истинска икона на стил и привлекателност. Комплектът е перфектен избор за карнавални партита, маскаради или еротични игри. Той не само ви превръща в чаровни и сексапилни зай..
25.90лв. без ДДС:25.90лв.
Арт. номер: 15996-02
Страхотни уши на елф. Подходящи за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, щури партита и скечове, коледо тържество и други поводи. Елфските уши са изработени от мека гума Лесни и удобни са за употреба Размер - универсален  ..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Арт. номер: 12937-02
Големи и забавни уши. Подходящ аксесоар за карнавал, парти, театрални и сценични облекла, детски градини и училищни забави, хелоуин парти, детски рожден ден. Ушите са меки и лесно се поставят, могат да се използват от деца и възрастни Материал - силикон ..
5.00лв. без ДДС:5.00лв.
Диадема тигър Диадема тигър
Няма наличност
Арт. номер: 13050-02
Карнавална диадема - мини уши на тигър, изработена от мек полар. Подходяща е за детски градини и училищни забави, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски рожден ден, коледно и новогодишно тържество и други забави...
3.00лв. без ДДС:3.00лв.
Комплект за зайче
Няма наличност
Арт. номер: 13193-02
Комплект за зайче. Подходящ е за детско парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини, коледно и новогодишно тържество, детски рожден ден и други забави. Комплектът съдържа диадема със заешки уши, папийонка и опашка Изработени са от плюш Универсален размер ..
6.50лв. без ДДС:6.50лв.
Комплект за мишка
Няма наличност
Арт. номер: 13202-02
Плюшен комплект за мишка състоящ се от диадема, папионка и опашка. Изработен от пластмаса и плюш. Подходящ за детско парти, карнавали и маскаради, Хелоуин, детски градини, коледно и новогодишно тържество, детски рожден ден, кръщене и други забави...
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Остри уши
Няма наличност
Арт. номер: 13378-02
Големи и забавни силиконови уши за карнавал, парти, маскен бал. Размер - универсален...
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Показва 1 до 32 от 32 (1 страници)

Карнавалните уши са задължителен аксесоар при изграждането на някои образи. Те придават достоверност и завършеност на желания герой , като например какво е елф без остри уши, заек без дълги уши, джуджето Глупи без огромни уши, коте без малки черни остри ушички.

Карнавален магазин Забава  предлага карнавални уши изработени от качествени материали - пластмаса, латекс, силикон и текстил, които са с универсален размер и мoгат да се използват, както от деца така и от възрастни.

Магазин Забава предлага на своите клиенти добри цени, бързо и коректно обслужване до врата на клиента или офис на куриер и големи отстъпки. Възползвайте се от услугите на карнавален магазин Забава !!!