1. Коледна шапка

Коледна шапка

Коледната шапка е един от най-лесните и емблематичните подаръци за цялото семейство. Не са нужни специални прически и тоалети, за да създадете Коледна атмосфера. Нужно е единствено да изберете най-подходящия модел. Сайтът на Zabava.bg предлага Коледни шапки за малки и големи.

Обикновената Коледна шапка е универсална, изработена от плюш и декорирана с бял пух. Тя е подходяща за всеки член на семейството, независимо от възрастта. За децата най-обичани се моделите с коледно джудже, декорирани с очи, носле, мустаци и ръкавички. Коледните шапки с пайети са също обичани от най-малките. Предлагат се в три цвята – червен, бял и жълт, като всеки има малък бял помпон на върха.

В различни цветове се предлагат сатенените модели на звезди или снежинки. Сатенените шапки изглеждат луксозно. Можете да избирате между червено, цикламено, синьо и жълто. Светещите шапки са едни от най-търсените. Ще откриете традиционни модели с пет звезди или модел със светещ помпон. По-луксозни са светещите шапки с орнаменти, изработени от мек полар, както и моделите с издължен връх. Подобна шапка, но без светещи звезди, е карнавалната Коледна шапка с дължина 150 см. За дамите изберете модел с плитки и декорация. Ако празнувате навън, се спрете на модел от плътен червен полар и бяла болана, за да ви е по-топло.

2. Коледна диадема

Коледна диадема

Виж Коледна диадема с Дядо Коледа

Най-голямо разнообразие от диадеми ще откриете сред Коледните рога. Те се делят на реалистични и симпатични. Реалистичните се предлагат в два цвята – кафяв и червен. За момичетата се предлага луксозна диадема от кадифе с рогца и ушички на сърна. От симпатичните ще намерите модели с еленови уши и със златни рога. Размерите варират, като рогата могат да бъдат съвсем малки, с бял пух в основата, или високи и изработени от изкуствена кожа, декорирани с джел или с коледна шапчица. За децата изберете диадема с пайети или еленски рога със звънчета. Повечето модели се предлагат в червено и са покрити с филц. Най-нетипични са рогата на северен елен.

Забавна вариация са диадемите с мини коледна елха, с декоративна фигура на снежен човек или Дядо Коледа с разперени или вдигнати ръце. Някои луксозни модели са с по двама Дядо Коледа и двама снежни човеци и могат да светят. Други диадеми са с пружина, на върха на която се поклаща бяла мечка, Дядо Коледа или Снежко. Размерите на диадемите са универсални и подходящи за всеки.

3. Престилка със забавен надпис

Престилка със забавен надпис

Виж : Забавна престилка с надпис - Моята кухня, моите правила

Кой е казал, че готвенето не може да е забавно? Подарете на себе си или на свой близък престилка със закачливо послание. Всички престилки са с еднакъв размер: 70/56 см. Моделите с универсален надпис гласят „Тук командвам аз“ и „Моята кухня, моите правила!“. За мамите са най-подходящи престилките „Родена за принцеса, принудена да готви!“, „Мама готви най-добре!“ и “Mom needs wine”. За бащите изберете „Забавен, умен и може да готви“, “The lord of the grill” и “BBQ boss”. Престилките се предлагат и като подаръчни комплекти с тефтер за рецепти.

4. Настолни игри

Настолни игри

Виж : Настолна игра дженга с шотове - Drunken tower

Сред подаръците за възрастни ще откриете шах с чашки за алкохол. Шотовете се предлагат и под формата на рулетка с 16 броя чашки. Ако предпочитате класическия шах, изберете малък комплект със стъклени фигурки или подаръчен комплект. Всеки комплект съдържа дървена кутия с фигурки и тематични изненади. В кутия „Наслука!“ ще откриете манерка и две чашки, облицовани с кожа, ножка и фуния. „Щастие на колела“ съдържа манерка с четири чашки. “The best boss” – чашка с фуния, пет зара и тесте карти.

5. Украса за бутилка

Украса за бутилка

Виж : Коледна украса за бутилка - Ho Ho Ho

Ако имате любимо питие за Коледа или познат, на който да подарите украса за бутилка, в каталога на Zabava.bg ще откриете симпатични торбички, изработени от зебло и текстил, в зелено, червено и бяло, декорирани със снежинки, елхички и весели старци. Други модели са изработени от мек полар и наподобяват коледен костюм на джудже и дори имат малка шапчица за гърлото на бутилката. Вариация са миникостюмите на Джуджанка и Джуджанко във винено червено, с копче на елека и плетена шапчица на върха. Други модели са минипрестилки, елхичка с пайети и торбички със стягаща връзка.

6. Звънци

Звънци

Виж : Звънец с надпис - Тишина моля

Предлагат се в златно и червено. Идеална закачка за бащи и майки. Някои модели са с надпис „Тишина моля!“, други с „Татко винаги е прав“ и „Мачът започва“. Дамските гласят „Дай пари за шопинг“ и „Едно позвъняване – изхвърли боклука. Две позвънявания – дай пари“.

7. Подаръчни комплекти за мъже

Подаръчни комплекти за мъже

Виж : Подаръчен комплект за Татко 10215-1

Първият вид е комплект с манерка и портфейл. За татковци надписът гласи „Супер татко“, а за дядовци – „Супер дядо“. Вторият модел съдържа химикал, ключодържател с фенерче и джобно ножче. Надписът на единия е „Ти си № 1, татко“, а на другия – „Нашият дядо е най-добрият“.

Виж за дядо : Подаръчен комплект за Дядо 10215-2

8. Триизмерни подаръчни торбички

Триизмерни подаръчни торбички

Ако имате идеалният подарък, изберете коледна чантичка с 3D изображение – горящи коледни свещи, цветни празнични камбанки, украсена елха, Дядо Коледа до елха или Дядо Коледа влиза през комина. А защо не Дядо Коледа и Снежния човек? Чантичките са подходящи за многократна употреба и като украса.

9. Хазарт

Хазарт

Виж : Забавна игра - Покер

Любима игра на всеки възрастен е покерът – сега можете да избирате между метална кутия със 100 бр. цветни чипове или комплект с тесте карти, чипове и специална подложка. Игра с чипове и зарове се предлага и за пораснали деца. Най-лесната форма на покер, в която може да участва цялото семейство, е с пет карти.

10. Пинята

Пинята

Виж : Пинята за парти - Коледна елха

Ако имате малки деца, които обожават бонбони, вземете пинята във формата на коледна елха и я напънете с любими лакомства – карамелизирани ядки, шоколадчета, млечни бонбони, близалки и дори малки подаръчета. Добавете конфети и панделки, за да засилите ефекта и да направите пълнежа да изглежда по-богат и цветен.