Меню
Количка

Забавна игра с бутилка 86278

Забавна игра с бутилка 86278
Забавна игра с бутилка 86278
15.90лв.
Ексцис: 15.90лв.
  • Stock: В наличност
  • Арт. номер: 187728
  • Поръчай днес и получи на 30.04
Добави в количка
Безплатна доставка над 89 лв (до офис)

Забава представя своята версия на класическата игра "Въртенето на бутилка" - забавен и интерактивен начин да внесете вълнение и емоции във всяко събиране.

Всяко завъртане на бутилката е като нова глава от вълнуващ роман. Комуникацията се развива по неочакван и забавен начин, докато всеки участник чака с нетърпение своя ред.

Усмивки и смях.

Усмивките и смехът се разпространяват като вирус, като всеки разменен поглед или жест стават част от невероятната атмосфера. "Въртенето на бутилка" е игра, която ще ви накара да се чувствате добре и да се забавлявате с приятели.

Съблазън и запознанства.

За тези, които се чувстват по-авантюристични, "Въртенето на бутилка" може да създаде мигове на съблазън и запознанства. Кой знае какви нови приятелства или дори романтични истории могат да започнат от едно просто завъртане?

Множество вариации.

В "Забава" поддържаме духа на традицията, но същевременно ви предоставяме възможността да добавите свой собствен завой на играта. Персонализирайте правилата и създайте неповторим опит за всеки играч.

С "Въртенето на бутилка" с "Забава" ще върнете духа на детството и ще създадете спомени, които ще съхранявате дълго. Играта, която не само събира хора, но и създава моменти, които ще споделяте с усмивки и топлина.

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Имате ли този продукт?!

Можете да добавите мнение като отзив!

Отзиви Забавна игра с бутилка 86278

Средна оценка:

0

(0)

кликнете върху връзката, за да добавите отзив.

Checkout Working
  

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър