Наскоро завършвате и искате да направите парти с което всички да запомнят вашия звезден момент? Ние сме насреща с няколко идеи за организиране на тематично парти по повод вашето дипломиране. Ето и списък с нашите предложения :  

Идеи

1) Коктейл парти в заведение: Запазете предпочитано заведение във вашия град, което дава възможност за тематична украса. Организирайте и украсете със светлинни ефекти, балони, изкуствени цветя. Представете различни видове коктейли които гостите ви могат да опитат.  Допълнително може да подготвите и коктейлни курсове, където гостите ще могат да научат как да правят своите любими коктейли.

2) Ретро парти: Ако сте фен на винтидж стила, можете да организирате ретро парти. Изберете локация на която може да организирате партито и добавете винтидж декорации, като вази, купи и старинни украшения. Подгответе музика от 50-те, 60-те и 70-те години, както и костюми и аксесоари, които допълнително ще подсилят усещането за стила. Потърсете идеи за интересни игри, които допълнително да пренесат вашите гости в ретро атмосферата.

3) Тематично парти „на края на света“ : Това може да бъде забавна и смешна тема за парти. Декорирайте с тематични елементи, като зомбита, радиоактивни знаци, маски за газ, изкуствени опасни предмети и други подобни. За храна и напитки може да подготвите забавни неща, като "отровни" коктейли, сладки мозъци и други дребни неща, с които да изненадате вашите приятели.

4) Барбекю парти: Тази тема е подходяща за пролетните и летните месеци. Организирайте парти на открито в градината или в парка и подгответе барбекю с любими ястия. Може да добавите музика, игри и други забавления, които ще направят партито още  по-вълнуващо

Ако търсите и още свежи идеи и изненади с които да организирате вашето парти, може да разгледате нашата секция : Дипломиране, там ще намерите куп интересни украси и продукти с гаранция 100%-ов купон.