Завършването на училище е едно от най-важните събития в живота на абитуриентите. След дванайсет години на обучение и успешно положен държавен зрелостен изпит, предстои сбогуване с любимото училище и нов етап от живота. В този специален ден подаръците са най-добрият начин да им напомните за деня, в който напускат училище и навлизат в зрелостта. Въпросът какво да подарим на абитуриентите става особено актуален преди абитуриентския бал.

При завършването на училище е прието да се подаряват символични подаръци, които ще напомнят на зрелостника за завършването на любимото му училище и за първия етап от новия живот на възрастен за много години напред.

Изборът на оригинален подарък за абитуриент може да бъде предизвикателство, но с малко мисъл и внимание можете да намерите перфектния подарък, който зрелостникът ще хареса и оцени.

Подаръкът за абитуриент трябва да е оригинален и интересен. Помислете за посланието и уникалността на подаръка.

Помислете нестандартно. Помислете за уникални и креативни подаръци, за които завършващият може да не се е сетил сам.

Когато избирате подарък, не трябва да забравяте за неговата ярка и красива украса. Получаването на подарък в цветна опаковка е много по-приятно, отколкото в обикновена картонена кутия или торба.

Като цяло, ключът е да се вложи мисъл в подаръка и да се помисли за това, което завършващият би оценил и на което би се радвал. Като следвате тези съвети, можете да намерите оригинален подарък за дипломиране, който завършващият ще цени.

Ако мислите и за декорацията на събитието можем да ви подскажем, че украса за абитуриенти и по точно за абитуриентския бал може да бъде много разнообразна и зависи от темата и стила на събитието. Например, балони за абитуриенти са изключително популярна декорация за баловете. Други задължителни декоративни елементи са шапки за абитуриенти, гирлянди, фойерверки, цветя, парти салфетки, сувенири за абитуриенти и т.н.

А ние сме ви подготвили топ 10 идеи за подарък на абитуриент. Разгледайте ги!

  1. ЛУКСОЗЕН ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ

Различните варианти луксозни подаръчни комплекти, които включват кожен дневник и химикалка са изключително сантиментален и практичен подарък. Те могат да символизират началото на нова глава в живота на завършващия. Празният бележник символизира новото начало, на който те могат да запишат своите цели, мечти и стремежи.

  1. ЗЛАТЕН ОРДЕН - АБИТУРИЕНТ МЕЧТА

Златен орден - Абитуриент мечта

Да, златен орден, опакован в червена луксозна кутия с надпис " Абитуриент мечта", може да бъде уникален подарък за завършващ. Той показва внимателен и персонализиран подход, а луксозната кутия добавя допълнителен елемент на елегантност към подаръка.

  1. ТРОФЕЙНА ПОДКОВА - КЪСМЕТ В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО НАРЕЧЕНО ЖИВОТ!

Трофейна подкова - Късмет в приключението наречено Живот!

Емоционален подарък с послание. Надписът подсказва, че животът е приключение и че завършващият трябва да продължи напред с увереност и положителна нагласа, което може да бъде вдъхновяващо за някой, който започва нова глава в живота си.

  1. ПЛЮШЕНО ГОЛЯМО МЕЧЕ – АБИТУРИЕНТ

Плюшено голямо мече - Абитуриент

Плюшеното мече с абсолвентска шапка е изключително сладък и запомнящ се подарък. Няма какво да мислите, подходящ е за всеки!

  1. ЗЛАТЕН МЕДАЛ - РЕШИТЕЛЕН, ТАЛАНТЛИВ, УСПЕШЕН!

Златен медал - Решителен, талантлив, успешен!

Подарък за абитуриентите, които през годините са доказали, че са решителни, талантливи и успешни. Те заслужават тази награда!

  1. КУТИЯТА НА АБИТУРИЕНТА - ДИПЛОМИРАХ СЕ И …

    Кутията на абитуриента - Дипломирах се и …

    Подходящ подарък за непослушните момчета и момичета, за тези които нямат задръжки. Кутията съдържа стъклено шишенце за алкохол с весели надписи, презерватив и цигара.

  2. КОМПЛЕКТ ШОТОВЕ - СТУДЕНТСКИ КОМПЛЕКТ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ

За бъдещите студенти, които обичат алкохола и си търсят повод. В тази кутия ще го открият винаги. Наздраве!

  1. ЗАР НА СТУДЕНТА

Ако искате да направите забавен дар и абитуриентът харесва шегите, това е вашия подарък.

  1. КОМПЛЕКТ ЛЕПЕНКИ ЗА КОЛА – АБИТУРИЕНТКА

Тази лепенка за регистрационната табела на абитуриентския автомобил превръща возилото в специално. В този ден всичко трябва да е специално, така че това е задължителен елемент от украсата.

  1. ЗЛАТНА КУПА ЗВЕЗДА - ЗВЕЗДА НА КЛАСА

Златна купа звезда - Звезда на класа

Ако абитуриентът е звездата на класа, защо да не го наградите с тази специална купа? Това е емоционален и запомнящ се подарък.

Още подаръци и най-различни оригинални идеи ще намерите и в нашата секция : Подаръци за абитуриенти