Свети Валентин е точно зад ъгъла, което означава, че рафтовете скоро ще бъдат отрупани с кутии бонбони във формата на сърце, розови и червени цветя и купища плюшени мечета. Вярно е, че трябва да показваме любовта и признателността си целогодишно, но има нещо толкова забавно и романтично в Деня на влюбените и в романтичните цветя и подаръци, които съпътстват празника.

Това е чудесна възможност да проявите креативност и да  покажете какво чувствате към любимия човек. Има различни идеи за Свети Валентин за всеки етап от връзката и някои хора се интересуват повече от празника, отколкото други, така че имайте това предвид, когато избирате подаръци или планирате срещи. Независимо дали търсите спокойна идея или нещо по-екстравагантно, ние имаме всички идеи, от които се нуждаете, за да я очаровате на този Свети Валентин.

ТОП 3 ИЗНЕНАДИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

  1. Романтична почивка, разходка, приключение…

Човекът до вас със сигурност ще бъде впечатлен, ако му планирате специална разходка на Свети Валентин. Има много романтични възможности за среща на закрито и на открито в зависимост от различните вкусове и интереси. Ето един съвет: Пренесете изненадващата си среща на следващото ниво и завържете очите на вашият любим, докато пътувате дотам, за да няма представа какво да очаква. Само не забравяйте да направите планове и резервации предварително, тъй като на и около Деня на влюбените всичко се резервира бързо.

Ако вашият приятел или приятелка обича да излиза и да изследва, задоволете приключенската му страна и планирайте романтична среща на открито. В зависимост от времето и мястото, където живеете, някои възможности включват походи, къмпингуване, разходка с лодка, каране на ски и каяк.

Заведете половинката на почивка през уикенда, за да прекарате качествено време заедно, да разгледате нов район и да бъдете туристи за един уикенд. Ако връзката ви не е на ниво за уикенд-излет, забавна еднодневна екскурзия до близък град е добър вариант.

  1. Филмова вечер с романтичен завършек – спа процедура

Не е необходимо да ходите далеч, за да прекарате забавно и романтично Свети Валентин с близкия човек - дръжте го близо и създайте перфектната среща у дома. Не се изискват резервации и можете наистина да се насладите на една романтична и незабравима среща на четири очи.

Пренесете филмовата вечер на следващото ниво, като създадете свое лично кино. Наемете проектор, за да гледате филми на празна бяла стена или на голям екран - не забравяйте много одеяла, възглавници и свещи, разбира се. Вземете любимите ви лакомства и напитки, които да поднесете заедно с голяма купа прясно изпечени пуканки. Пуснете любимия ви филм и се наслаждавайте!

А след края на филма изненадайте вашият любим на този Свети Валентин със спа процедура вкъщи. Започнете с масаж на свещи, за да помогнете да се отпусне от ежедневните задачи. След това пригответе вана, хвърлете в нея таблетки за баня с формата на сърце и направете релаксираща маска за лице. Професионален съвет: донесете шампанско и ягоди с шоколад, за да издигнете банята на следващото ниво. Вижте още и Какъв подарък за свети валентин да изберем?

  1. Танци, картички и още нещо…

Ако вашият любим обича да танцува, защо да не организирате танцово парти за Деня на влюбените? Танците не са силна страна на всеки, така че преди да планирате, се уверете, че това е нещо, което се харесва. Създайте плейлист с песни, в който да има добра комбинация от бързи и бавни песни.  По време на танца можете да подарите сладка и лична картичка. Пренесете картичката си за Свети Валентин на следващото ниво, като я направите от нулата. Опитайте с романтично заглавие на корицата и напълнете картичката си със сладки послания, спомени и защо я обичате. Картичката "Направи си сам" е и чудесна добавка към подаръка.

УКРАСА И ДЕКОРАЦИЯ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Създайте бляскавo антре и романтична сцена

Нека изненадите започнат още в момента, в който се влезе през вратата, като украсите входа с пътека от цветя, опаковани бонбони или сладки бележки, които водят към следващата изненада. Задайте тон с осветление, свещи и романтична музика.

Богата гама различни видове декорации за Свети Валентин ще намерите тук : Украси за Свети Валентин

Издигнете планирането на партито за Деня на влюбените до нови висоти с красиви декорация за Свети Валентин. Пазарувайте онлайн и се насладете на огромен избор от балони за Свети Валентин, романтични фигурки, конфети и други, за да създадете перфектната парти атмосфера.

Не забравяйте: Когато планирате изненадата за Свети Валентин, имайте предвид интересите на човека до вас, предишните ви срещи и продължителността на връзката ви. Не се напрягайте прекалено много за подаръка, който ще подарите, или за датата, която ще планирате: Вие познавате най-добре този човек и имате най-добрата представа какво ще го направи щастлив.

Ако вашето момиче / момче е любител на сладкото, няма по-подходящ момент да се поглезите с него на Деня на влюбените. Направете сладки бисквитки във формата на сърце или създайте уникална кутия за десерти и поставете в нея любимия десерт.