Независимо дали детето ви иска да бъде супергерой, или суперзлодей, помежду им има нещо общо – и единият, и другият притежават уникална сила. Именно тази сила трябва да стои в центъра на тематичното ви парти.

Тематично парти за момичета

Повечето момичета обичат вълшебството и приказните рокли. Най-известната магьосница от последното десетилетие е кралица Елза. Сред каталога на Zabava.bg ще откриете три от най-популярните ѝ тоалети – в небесносиньо, зелено и бяло, като можете да завършите тоалета с перука в платинено русо и сини обувчици с брокат. Елза е мъдра, но неразбрана супергероиня, която предпочита да живее сред самота в леден дворец, отколкото да нарани сестра си. За тематичното си парти пресъздайте цветовете на двореца ѝ, като издигнете арка от бели и сини балони и дори създадете снежен човек от балони. Покривката, салфетките, чашите и дори храната – всичко трябва да е съвършено бяло с леки сини пръски тук-там.

Парти с Елза и Ана

Анна, сестрата на Елза, е друга любима героиня. Макар тя да няма суперсили, нейната магия е в силната любов към Елза. Тематичното парти на Анна може да включва покривка в тревисто зелено и гирлянди от разноцветни розетки. Добавете хартиени цветя и жълти патенца, за да уловите веселия нрав на Анна. Преоблечете момиченцето си в най-емблематичния костюм на принцесата и добавете перука с бял кичур за финал. Костюмите на Елза и Анна ще откриете както за малки, така и за пораснали принцеси.

Калинката и Черния котарак

„Калинката и Черния котарак“ са любими супергерои, както на момчетата, така и на момичетата. Ако вашето дете предпочита невероятни среднощни приключения пред магически дарби, вземете синята перука на Калинката и я комбинирайте с ръкавица и нейното многофункционално йо-йо. Костюмът на Калинката се предлага в три размера, изработен е от мек полиестер и има включено домино. За украса се възползвайте от фолиеви балони с лика на Калинката, банер, флагчета, парти чаши и сламки, сетове с балони и покани.

Малката русалка

Малката Русалка е също много популярна героиня, особено ако организирате партито си в летните месеци. Карнавалните перуки варират между огнено червено, морскосиньо и морскозелено. Ще откриете още сетове балони, банери, покани, свирки и дори пинята във формата на рибя опашка.

Злодеида

Злодеида е също интересен избор за тема на момичешко парти. Ще откриете два костюма и диадема с рога. Цветовете на Злодеида са черно и лилаво, докато нейната магия е зелена. За украсата от арки изберете тъмнолилави, розови и няколко черни балона. Чинийките и чашките също могат да бъдат лилави, докато храната може да е зелена – все едно е докосната от самата Злодеида.

Тематично парти за момчета

Супергероите са атлетични и силни, неподражаемо бързи и съобразителни. Може да идват от друга планета или да се живели дълги години сред обикновените хора. А може да се получили силите си предния ден и все още да не знаят какво да правят с тях. Ето защо един от най-обичаните герои е Супермен.

Парти със Супермен

Роден на чужда планета, той се появява на Земята още като бебе и отраства при приемно семейство. Като голям Супермен помага на хората и ги пази от престъпници, докато ненадейно се появяват извънземни като него с единственото оръжие, способно да го рани – криптонит. В магазина на Zabava.bg ще откриете три костюма на Супермен – първият е с мускули и без наметало, вторият – с мускули и наметало, а третият – само с наметало. Ако момченцето ви не иска цял костюм, изберете червено наметало с емблема (предлага се в синьо и червено). За украса ще откриете парти чинии и чаши с ретро Супермен. Сините, червените балони са най-подходящи, както и няколко жълти. Организирайте игра за гостите с картонена торта – скрийте във всяко парче лакомства, а в едно – зелени бонбони, които да играят ролята на криптонит. Който вземе това парче, ще бъде лишен от силите си и някой ще трябва да му помогне.

Парти с Хълк

Друг любим супергерой е невъобразимо силният и непредвидим Хълк. Той се появява след неочаквана експлозия, в която д-р Банер бива изложен на гама лъчи и се превръща в зелено, разрушително чудовище. След като се успокоява, той отново става себе си, но след този случай всеки път, когато Банер се разгневи се появява Хълк. За да преобразите детето си в Хълк, можете да избирате между обикновени и светещи маски, дори ръкавици, изработени от дунапрен и текстил. Костюмите са два модела – блузка, панталон и маска с наситени цветове или гащеризон с реалистични принтове и не по-малко реалистична маска в допълнение. Балоните за тържеството са предимно зелени с няколко в черно, лилаво и жълто. Покривката може да е черна и зелена, а тортата – с принт или зелен фондан.

Спайдърмен парти

Спайдърмен е силен, умен, бърз и изстрелва паяжината си за секунди. Костюмите са най-разнообразни – от блузка с мускули и панталон до луксозни вталени модели от полиестер. Цветовете за украсата са наситено червено и синьо, но можете да се фокусирате върху самата паяжина и да използвате изкуствена бяла паяжина с малки паячета, както и парти чинии с паяци. На сайта ще откриете още червени, черни и сини балони с принт на паяжина. Ако искате да създадете нещо наистина специално за гостите си, вземете малка машина за захарен памук и питайте децата какъв цвят „сладка паяжина“ им се иска.

Батман парти

Суперсилата на Батман е, че е невероятно богат. Затова той може да лети, да плува, да се появява буквално от сенките и да неутрализира врага с високотехнологичните си джаджи. В каталога на сайта ще откриете домино и цели маски от висококачествен латекс. Костюмите са подходящи за момченца от 3 до 8 години. Повечето модели са от полиестер, но ще откриете и от мек полар с качулка. Костюмът може да се носи и като пижама. За украсата се спрете на черни балони с няколко жълти в средата и края. Възползвайте се от шапките, чашките и чинийките с принтове на Батман от комиксите или от игралните филми.