Има мъже, които обичат да се забавляват, да се шегуват и да повдигат духа си. За рождениците с добро чувство за хумор можете да изберете хумористични подаръци, интересни подаръци и забавни шеги. Такова парти ще бъде приятен спомен за дълго време напред.

Добрите идеи за забавни подаръци за рождения ден на мъжа не са лесни за намиране. Когато избирате забавен подарък, трябва да усетите тънката граница между подаръците, които ще изненадат приятно, и тези, които ще накарат рожденика да се почувства неловко. Съществуват оптимални варианти за оригинални изненади, които ще зарадват всеки.

Подаръкът може да бъде поднесен весело, провокативно, с измислица и забавление. Как точно да стане това зависи от чувството за хумор на мъжа. Със забавни шеги можете креативно да поздравите рожденика, като го забавлявате много. 

Представяме ви няколко идеи за забавен подарък за мъж

Подаръчен комплект за истински мъж, в който се съдържат шотчета в дървена кутия и весели надписи, за да може той да изпълнява задачите на живота.

Подаръчен комплект - 20 причини да те обичам - Можете да направите романтичен подарък за любимия човек. 20 причини, поради които те обичам съдържа 20 броя папирусчета с декорация и ключодържател. Всяка от тях е обозначена с една причина за любов. За добро настроение това може да се подари творчески и с чувство за хумор.

Разгледайте повече тук : Забавни подаръци за мъже

Звънец време за любов - Вече не е нужно да се обяснявате. Искате любов, натиснете звънеца. Звъните и чакате партньорът ви да се появи. И ако чуете звука, захвърляте всичко и отивате при звънеца, като се събличате, докато вървите :)

Парти очила с мустаци - Комплект парти очила с мустаци е точно това, от което се нуждаете за различни състезания, шеги и просто добро настроение. Превърнете едно съвсем обикновено парти в забавен и ярък карнавал? Няма нищо по-лесно - трябват ви само мустаци и малко въображение. Както виждате с тези очила, можете да заприличате на гангстер, мошеник, Казанова, парти момче или просто на дядо ви.

Други забавни подаръци за мъж могат да бъдат посочени:

Невероятна купа трофей с женски гърди – за любителите на женското тяло.

Невероятен секси мъжки торс, покрит с плочки в резултат на дългогодишни фитнес тренировки – за тези, които мечтаят за съвършено тяло.

Златна купа с послание: Цар на купона – за приятеля, който е експерт по купоните.

Златен масивен орден с надпис - За любов и преданост, опакован в червена луксозна кутия – за наистина заслужилите.

Масивен златен медал с надпис – „Ценен елемент в колектива“, опакован в червена луксозна кутия – за тези, които наистина са ценни.

Еротично дървено зарче за секс – за да внася разнообразие във всяка една връзка, като превръща секса в игра.

Не е лесно да се направи подарък на мъж, а понякога това се превръща в истински проблем. Трябва да се вземе предвид и личността на рожденика, тъй като има много различни варианти за необвързаните, обичащи забавлението и позитивните хора, дори в оригинален стил и с чувство за хумор, докато за сериозните хора със силен дух изборът трябва да се основава на класически идеи.

Може да е полезно и : Подаръци за колеги

Както виждате, има много начини да поздравите мъжете, включително и забавни. Основното в подаръка е да допадне на мъжа, да предизвика положителни емоции, които ще се помнят дълго време. И разбира се, най - важното е рожденикът да се забавлява, да се наслаждава и празникът да бъде незабравим.