Независимо дали става дума за първия или десетия рожден ден на детето, да направите партито му възможно най-специалното е на първо място в списъка с "неща за вършене" на всеки родител.

Партитата за рожден ден са голямо събитие и в днешно време една игра на подаване на пакет и няколко балона просто не стигат. Влезте във Фейсбук или Инстаграм и сме сигурни, че някоя от вашите приятелки-майки ще публикува снимки на своите малки, които скачат на надуваем замък или изглеждат очарователно в костюми на принцеси и с боя за лице.

И така, каква е тайната? Разгледайте нашите 7 идеи за парти за рожден ден на 5-10 годишни деца.

Балерина

Виж идеи за Балерина тематично партиБалерина

Рожден ден на тема балерина може да бъде забавен и запомнящ се начин за празнуване за момичета на възраст 5-10 години, които обичат танците.

Декорации:

Украсете мястото на партито с розови и бели панделки, балони и покривки за маса. Окачете плакати с балерини или поставете пелерини из стаята като украса.

Покани:

Изпратете покани, които приличат на балетни обувки, пелерини или балерини.

След заниманията пуснете забавна музика и оставете децата да танцуват и да покажат новите си движения.

Пиратско парти

Виж идеи за Пиратско партиПиратско парти

Рожден ден с пиратска тематика e подходяща за деца, които обичат приключенията и въображението.

Декорации: Украсете парти зоната с пиратски знамена, изрезки на череп и кръстосани кости и реквизит на сандъка със съкровища. Закачете мрежи за риболов и морски миди из стаята като декорации.

Покани: Изпратете покани, които приличат на карти на съкровища или пиратски свитъци.

Барбарони

Виж идеи за Барбарони партиБарбарони

Рожден ден на тема Барбарони може да бъде забавен и колоритен начин за празнуване за деца, които обичат този популярен анимационен герой.

Декорации:

Украсете парти зоната с ярки цветове и артикули на тема Барбарони като балони, лентички и плакати. Можете също така да създадете „Barbapapa Land“, като обособите различни кътчета за различни дейности.

Покани:

Изпратете покани, които приличат на Барбароните.

Смърфовете

Партито за рожден ден „със“ смърфовете би било забавна и цветна тема за детски рождени дни.

Декорации: Украсете парти пространството със сини и бели лентички, балони и банери. Можете също така да създадете „село на смърфовете“, като създадете къщи с гъби от картон и ги боядисате така, че да изглеждат като тези от анимационния филм за смърфовете.

Покани: Изпратете покани, които са проектирани със смърф герои и цветове. Можете също така да изберете покани във формата на гъби, които са често срещан елемент в света на смърфовете.

Лебед

Виж идеи за парти с тема ЛебедЛебед

Рожден ден на лебедова тематика е красива и елегантна идея за празненство за момичета.

Декорации: Използвайте бели и златни декорации като балони, лентички и покривки, за да създадете елегантна атмосфера. Можете също така да поставите бели пера около пространството за парти, за да добавите към лебедовата тема.

Покани: Дизайнерски покани със силует на бял лебед или изображение на лебед върху езеро. Можете също така да изберете блестяща хартия или да добавите блясък към поканите за нотка елегантност.

Хавайско парти

Виж идеи за Хавайско партиХавайско парти

Хавайският рожден ден е забавна и цветна тема за детски рождени дни.

Декорации: Украсете партито с балони, палми, хавайски и предмети с плажна тематика. Закачете леи и плажни топки от тавана, поставете плажни кърпи и чадъри около партито.

Покани: Създайте покани под формата на хавайски цветя, палми или дъски за сърф. Използвайте ярка и цветна хартия.

Джунгла парти

Виж идеи за парти с тема Джунгла

Парти за рожден ден на тема джунгла е забавна и приключенска идея за детски рождени дни.

Декорации: Използвайте зелени и кафяви ленти, балони и банери, за да украсите партито. Поставете навес в джунглата със зеленинаи висящи маймуни. Можете също така да поставите плюшени животни от джунглата около партито.

Покани: Създайте покани с животни от джунглата като маймуни, тигри и зебри. Използвайте земни цветове като кафяво и зелено, за да придадете на поканите усещане за джунгла.

Не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате и да отпразнувате рождения ден на детето си със запомнящо се и приятно парти!