Всеки родител иска да направи незабравим рождения ден на детето си. Най-често се сещаме за тематични партита, които се организират от фирми или пък от някое заведение тип сладкарница, McDonalds, KFC и други. Ако и вие сте в ситуацията, в която имате повод, но вече идеите ви са изчерпани, то в следващите редове ще откриете своето ново вдъхновение.

Парти с Мини Маус

Мики и Мини Маус са любими анимационни герои на малки и големи. Те  колкото и очевидно да ви звучи, ако детето ви ги харесва, то тематично парти с тях е повече от добра идея. Можете да измислите различни игри, които да са свързани с факти за тях или пък игри с награди и да подарите някакви неща с героите.

Вижте артикулите тук в категорията - Парти с Мини Маус

Хубаво е да украсите помещението, където ще бъде партито в духа на Мики и Мини. За момиченцата можете да подготвите маски на Мини Маус и различни нейни аксесоари, а за момченцата – Парти с Мики Маус. Балоните, приборите, салфетките  - нека всичко да бъде с анимационните герои или техните приятели.

Спондж Боб

Друг любим нашумял герой е Спондж Боб. Потопете детето си в подводния свят на жълтата гъбичка и неговите приятели – Патрик, Сепия, Планктон и господин Рак. Добре би било, ако имате възможност и да наемете аниматор. Той ще подготви интересни игри и забавления за децата, а и ще бъде облечен като Спондж Боб.

Ето тук Може да разгледате всички артикули - Тематично парти Спондж Боб

Обикновено към този тип забавления и ако сте наели някого, можете да включите и рисуване на лице. Така всеки участник на партито ще избере какъв да бъде и следователно да е с лицето на един от любимите си персонажи.

За да допълните обстановката вземете надпис „Честит рожден ден“, балони, вилички, чинийки с лика на Спондж Боб. Отново можете да направите викторина с награди или пък да пуснете любими моменти от сериала с пуканки.

Мечо Пух

Всеки, който е чел романа или е гледал филма по него, няма как да остане равнодушен към този толкова любим герой. Мечо Пух не просто радва децата, но и ги учи на ценни истини от живота, като това да бъдат добри, да обичат другия и да се забавляват. Всеки знае крилатата фраза „Колкото повече, толкова повече!“ и други подобни, които винаги ни карат да се усмихнем, дори да сме пораснали деца.

Затова ако и вие сте част от голямото семейство на Мечо Пух, то няма нищо по-хубаво от това да бъде гост на партито ви. Наемете аниматор, който ще бъде облечен с този костюм. Изберете кои от децата ще му бъдат помощници в ролята на Кристофър Робин и магаренцето Йори. Ако пък не искате да наемете хора, можете да облечете рожденика като Мечо Пух. Измислете игри с награди – състезателни и за мислене. Разгледайте тук различни артикули : Тематично парти с Мечо Пух

Украсете помещението с елементи, които включват основния герой. Надписът също да бъде с Мечо Пух, както и тортата. Гарантирано е, че децата ще се забавляват и ще видите щастието в очите им!

Пес Патрул

Пес Патрул е анимационен сериал, в който десетгодишния Райдър, заедно със своите говорещи кученца, спасява мирния живот в родното си място. Всяко едно кученце има различни способности, които се базират на реални професии от живота.

Парти артикули : Пес Патрул тематично парти

Парти с този сериал може да има за цел децата да имитират любимите си герои, да научат повече за това какво правят пожарникарите, лекарите, работниците, които рециклират боклука и други подобни неща. Включете тематична украса, торта и ето – имате идеалното парти с Пес Патрул!

Калинката и Черния котарак

Това са герои от едноименния сериал „Мега-чудесата на Калинката и Черният котарак“ Те се борят срещу злото, а също така са и много забавни. Затова парти в тази посока би било зарадвало всеки почитател на анимационния сериал. Всички продукти ще намерите в категорията : Парти артикули Калинката и Черния котарак

За да бъде партито още по-запомнящо се, можете да включите аниматори, които да са облечени в костюми с двамата герои или пък да измислите как да пресъздадете конкретни моменти от сериала, като включите децата. Не забравяйте тематичната украса и сте готови – имате идеалното парти с Калинката и Черния котарак!