Меню
Количка

Шапки за джуджета и елфове

Производител: Smiffys Арт. номер: 16091-02
Страхотна шапка за Робин Худ. Мека и удобна за носене. Изработена е от плат. Подходяща за карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми.Размери на шапката: вътрешна обиколка на шапката - 60 сантиметрависочина на шапката - 30 сантиметра..
15.00лв. без ДДС:15.00лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16107-02
Страхотна извита шапка за джудже на Дядо Коледа. Мека и удобна е за носене. Изработена е от плътен филц. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми.Вътрешна обиколка на шапката - 56см..
8.50лв. без ДДС:8.50лв.
Арт. номер: 13722-02
Невероятна коледна шапка декорирана с очички, носле, вежди и мустаци - Коледно джудже. Изработена от полар в бяло и червено. Мека и удобна за носене, весела и забавна, създаваща настроение и коледен дух. Шапката е подходяща за коледни и новогодишни тържества, тематични сценки и партита, детски гради..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 13726-02
Страхотна коледна шапка от кадифе, покрита с брокатени орнаменти и декоративни светещи звездички. Шапката се предлага в два варианта със златни и със сребърни брокатени орнаменти. Подходяща е за коледно и новогодишно тържество. Размер на шапката: дължина на шапката 35 сантиметравътрешна обиколка 60 ..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 13720-02
Светеща коледна шапка изработена изработена от полар.Подходяща е за коледните и новогодишните празници. Шапката е подходяща за допълнение към всякакви коледни карнавални костюми. Удобна е за употреба както от деца така и от възрастни.Размери на шапката: вътрешна обиколка - 52 сантиметрависочина на ш..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Арт. номер: 186196
Стархотна лъскава коледна шапка. Изработена от сатен с малък бял пискюл, украсена със звезди. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 186195
Стархотна лъскава коледна шапка. Изработена от сатен с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 186194
Стархотна лъскава коледна шапка. Изработена от сатен с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 186193
Стархотна лъскава коледна шапка. Изработена от сатен с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 13714-02
Страхотна коледна шапка с помпон и две плитки. Изработена е от плътен червен полар и бяла болана. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, детски градини и училищни забави. Размери на шапката: вътрешна обиколка на шапката - 56 сантиметрадължина на шапката - 41 сантиметра..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 13719-02
Луксозна, мека, коледна шапка изработена от червен плюш и декорирана с красив, бял пух. Идеална за коледни и новогодишни партита и тържества, корпоративни мероприятия и забави, карнавали и маскаради. Шапката е подходящ аксесоар към всякакви коледни костюми, както дамски така и мъжки.Размери на шапка..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17661
Стархотен комплект за Дядо Коледа - шапка с брада. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработен..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17657
Невероятна коледна шапка със светещ пон пон. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от луксозен полар Вътрешна обиколка на ша..
17.90лв. без ДДС:17.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17659
Коледна шапка с плитки. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от полар Вътрешна обиколка на шапката - 54 см Дължина на шапк..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17658
Стархотна коледна шапка с плитки. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от луксозен мъхест полар Вътрешна обиколка на шапкат..
16.90лв. без ДДС:16.90лв.
Арт. номер: 13725-02
Красива коледна шапка в бяло и червено с декоративни бели плитки с панделки. Изработена е от мек полар, което я прави удобна и лесна за употреба, както от деца така и от възрастни. Подходяща е за коледни и новогодишни тържества, тематични партита и пиеси. Продуктът е подходящ да се използва като доп..
2.50лв. без ДДС:2.50лв.
Арт. номер: 13727-02
Невероятна коледна шапка, покрита със златни брокатени орнаменти и светещи звездички. Изработена е от мек полар, удобна и лесна за поставяне върху главата. Продуктът е подходящ за коледно и новогодишно парти, детски тържества и училищни забави. Дължина на шапката 42 сантиметра, вътрешна обиколка 64 ..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 186216
Стархотна коледна шапка с надпис Merry Christmas. Изработена от плътен плюш с малък бял пискюл. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 186202
Стархотна коледна шапка с плитки. Изработена от тънък плюш с малък бял пискюл, украсена със златни орнаменти. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и ..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 186197
Стархотна коледна шапка. Изработена от филц с малък бял пискюл, украсена със снежинки. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене и лесн..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Арт. номер: 16092-02
Супер невероятно дълга шапка на бяло и червено рае. Мека и удобна е за носене. Във вътрешната си част има тел, което позволява да се пречупва на различни страни.Изработена е от плат. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, т..
26.90лв. без ДДС:26.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17654
Невероятна луксозна шапка за коледен елф. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от плюш Вътрешна обиколка на шапката - 53 см..
15.90лв. без ДДС:15.90лв.
Арт. номер: 13715-02
Класическа червена коледна шапка. Изработена от полар в червено и бяло с малък бял пискюл на върха. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носе..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17655
Супер яка светеща шапка за Коледа. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от полар Вътрешна обиколка на шапката - 56 см Дълж..
16.90лв. без ДДС:16.90лв.
Арт. номер: 13721-02
Атрактивна, тематична коледна шапка с надпис - Merry ChristmasИзработена е от червен плътен полар. Подходяща е за посрещане на Коледа, коледни партита и забави, Коледа в детската градина, фирмени мероприятия.Размери на шапката: Дължина на шапката - 26 смВътрешна обиколка - 50 см..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17656
Коледна детска шапка. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от полар Вътрешна обиколка на шапката - 54 см Дължина на шапкат..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186155
Страхотни бутафорни обувки за коледен елф. Внасят много стил и предизвикват усмивки. Подходящи са за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави. Изработени са от филц В горната част са с ластик Дължина на ходилото - 4..
32.90лв. без ДДС:32.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18615
Стархотна шапка с брада за Дядо Коледа. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработена от синтет..
14.90лв. без ДДС:14.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17468
Карнавална шапка тип Робин Худ.Много достоверна и реалистична шапка за ловец. Подходяща за карнавали и маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми.Изработена е от PVC материал и филцВътрешна обиколка на шапката - 56 см..
18.90лв. без ДДС:18.90лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 17035-02
Невероятна луксозна шапка за коледен елф. Мека и удобна е за носене. Изработена е от плюш. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми...
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18345
Страхотна карнавална шапка за джудже. Подходяща за карнавали маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Удобна за носене Изработена от филц Подходящa както за възрастни така и за деца..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185937
Карнавална шапка за горски елф в кафяв цвят. Много достоверна и реалистична шапка и за ловец. Подходяща за карнавали и маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Изработена е от PVC материал и филц Вътрешна обиколка на шапката - 56 см ..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 185938
Карнавална шапка за горски елф в зелен цвят. Много достоверна и реалистична шапка и за ловец. Подходяща за карнавали и маскаради, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Изработена е от PVC материал и филц Вътрешна обиколка на шапката - 56 см ..
12.90лв. без ДДС:12.90лв.
Арт. номер: 186123
Стархотна коледна шапка. Изработена от плюш с малък бял пискюл на върха. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене и лесно се закрепя в..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 186728
Стархотна луксозна коледна шапка. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както от деца така и от възрастни Изработена е от луксозен мъхест полар Вътрешна обиколка на шапкат..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Арт. номер: 186156
Невероятна луксозна шапка за Коледа. Подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене Изработена е от кадифе Вътрешна обиколка на шапката - 56 см Дължина на шапката - 150 см ..
24.90лв. без ДДС:24.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17660
Стархотна забавна коледна шапка.Много весел и шегаджийски обемен цилиндър, от който се показват краката на Дядо Коледа Шапката е подходяща за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Мека и удобна е за носене както ..
26.90лв. без ДДС:26.90лв.
Арт. номер: 186190
Стархотна коледна шапка с пайети. Изработена от полар с малък бял пискюл. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене. Размери на шапкат..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 186191
Стархотна коледна шапка с пайети. Изработена от полар с малък бял пискюл. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене. Размери на шапкат..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Арт. номер: 186192
Стархотна коледна шапка с пайети. Изработена от полар с малък бял пискюл. Подходяща за коледни и новогодишни тържества, детски градини и училищни забави, корпоративни мероприятия и фирмени маскаради. Чудесен аксесоар към всеки коледен костюм. Шапката е мека и удобна за носене. Размери на шапкат..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Показва 1 до 40 от 44 (2 страници)

Карнавален магазин Забава предлага шапки за джуджета и елфове в различни цветове и от различни материи.

Шапките за джуджета са предимно островърхи или със завит край, могат да са червени или в друг цвят в зависимост от вида на джуджето. Джуджетата на дядо Коледа са предимно с червени шапки с бял пух по края, докато джуджетата на Снежанка имат разноцветни шапки.

Шапките за елфове са предимно в зелен и червен цвят и имат елфски уши, както и звънчета.

Магазинът предлага на своите клиенти добро и качествено обслужване, бърза доставка до дома или офис на куриер, коректна и компетентна консултация по телефона по въпросите, които притесняват клиента.

Възползвайте се от големите отстъпки на магазин Забава, които се начисляват още докато пазарувате.

Този сайт използва бисквитки