Меню
Количка

Карнавални бради и мустаци

Производител: Smiffys Арт. номер: 16786-02
Невероятна дълга черна брада с мустаци.Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба.В задната част е с ластик, което улеснява поставянето и свалянето на брадата.Перфектен аксесоар за мъже и идеален завършек на всеки карнавален костюм ретро стил.Брадата и мустаците са подходящи за кар..
17.00лв. без ДДС:17.00лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 17017-02
Страхотен карнавален комплект за мускетар. Състои се от брада с мустаци за дегизиране, изработени от синтетичен косъм. Подходящи са за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. В задната част на мустаците и брададта има лепенка, което улеснява..
9.90лв. без ДДС:9.90лв.
Арт. номер: 16941-02
Невероятна черна дълга брада с мустаци за пират. Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба. В задната част са с двойно лепящо тиксо, което улеснява поставянето и свалянето на брадата. Перфектен аксесоар за мъже и идеален завършек на всеки карнавален костюм за пират. Брадата и ..
19.00лв. без ДДС:19.00лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16954-02
Невероятна дълга сива брада с мустаци. Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба. В задната част е с ластик, което улеснява поставянето и свалянето на брадата. Перфектен аксесоар за мъже и идеален завършек на всеки карнавален костюм ретро стил. Брадата и мустаците са подходящи..
17.00лв. без ДДС:17.00лв.
Арт. номер: 15997-02
Страхотен парти комплект за дегизиране. Подходящ за пиратско парти, карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. Комплектът съдържа - брада, мустаци и вежди. В задната част на всеки аксесоар има лепенка, което улеснява тяхното поставяне и употреба...
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16785-02
Страхотен комплект черни вежди и мустаци стил Чарли Чаплин.Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба.Имат самозалепващо тиксо и могат да се използват многократно.Перфектен аксесоар за мъже и чудесен такъв за парти в стил 50-те години. Идеален завършек на карнавален костюм ретро ст..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16783-02
Чудесен комплект черни бакенбарди.Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба.В задната част са със самозалепващо тиксо и могат да се използват многократно.Перфектен аксесоар за мъже и чудесен такъв за парти в стил 50-те години. Идеален завършек на карнавален костюм ретро стил.Бакен..
5.00лв. без ДДС:5.00лв.
Арт. номер: 13357-02
Черни засукани мустаци тип Бай Ганьо, с щипка за носа. Могат да се трансформират в различни форми. Размер - 15см. ..
3.50лв. без ДДС:3.50лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16953-02
Невероятна дълга кафява брада с мустаци. Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба. В задната част е с ластик, което улеснява поставянето и свалянето на брадата. Перфектен аксесоар за мъже и идеален завършек на всеки карнавален костюм ретро стил. Брадата и мустаците са подходя..
17.00лв. без ДДС:17.00лв.
Арт. номер: 12907-02
Невероятно рошава брада с мустаци за дегизиране. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. В задната част на брадата има лепенка, което улеснява поставянето и употребата на продукта. Брадата е мека и удобна за използване от деца и въ..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Арт. номер: 13356-02
Изкуствени мустаци за карнавал, маскен бал, парти и други. Имат специална лепенка, с която се прикрепват към лицето. Изпробвайте различните варианти, за да разберете кой е най-подходящият за вас. ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16949-02
Страхотни карнавални джентълменски мустаци за дегизиране, изработени от синтетичен косъм. Подходящи са за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. В задната част на мустаците има лепенка, което улеснява поставянето и употребата на продукта. М..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Арт. номер: 13355-02
Изкуствени мустаци за карнавал, маскен бал, парти и други. Имат специална лепенка, с която се прикрепват към лицето. Изпробвайте различните варианти, за да разберете кой е най-подходящият за вас. ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Арт. номер: 12910-02
Чудесен комплект брада и мустаци. Подходящи за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. В задната част на брадата и мустаците има лепенка, което улеснява поставянето и употребата им. Брадата и мустаците са меки и удобни за използване от деца и в..
4.50лв. без ДДС:4.50лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 13350-02
Страхотни карнавални мустаци за дегизиране. Много достоверно променят човешката физиономия. Подходящи за карнавли и маскаради, Хелоуин, театрални и филмови постановки, училищни забави и весели партита между приятели. В задната част имат специална лепенка, с която се прикрепват към лицето Изр..
3.00лв. без ДДС:3.00лв.
Арт. номер: 13353-02
Изкуствени мустаци за карнавал, маскен бал, парти и други. Имат специална лепенка, с която се прикрепват към лицето. Изпробвайте различните варианти, за да разберете кой е най-подходящият за вас. ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16847-02
Страхотна луксозна карнавална брада в черен цвят.Къдрава и много реалистична имитация на истинска пиратска брада.Невероятен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработена от синтетичен косъм Мека и удобн..
22.90лв. без ДДС:22.90лв.
Арт. номер: 12909-02
Средно дълга брада с прикрепени към нея мустаци. Подходяща за карнавали и маскаради, театрални и сценични костюми, Хелоуин, детски градини и училищни забави. В задната част на брадата има лепенка, което улеснява поставянето и употребата на продукта.Брадата е мека и удобна за използване от деца и въз..
5.50лв. без ДДС:5.50лв.
Арт. номер: 13351-02
Изкуствени мустаци за карнавал, маскен бал, парти и други. Имат специална лепенка, с която се прикрепват към лицето. Изпробвайте различните варианти, за да разберете кой е най-подходящият за вас. ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Арт. номер: 13352-02
Изкуствени мустаци за карнавал, маскен бал, парти и други. Имат специална лепенка, с която се прикрепват към лицето.Изпробвайте различните варианти, за да разберете кой е най-подходящият за вас. ..
1.00лв. без ДДС:1.00лв.
Производител: Smiffys Арт. номер: 16791-02
Невероятна черна брада с мустаци за пират.Изработени са от синтетичен косъм, меки и удобни за употреба.В задната част са с двойно лепящо тиксо, което улеснява поставянето и свалянето на брадата.Перфектен аксесоар за мъже и идеален завършек на всеки карнавален костюм за пират.Брадата и мустаците са п..
14.50лв. без ДДС:14.50лв.
Арт. номер: 17850
Комплект за Дядо Коледа в бял цвят. Състои се от брада с мустаци и дълга перука с бретон. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични облекла, детски гра..
25.90лв. без ДДС:25.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18057
Комплект от 12 броя карнавални мустаци.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъм Поставят се чрез самозалепваща се лента Лесни и удобни за употреба Не се препоръчв..
7.90лв. без ДДС:7.90лв.
Производител: Carnival Toys Арт. номер: 17661
Стархотен комплект за Дядо Коледа - шапка с брада. Подходящи за коледно и новогодишно тържество, карнавал, Хелоуин, сценични облекла, детски градини, училищни забави, театрални костюми. Меки и удобни е за носене както от деца така и от възрастни Шапката е изработена от филц Брадата е изработен..
10.90лв. без ДДС:10.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18051
Комплект от 6 броя мустаци, подходящи за образа на пират.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъмПоставят се чрез самозалепваща се лентаЛесни и удобни за употреба Н..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18052
Невероятни моделиращи се карнавални мустаци.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъм Поставят се чрез самозалепваща се лента Лесни и удобни за употреба Не се преп..
6.90лв. без ДДС:6.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18055
Комплект от 6 броя карнавални мустаци.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъм Поставят се чрез самозалепваща се лента Лесни и удобни за употреба Не се препоръчва..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18046
Карнавална брада за пират в два цвята.Много реалистична имитация на истинска брада.Невероятен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработена от синтетичен косъм Мека и удобна за употреба С ластик в задн..
4.90лв. без ДДС:4.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18049
Невероятни сладурски котешки мустачки.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъм Лесни и удобни за употреба Не се препоръчва термична обработка..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Перука с брада и вежди за Дядо Коледа C0786
НОВО
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 186154
Невероятен супер луксозен комплект за Дядо Коледа. Състои се от разкошна къдрава брада с мустаци, перука с красиво оформени букли и вежди. Невероятно реалистични и достоверни перука и брада, с които може да се пресъздаде образа на старец. Подходящи са за дядо Коледа, карнавали и маскаради, Хелоуи..
58.90лв. без ДДС:58.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18050
Комплект от 6 броя мустаци, подходящи за образа на пират.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъмПоставят се чрез самозалепваща се лентаЛесни и удобни за употреба Н..
5.90лв. без ДДС:5.90лв.
Производител: Widmann S.R.L. Арт. номер: 18056
Карнавални черни испански мустаци за дегизиране.Страхотен карнавален аксесоар подходящ за карнавали и маскаради, Хелоуин, театрални и сценични костюми, дегизировки и шеги между приятели. Изработени са от синтетичен косъм Поставят се чрез самозалепваща се лента Лесни и удобни за употреба Не се ..
3.90лв. без ДДС:3.90лв.
Показва 1 до 32 от 69 (3 страници)

Последно разглеждани

Карнавален магазин Забава предлага на вниманието на своите клиенти различни по големина и цвят бради и мустаци, с които може да се дегизирате до неузнаваемост.

Брадите и мустаците са задължителен аксесоар към някои карнавални костюми и придават завършеност на образа, който се представя.

  • Мустаци тип Казанова
  • Брада за Дядо Коледа
  • Мустаци джъмбо
  • Елегантни мустачки за разбойник

Решението е - карнавален магазин Забава.

Бързо и коректно обслужване, добри цени, големи отстъпки за пазаруване на количества!

Този сайт използва бисквитки